5.BOYUT un anlamını bilmediğin için dalga geçmeye çalışmışsın ve 2 değerli arkadaşım da beğenmişlerBari altıncı boyut yapaydilar))))
5.BOYUT un anlamını bilmediğin için dalga geçmeye çalışmışsın ve 2 değerli arkadaşım da beğenmişlerBari altıncı boyut yapaydilar))))
Ahmet ama herkes saçma diyor diziyeişte bunu diyebilirsinama saçma diyemezsin birçok saçma dizi varken !! ona bakarsan ben de çok kızıyorum SAMANYOLU ma ! SÜPER dizileri varken günde 2-3 bölüm 5.Boyut un anlamı nedir yaa ??
Sadece MESUT YAR ı okuyorum ama !Zaman okumaktan iyidir![]()
Beyazsoyun ne demek istediğini anlamamışsın5.BOYUT un anlamını bilmediğin için dalga geçmeye çalışmışsın ve 2 değerli arkadaşım da beğenmişler![]()
FORUMUMU ve ÜYELERİNİ SEVİYORUM !
Doğru çocukalrı gençleri zorla üye yaparak en çok tiraja sahip olursunSadece MESUT YAR ı okuyorum ama !![]()
![]()
hem o yüzden TÜRKİYE mizin EN ÇOK ABONESİ BULUNAN GAZETE değil mi ? ,)
saçma ise izlemezsiniz olur biterAhmet ama herkes saçma diyor diziyebence sorun sende gibi
Sen onuda geçtinsaçma ise izlemezsiniz olur biter2.semre oldum sizin sayenizde
![]()
![]()
anlatırsan anlayabilirim !Beyazsoyun ne demek istediğini anlamamışsın
Doğru çocukalrı gençleri zorla üye yaparak en çok tiraja sahip olursun
hadi yaaaSen onuda geçtin![]()
Benim kardeşim bu yıl dershaneye gitti kaç bindefa zamana üye olun diye baskı yaptıkalrını kendisi söylüyordu hem Abimde yurda gidiyordu haberleri olmadan üye yapıyorlardı 81 ilin hepsini böyle yaparsan tabi en çok satan gazete olursunanlatırsan anlayabilirim !zorla yapılan abone sayısı kaç bin dir ??
EN FAZLA 100.000 olur.. oysa ki şu an da tirajı 900.000 den fazla ama hadi öyle diyelim.. Tamam hadi olsun 800.000 En yakın rakibi Posta da 500.000 değil ama hadi olsun yine de arada 300.000 fark var bunu nasıl açıklayacaksın ben bunu merak ediyorum işte ?Benim kardeşim bu yıl dershaneye gitti kaç bindefa zamana üye olun diye baskı yaptıkalrını kendisi söylüyordu hem Abimde yurda gidiyordu haberleri olmadan üye yapıyorlardı 81 ilin hepsini böyle yaparsan tabi en çok satan gazete olursun
Kardeş çoğı siteye öylesine dağıtıyorlar üye olmasalar bile dağıtıyorlar hem dershaneler okullar bankalar yurtlar abiler şunlar bunlar rahat 900.000 bini bulur üstelik 81 il ilçeler vs.o da çabasıEN FAZLA 100.000 olur.. oysa ki şu an da tirajı 900.000 den fazla ama hadi öyle diyelim.. Tamam hadi olsun 800.000 En yakın rakibi Posta da 500.000 değil ama hadi olsun yine de arada 300.000 fark var bunu nasıl açıklayacaksın ben bunu merak ediyorum işte ?![]()
Yo ben anlamını biliyorum da peygaberimizi kamyona bindiren kanal pek bilmiyor olsa gerek. Ahirette samsnyolunun yaptığı gibi saçmalık yok biliyon değil mi?5.BOYUT un anlamını bilmediğin için dalga geçmeye çalışmışsın ve 2 değerli arkadaşım da beğenmişler![]()
FORUMUMU ve ÜYELERİNİ SEVİYORUM !
Hayır o "Küçük Kıyamet".Efektleri unutan dizi bu muydu ?![]()
Beyazsoy sen kendini yıpratsanda ahmet samanyolunu sevmekten vazgeçmezYo ben anlamını biliyorum da peygaberimizi kamyona bindiren kanal pek bilmiyor olsa gerek. Ahirette samsnyolunun yaptığı gibi saçmalık yok biliyon değil mi?
İftirayı paralel yapı iyi bilir.Yav bankalar okullar yurtlar şu bu 81 il dershane bankalar özel okıllar şu bu herkesi üye yaptırmaya baskı yaparsan en büyük tiraja sahip olursun.İşte o iftira kısmını @beyazsoy agam yorumlasın en iyi cevabı o verirZAMAN ın Tirajını DÜNYACA ÜNLÜ BPA Şirketi boşuna Denetliyor değil mi ? off tamam ne desem boş.. hayır değeceğini bilsem uğraşmaya devam ederdim ama ?? SAMANYOLU da izlemeyin dizilerini de filmlerini de ZAMAN da okumayın Hocaefendi yi de sevmeyin BANA NEEEEEEEE ????? ama kötü, yanlış ya da Tam Anlamıyla Bilmediğiniz birşey demeye hiçkimsenin hiçkimseye deme hakkı bulunmuyor hem böyle bişi olsa bile İFTİRA.....
unutulmadı 'bilinçli' yapılan bişiydi buEfektleri unutan dizi bu muydu ?![]()
Şu söylediğine kendin inanıyor musun ?unutulmadı 'bilinçli' yapılan bişiydi bu![]()
Aynısını sana soruyorum gerçekler ortada Cumhurbaşkanımızın doıstu gibi görünüp aslında onun tüm görüşmelerini yabancı ülkelerin istihbaratlarına satan birisini savunacak kadar daha düşmedim.Ne oldu polisler bizim değil diyorlardı ama ne oldu polislerde onlara ait çıktı
Hükümet ve cemaat arasındaki paralel kavgası Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1′inde genel olarak konusunu da değiştirdi. artık ekip ülke düşmanları ile savaşmak yerine kendi polis teşkilatı içinde bulunan kural tanımaz hainlere karşı savaş verecek. Aslında bir bakıma yeni sezonda neler olacağı da güncel yaşama çok yakın. Bilindiği gibi yaz boyu emniyet içindeki paralel yapıya karşı yapılan operasyonların ardı arkası kesilmedi. Birçoğu serbest bırakılmasına rağmen haksız yere tutuklananlarda oldu. İşte Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 yeni sezonda neler olacak sorusunun cevabı da yaz sezonunda yaşanan bu hukuksuz tutuklamalarda yatıyor. ekip 1 bu hukuksuz tutuklamaların sebebini anlatmak için çalışacak.
Hükümet ve cemaat arasındaki paralel kavgası Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1′inde genel olarak konusunu da değiştirdi. artık ekip ülke düşmanları ile savaşmak yerine kendi polis teşkilatı içinde bulunan kural tanımaz hainlere karşı savaş verecek. Aslında bir bakıma yeni sezonda neler olacağı da güncel yaşama çok yakın. Bilindiği gibi yaz boyu emniyet içindeki paralel yapıya karşı yapılan operasyonların ardı arkası kesilmedi. Birçoğu serbest bırakılmasına rağmen haksız yere tutuklananlarda oldu. İşte Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 yeni sezonda neler olacak sorusunun cevabı da yaz sezonunda yaşanan bu hukuksuz tutuklamalarda yatıyor. ekip 1 bu hukuksuz tutuklamaların sebebini anlatmak için çalışacak.Aynısını sana soruyorum gerçekler ortada Cumhurbaşkanımızın doıstu gibi görünüp aslında onun tüm görüşmelerini yabancı ülkelerin istihbaratlarına satan birisini savunacak kadar daha düşmedim.Ne oldu polisler bizim değil diyorlardı ama ne oldu polislerde onlara ait çıktı