Ben Daha Gitmedim... RADYO!!!

Radyo dinliyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Arabanız var mı ya da sık taksi kullanıyor musunuz sorusu gibi olmuş. :A

Evde radyo dinlemeyeli minimum 10 sene olmuştur ki o zamanlar da çok dinlemezdim, tv kanalları vardı neticede.

Tek nostaljik kullanımı TRT'nin maç yayını radyolarıdır. Dönüşümlü olarak süper lig maçlarını falan dinlerdim. Şimdi bedava olsa bile izlemem aynı maçları. :A

Ben radyo dinlemesini çok severim çokta dinlerdim ama mutfağa televizyon alınca bırakmıştım ki kızkardeşim geçenlerde bu radyo yu almıştı aldığından beridir mutfakta iş yaparken dinliyorum bayılıyorum bu nostaji radyoya :D Slow türk Powertürk Radyo D PowerPop gibi radyoları dinliyorum :D

@The_Erinch yine harika bir konu açmışsın abicim emeğine sağlık :D
Harikasın Melekcim.

Her ne kadar yeni uygulamalar yerini alsa da ben hala dinlerim radyoyu. Özellikle arabada çok dinlerim/z. Hatta pazar kahvaltılarında babam Digiturk'teki radyo kanallarını açar oradan dinleriz. Manzarası da güzel oluyor o kanalların. :A Powerturk, Kafa Radyo, Radyo 7, Slowtürk, başta olmak üzere birçok radyoyu dinliyorum. :D
Eskiden Akvaryum vardı canlı... ben şuan Türksat üzerinden Digitürk alıyorum. Malesef radyo dinlerken birşey çıkmıyor artık :(
Ama dediğin gibi Digitürk yada İnternet radyo dinlemede ideal.

@12.Adam herkesi kafalıyorsun sanırım :A :A :A

Bazen dinleyecek şarkı bulamayınca radyolara sarıyorum. Bay J'nin programını da elimden geldiğince takip ediyorum.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Ben eskiden radyo programlarını ve radyoda şarkı dinlemeyi severdim. Spotify onun yerini aldı mesela şu an. Eakiden podcast veya yeni bir şeyler dinlemek için benzer şarkilarin yer aldigi albümlerden ziyade radyo kanalları aracıligiyla radyo programları ve yeni sarkilarla tanisirdik. Şu an arabada giderken dinlenebilecek çok az kanal var. Birçoğu hep 3-4 şarkı döndürüyor. O yüzden genellikle spotify baglıyorum. Matrax hala devam ediyor ama gecenlerde denk geldim hiç eski tadı vermiyor. Eskiden bir başkaydı ergenken hatta yayına bağlanmaya çalışırdım. Bir kere tam bağlandım yayina girecekken heyecandan kapattım... Güzel heyecanlardı...
Etti 3 :A Matrax çılar artmaya devam ediyordu...

Ben eskiden radyo programlarını ve radyoda şarkı dinlemeyi severdim. Spotify onun yerini aldı mesela şu an. Eakiden podcast veya yeni bir şeyler dinlemek için benzer şarkilarin yer aldigi albümlerden ziyade radyo kanalları aracıligiyla radyo programları ve yeni sarkilarla tanisirdik. Şu an arabada giderken dinlenebilecek çok az kanal var. Birçoğu hep 3-4 şarkı döndürüyor. O yüzden genellikle spotify baglıyorum. Matrax hala devam ediyor ama gecenlerde denk geldim hiç eski tadı vermiyor. Eskiden bir başkaydı ergenken hatta yayına bağlanmaya çalışırdım. Bir kere tam bağlandım yayina girecekken heyecandan kapattım... Güzel heyecanlardı...
Yorumun için teşekkürler Adamım

Ben de oldukça uzun bir süredir bilinçli olarak açıp dinlemiyorum, özellikle de Spotify ve YouTube hayatımızın tam anlamıyla bir parçası haline geldiğinden beri. Arabada veya takside denk geldiğim kadarıyla kulak misafirliği yapıyorum yalnızca ama onlar sayılmaz diye düşünüyorum.

Eline sağlık abi, gereken yapıldı, artık bu muazzam konunda nickim mevcut. :A @The_Erinch