Kanalı silme zamanı geldi anlaşılan. Zaten şu haliyle bile hızlı zap yapmak için çok fena uğraşıyorum.
neyi saçma işte ben onu soruyorum zaten ? hem BB saçma ise Akasya Durağı nedir ?????yahu ben beşinci boyutu saçma buluyorum ki herkes buluyor![]()
kötü değil Şaşırtıcı !Kanaldan bir kötü karar daha.
senin aldığın kararlar nasıl oluyorda herkesin düşüncelerini etkileyebiliyor aynı yönde ????yahu ben beşinci boyutu saçma buluyorum ki herkes buluyor![]()
Cephe alan taraf kim belli oluyor git 3 yıl önceye bak hele gel konuşSAMANYOLUm un ile ne halt yediği hiçkimseyi ilgilendirmeyen oyuncu ile sadece beraber çalışmış olmalarından başka hiçbir irtibatı bulunmayan bu adam ile SAMANYOLUMU nasıl bağdaştırdın çok merak ediyorum doğrusu !! Oyuncu yapması gerekeni yapar dizinin çekimi biter sonra da ne hali varsa görür bundan hiçbir TV kanalı sorumlu tutulamaz......
birden cephe alan tarafı bi araştır bence
nesi neyi saçma ?? Sabrım da gayet yerinde![]()
Sen bu dizinin yapımcısısımın ? Biraz bizim fikirlerimize saygı duy , senin begendigini biz beğenmek zorunda değilizneyi saçma işte ben onu soruyorum zaten ? hem BB saçma ise Akasya Durağı nedir ?????
kötü değil Şaşırtıcı !kaçıncı tekrarları bile haala iyi izleniliyor.. YEPYENİ Bölümleri de çok iyi izlenilecektir ve günü de belli zaten CUMA 😉
senin aldığın kararlar nasıl oluyorda herkesin düşüncelerini etkileyebiliyor aynı yönde ????![]()
![]()
Hocaefendi nin yaptığı ahitleşme.. beddua falan değil ! bunu zamanında Peygamber Efendimiz (s.a.s) de yapmıştı bi araştır dilersen 1 dk nı bile almıyorBeddua edipte etmedim diyen bir adamın kanalından birşey etmez...
Adam denize girerse girsin ama bakıyorum bira falan da içiyorsa yazık![]()
Olaylar ortada adam çıktı bir beddua etti insan düşmanına bile beddua etmez.Din adamı hiçbir zaman beddua etmez.Tabi o kişi gerçekten din adamıysaHocaefendi nin yaptığı ahitleşme.. beddua falan değil ! bunu zamanında Peygamber Efendimiz (s.a.s) de yapmıştı bi araştır dilersen 1 dk nı bile almıyorherkesin laflarına da inanma milletin ağzı torba değil ki büzülsün ?? kendin araştır kendin düşün kendi kararınla olayların doğruluğuna karar ver ! 😉
bak Yıldırım olayı 2 dk da hemen nasıl da çözüvermişİçki kötülüklerin anasıdır içmeyin diye örnek gösteriyor zaar![]()
Konumuz 5.BOYUTOlaylar ortada adam çıktı bir beddua etti insan düşmanına bile beddua etmez.Din adamı hiçbir zaman beddua etmez.Tabi o kişi gerçekten din adamıysa
Aynısını sana soruyorum gerçekler ortada Cumhurbaşkanımızın doıstu gibi görünüp aslında onun tüm görüşmelerini yabancı ülkelerin istihbaratlarına satan birisini savunacak kadar daha düşmedim.Ne oldu polisler bizim değil diyorlardı ama ne oldu polislerde onlara ait çıktıbak Yıldırım olayı 2 dk da hemen nasıl da çözüvermiş![]()
Konumuz 5.BOYUTBen bu konu hakkında gereken tüm DOĞRU açıklamalarımı zamanında da yapmıştım zaten.. Kim neye nasıl inanmak istiyorsa inanabilir tabikide ama benim anlayamadığım tek yer ise herşey ortada ve sizler haala bunu nasıl görüpte anlayamıyorsunuz ?
sen zahmet etme ben senın ayağına getiririm !ben almayayım![]()
hayır değilim. Ben herkesin fikirlerine saygılıyım zaten.. Tabiki de değilsiniz ?? -ki bende sizlerden ASLA böyle bir talepte bulunmadım ! bulunmam da !!Sen bu dizinin yapımcısısımın ? Biraz bizim fikirlerimize saygı duy , senin begendigini biz beğenmek zorunda değiliz![]()
' insan düşmanına bile beddua etmez ' demişsin ya ben kucukken ilk okulda falan 11 yıl önce 10-11 yasımdayken beni sinirlendiren insanlara beddua etmiştim. hiç beddua etmeyen var mı aramızda acaba ??Olaylar ortada adam çıktı bir beddua etti insan düşmanına bile beddua etmez.Din adamı hiçbir zaman beddua etmez.Tabi o kişi gerçekten din adamıysa
Din adamları örnek olması gerekirken tam tersine beddua ediyor ama sen bunu hala savunuyorsunsen zahmet etme ben senın ayağına getiririm !![]()
hayır değilim. Ben herkesin fikirlerine saygılıyım zaten.. Tabiki de değilsiniz ?? -ki bende sizlerden ASLA böyle bir talepte bulunmadım ! bulunmam da !!
' insan düşmanına bile beddua etmez ' demişsin ya ben kucukken ilk okulda falan 11 yıl önce 10-11 yasımdayken beni sinirlendiren insanlara beddua etmiştim. hiç beddua etmeyen var mı aramızda acaba ??
Ben bu diziyi sevmiyorumsen zahmet etme ben senın ayağına getiririm !![]()
hayır değilim. Ben herkesin fikirlerine saygılıyım zaten.. Tabiki de değilsiniz ?? -ki bende sizlerden ASLA böyle bir talepte bulunmadım ! bulunmam da !!
' insan düşmanına bile beddua etmez ' demişsin ya ben kucukken ilk okulda falan 11 yıl önce 10-11 yasımdayken beni sinirlendiren insanlara beddua etmiştim. hiç beddua etmeyen var mı aramızda acaba ??
dost gibi görünüp ne cıkan kım belli ? Türkçe Olimpiyatlarında ki konuşmalarını bir dinle Cumhurbaşkanının.. Hocaefendi nin başka işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak yaa ?? Polisler onlara ait çıkmış olsaydı 2 aydır süren bu tutuklanma olayları falan polisler hizmet polisleri değil miydi ? sorarım sana..Aynısını sana soruyorum gerçekler ortada Cumhurbaşkanımızın doıstu gibi görünüp aslında onun tüm görüşmelerini yabancı ülkelerin istihbaratlarına satan birisini savunacak kadar daha düşmedim.Ne oldu polisler bizim değil diyorlardı ama ne oldu polislerde onlara ait çıktı
İşte klasik cemaat sözü o zaman araları zaten bozuktu ama Cumhurbaşkanı el uzatmak istiyordu ama cemaat hep bu eli tersine itti.Peki sorarım sana her yolsuzluk olayı çıkarken twitterdan ortalığı karıştıran Mehmet Baransu değil miydi mehmet baransu cemaatçi değil mi.Hem Fetullah gülen polisler bizim adamımız değil diyordu ama stv de gece gündüz polisleri savunuyorlardı ne yaman çelişkidost gibi görünüp ne cıkan kım belli ? Türkçe Olimpiyatlarında ki konuşmalarını bir dinle Cumhurbaşkanının.. Hocaefendi nin başka işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak yaa ?? Polisler onlara ait çıkmış olsaydı 2 aydır süren bu tutuklanma olayları falan polisler hizmet polisleri değil miydi ? sorarım sana..
sen AKİT ile SABAH ın YALANLARINI okumaya devam et bence !!Din adamları örnek olması gerekirken tam tersine beddua ediyor ama sen bunu hala savunuyorsun
Tam tersine ben akit ve sabahı hiç okumam ama sen zaman ve taraf gazetelerinin yalanlarını çok okuyorsunsen AKİT ile SABAH ın YALANLARINI okumaya devam et bence !!![]()
![]()
Sen sanırım H.E'nin tapelerini dimlememissin. H.E bırak bunlarla şefkat tepenin yazarlara iftira artıp günaha girdiği senaryoyla bile uğraşıyor. Rafinrlere kadar uğraşıyor. Alevileri kafalamak için dernek kurup onun iftarı için Koçun sponsor olması ile bile uğraşıyor,dost gibi görünüp ne cıkan kım belli ? Türkçe Olimpiyatlarında ki konuşmalarını bir dinle Cumhurbaşkanının.. Hocaefendi nin başka işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak yaa ?? Polisler onlara ait çıkmış olsaydı 2 aydır süren bu tutuklanma olayları falan polisler hizmet polisleri değil miydi ? sorarım sana..
işte bunu diyebilirsinBen bu diziyi sevmiyorum
Yoo ben POSTA okuyorum ?Tam tersine ben akit ve sabahı hiç okumam ama sen zaman ve taraf gazetelerinin yalanlarını çok okuyorsun
Zaman okumaktan iyidirYoo ben POSTA okuyorum ?