Beşinci Boyut - Yeniden Çekiliyor!

sırlar dünyasıyla birlikte en iyi progrmlardı bence beşinci boyut
eski oyuncularla dönücekse çok sevinirim :Z:Z:Z
ama ben boşanmak istemiyorum programını daha çok özledim hakim amcayı :T
hqdefault.jpg
Boşanmak İstemiyorum'u dedem ve babaannem ile izlerdim güzel programdı. :D

Çok güzel haber. :Z

hahaha evet samanyolu programlarını izliyordum ben
büyük buluşma,sırlar dünyası,beşinci boyut boşanmak istemiyorum gibi :kiki::kiki:
tek türkiye dizisinide izliyordum ama o cidden çok iyiydi :bhr::bhr:
her izlediğim şeyy aksiyon değildi tabikide benimde çok farklı şeyler izlediğim zamanlar olmuştu totel ab falan bilmem ben hoşuma gideni izlerim yanı annemde çok seviyordu 🙂🙂
Tek Türkiye ilk sezonları gerçekten iyiydi sonradan saçmaladılar :)

:Filk resim ne öyle😱samanyolunu sevmezdim ama şimdi hiç sevmiyorum:D
SAMANYOLUm un ile ne halt yediği hiçkimseyi ilgilendirmeyen oyuncu ile sadece beraber çalışmış olmalarından başka hiçbir irtibatı bulunmayan bu adam ile SAMANYOLUMU nasıl bağdaştırdın çok merak ediyorum doğrusu !! Oyuncu yapması gerekeni yapar dizinin çekimi biter sonra da ne hali varsa görür bundan hiçbir TV kanalı sorumlu tutulamaz......

samanyolu işte ne beklenir ki cumhurbaşkanımız erdoğana birden cephe alan yönetimin başındakilerin haline bak:D
birden cephe alan tarafı bi araştır bence :)

Çok saçma bir kanal :D allah izleyenlere sabır versin :)
nesi neyi saçma ?? Sabrım da gayet yerinde :)

Son düzenleme:
cnm 2005ten bahsediyorum ben o programalrı o dönemde izliyordum şuan yoklar uzun zamandırda samanyolu izlemiyorum zaten 🙂🙂
iyi ki izlemiyorsunuz çok sevindim adınıza ! ne de olsa kaybettiğiniz hiçbirşeyiniz yok :) :) ben de mi izlemesem ne ??? Acaba başka var mıdır sizler gibi SAMANYOLUmu izlemeyen gerçekten çok merak ediyorum HAFTASONLARI Nasıl 1. Olabiliyor ve GÜNLÜK dizisinde nasıl bu kadar BAŞARILI REYTİNGLER alabiiyor ?? Ama siz yine de izlememeye devam edin :D yoksa haftaiçi de 1. olur sizin fanları oldugunuz kanallarınız adına üzüntü kaybı yaşatırsınız üzülürsünüz sonra kıyamam ben :D :D

Yol yakınken geri dön bence :D
bence de :) hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsın ! :D

:FBizde bu kanalın numarasını yani nerede bilmiyorum ben:DHiç denk gelmedim belki de babam kaldırmıştır:D
BEN BİLİYORUM 1 numaradadır :) bizde 1 numara oradan biliyorum 😉

Iyi yapmış o zaman :F
sana ne yaptı ki bu kanal çok merak ediyorum bunu yaa ?? gerçi bunu değil aslında senın neden böyle düşündüğünü DAHA ÇOK merak ediyorum çünkü SAMANYOLUm hiçbir olumsuz, kırıcı ve rahatsız edici birşey YAPMAZ ! YAPAMAZ !! YAYIN POLİTİKASINA AYKIRI...

Son düzenleme:
iyi ki izlemiyorsunuz çok sevindim adınıza ! ne de olsa kaybettiğiniz hiçbirşeyiniz yok :) :) ben de mi izlemesem ne ??? Acaba başka var mıdır sizler gibi SAMANYOLUmu izlemeyen gerçekten çok merak ediyorum HAFTASONLARI Nasıl 1. Olabiliyor ve GÜNLÜK dizisinde nasıl bu kadar BAŞARILI REYTİNGLER alabiiyor ?? Ama siz yine de izlememeye devam edin :D yoksa haftaiçi de 1. olur sizin fanları oldugunuz kanallarınız adına üzüntü kaybı yaşatırsınız üzülürsünüz sonra kıyamam ben :D :D

sana ne yaptı ki bu kanal çok merak ediyorum bunu yaa ?? gerçi bunu değil aslında senın neden böyle düşündüğünü DAHA ÇOK merak ediyorum çünkü SAMANYOLUm hiçbir olumsuz, kırıcı ve rahatsız edici birşey YAPMAZ ! YAPAMAZ !! YAYIN POLİTİKASINA AYKIRI...
yahu ben beşinci boyutu saçma buluyorum ki herkes buluyor :)

SAMANYOLUm un ile ne halt yediği hiçkimseyi ilgilendirmeyen oyuncu ile sadece beraber çalışmış olmalarından başka hiçbir irtibatı bulunmayan bu adam ile SAMANYOLUMU nasıl bağdaştırdın çok merak ediyorum doğrusu !! Oyuncu yapması gerekeni yapar dizinin çekimi biter sonra da ne hali varsa görür bundan hiçbir TV kanalı sorumlu tutulamaz......

birden cephe alan tarafı bi araştır bence :)

nesi neyi saçma ?? Sabrım da gayet yerinde :)
Beddua edipte etmedim diyen bir adamın kanalından birşey etmez...
Adam denize girerse girsin ama bakıyorum bira falan da içiyorsa yazık:D

dur bakalım gelince ne diyecek :D @Çiğdem- sana bile kızmış :A

ahmettt ben diyorumkı samanyolunun kaliteli tüm programalrını izledim diyorum
sırlar dünyası,büyük buluşma beşinci boyut boşanmak istemiyorum sonra tek türkiye
yanı kaliteli olan programlarını ben izledim hepsini ama @Harunnn60 izlememiş ama bence ona söylemek lazım bunları :A:A:A

ahmettt ben diyorumkı samanyolunun kaliteli tüm programalrını izledim diyorum
sırlar dünyası,büyük buluşma beşinci boyut boşanmak istemiyorum sonra tek türkiye
yanı kaliteli olan programlarını ben izledim hepsini ama @Harunnn60 izlememiş ama bence ona söylemek lazım bunları :A:A:A
ben almayayım :D