Beşinci Boyut - Yeniden Çekiliyor!

Kanalı silme zamanı geldi anlaşılan. Zaten şu haliyle bile hızlı zap yapmak için çok fena uğraşıyorum.:F

yahu ben beşinci boyutu saçma buluyorum ki herkes buluyor :)
neyi saçma işte ben onu soruyorum zaten ? hem BB saçma ise Akasya Durağı nedir ?????

Kanaldan bir kötü karar daha.
kötü değil Şaşırtıcı ! :) kaçıncı tekrarları bile haala iyi izleniliyor.. YEPYENİ Bölümleri de çok iyi izlenilecektir ve günü de belli zaten CUMA 😉

yahu ben beşinci boyutu saçma buluyorum ki herkes buluyor :)
senin aldığın kararlar nasıl oluyorda herkesin düşüncelerini etkileyebiliyor aynı yönde ???? :) :)

Son düzenleme:
SAMANYOLUm un ile ne halt yediği hiçkimseyi ilgilendirmeyen oyuncu ile sadece beraber çalışmış olmalarından başka hiçbir irtibatı bulunmayan bu adam ile SAMANYOLUMU nasıl bağdaştırdın çok merak ediyorum doğrusu !! Oyuncu yapması gerekeni yapar dizinin çekimi biter sonra da ne hali varsa görür bundan hiçbir TV kanalı sorumlu tutulamaz......

birden cephe alan tarafı bi araştır bence :)

nesi neyi saçma ?? Sabrım da gayet yerinde :)
Cephe alan taraf kim belli oluyor git 3 yıl önceye bak hele gel konuş

neyi saçma işte ben onu soruyorum zaten ? hem BB saçma ise Akasya Durağı nedir ?????

kötü değil Şaşırtıcı ! :) kaçıncı tekrarları bile haala iyi izleniliyor.. YEPYENİ Bölümleri de çok iyi izlenilecektir ve günü de belli zaten CUMA 😉

senin aldığın kararlar nasıl oluyorda herkesin düşüncelerini etkileyebiliyor aynı yönde ???? :) :)
Sen bu dizinin yapımcısısımın ? Biraz bizim fikirlerimize saygı duy , senin begendigini biz beğenmek zorunda değiliz :)

Beddua edipte etmedim diyen bir adamın kanalından birşey etmez...
Adam denize girerse girsin ama bakıyorum bira falan da içiyorsa yazık:D
Hocaefendi nin yaptığı ahitleşme.. beddua falan değil ! bunu zamanında Peygamber Efendimiz (s.a.s) de yapmıştı bi araştır dilersen 1 dk nı bile almıyor :) herkesin laflarına da inanma milletin ağzı torba değil ki büzülsün ?? kendin araştır kendin düşün kendi kararınla olayların doğruluğuna karar ver ! 😉

Hocaefendi nin yaptığı ahitleşme.. beddua falan değil ! bunu zamanında Peygamber Efendimiz (s.a.s) de yapmıştı bi araştır dilersen 1 dk nı bile almıyor :) herkesin laflarına da inanma milletin ağzı torba değil ki büzülsün ?? kendin araştır kendin düşün kendi kararınla olayların doğruluğuna karar ver ! 😉
Olaylar ortada adam çıktı bir beddua etti insan düşmanına bile beddua etmez.Din adamı hiçbir zaman beddua etmez.Tabi o kişi gerçekten din adamıysa

İçki kötülüklerin anasıdır içmeyin diye örnek gösteriyor zaar:D
bak Yıldırım olayı 2 dk da hemen nasıl da çözüvermiş :D :D

Olaylar ortada adam çıktı bir beddua etti insan düşmanına bile beddua etmez.Din adamı hiçbir zaman beddua etmez.Tabi o kişi gerçekten din adamıysa
Konumuz 5.BOYUT :) Ben bu konu hakkında gereken tüm DOĞRU açıklamalarımı zamanında da yapmıştım zaten.. Kim neye nasıl inanmak istiyorsa inanabilir tabikide ama benim anlayamadığım tek yer ise herşey ortada ve sizler haala bunu nasıl görüpte anlayamıyorsunuz ?

bak Yıldırım olayı 2 dk da hemen nasıl da çözüvermiş :D :D

Konumuz 5.BOYUT :) Ben bu konu hakkında gereken tüm DOĞRU açıklamalarımı zamanında da yapmıştım zaten.. Kim neye nasıl inanmak istiyorsa inanabilir tabikide ama benim anlayamadığım tek yer ise herşey ortada ve sizler haala bunu nasıl görüpte anlayamıyorsunuz ?
Aynısını sana soruyorum gerçekler ortada Cumhurbaşkanımızın doıstu gibi görünüp aslında onun tüm görüşmelerini yabancı ülkelerin istihbaratlarına satan birisini savunacak kadar daha düşmedim.Ne oldu polisler bizim değil diyorlardı ama ne oldu polislerde onlara ait çıktı

sen zahmet etme ben senın ayağına getiririm ! :D :D

Sen bu dizinin yapımcısısımın ? Biraz bizim fikirlerimize saygı duy , senin begendigini biz beğenmek zorunda değiliz :)
hayır değilim. Ben herkesin fikirlerine saygılıyım zaten.. Tabiki de değilsiniz ?? -ki bende sizlerden ASLA böyle bir talepte bulunmadım ! bulunmam da !! :)

' insan düşmanına bile beddua etmez ' demişsin ya ben kucukken ilk okulda falan 11 yıl önce 10-11 yasımdayken beni sinirlendiren insanlara beddua etmiştim. hiç beddua etmeyen var mı aramızda acaba ??

Son düzenleme:

hayır değilim. Ben herkesin fikirlerine saygılıyım zaten.. Tabiki de değilsiniz ?? -ki bende sizlerden ASLA böyle bir talepte bulunmadım ! bulunmam da !! :)

' insan düşmanına bile beddua etmez ' demişsin ya ben kucukken ilk okulda falan 11 yıl önce 10-11 yasımdayken beni sinirlendiren insanlara beddua etmiştim. hiç beddua etmeyen var mı aramızda acaba ??
Din adamları örnek olması gerekirken tam tersine beddua ediyor ama sen bunu hala savunuyorsun

Ben bu diziyi sevmiyorum

Aynısını sana soruyorum gerçekler ortada Cumhurbaşkanımızın doıstu gibi görünüp aslında onun tüm görüşmelerini yabancı ülkelerin istihbaratlarına satan birisini savunacak kadar daha düşmedim.Ne oldu polisler bizim değil diyorlardı ama ne oldu polislerde onlara ait çıktı
dost gibi görünüp ne cıkan kım belli ? Türkçe Olimpiyatlarında ki konuşmalarını bir dinle Cumhurbaşkanının.. Hocaefendi nin başka işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak yaa ?? Polisler onlara ait çıkmış olsaydı 2 aydır süren bu tutuklanma olayları falan polisler hizmet polisleri değil miydi ? sorarım sana..

dost gibi görünüp ne cıkan kım belli ? Türkçe Olimpiyatlarında ki konuşmalarını bir dinle Cumhurbaşkanının.. Hocaefendi nin başka işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak yaa ?? Polisler onlara ait çıkmış olsaydı 2 aydır süren bu tutuklanma olayları falan polisler hizmet polisleri değil miydi ? sorarım sana..
İşte klasik cemaat sözü o zaman araları zaten bozuktu ama Cumhurbaşkanı el uzatmak istiyordu ama cemaat hep bu eli tersine itti.Peki sorarım sana her yolsuzluk olayı çıkarken twitterdan ortalığı karıştıran Mehmet Baransu değil miydi mehmet baransu cemaatçi değil mi.Hem Fetullah gülen polisler bizim adamımız değil diyordu ama stv de gece gündüz polisleri savunuyorlardı ne yaman çelişki

Sen sanırım H.E'nin tapelerini dimlememissin. H.E bırak bunlarla şefkat tepenin yazarlara iftira artıp günaha girdiği senaryoyla bile uğraşıyor. Rafinrlere kadar uğraşıyor. Alevileri kafalamak için dernek kurup onun iftarı için Koçun sponsor olması ile bile uğraşıyor,

Bunları geçtim bit din alimi gıybet yapar mi? Başbakana uzun ve hayin diyor. Ayrıca peygabereimize iftira atıyorlar sırf H.E'nin beddularini temize cikarmak için Peygamberimiz mubahale yapmadığini iddia ediyor. Ayet o kadar acık ki ayetleri bile cemaate göre yontuyorlar. Düşünün ayetleri ve peygamberlerimizi bile kendi çıkarları için kullananlar neler yapmaz

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy