Ben sadece goygoya dahil olmuşum yani hainlik yapmışım gibi bir durum yok..
Ayrıca Enes kardeşimle benim üstüme oynayan iki kütüğü kınıyorum.. Skor taraftarı değiliz çok şükür.. Okan hocamın her maç 729273 tane gol kaçıran takımın bir yerde patlama yapacağı belliydi.. Fener'e de sürpriz yapacak kendisi.. @12.Adam
Kesinlikle 2. paragrafına imzamı atarım canım yoldaşım benim... Her maç şov yapan yağ gibi akan, gümbür gümbür oynayan takım sadece topu içeri atamıyordu... Artık içeri atmaya da başladığına göre bu takımın önünde kimse duramaz... Kalite farkımızla ve OKAN hocamızla bu ligi yok ederiz evelallah... @Sherlock @MasacRE
Bu 👨🏻🦳👨🏻🦳’lü adamlar hakkındaki gerçekleri Utku beyciğim söylemiş… Birisinin burada, bizzat bu konuda yazdığı mesajlar ortadayken gelmiş bize skor taraftarı demiş… Tescilli Hainli Fedai…Maskeli haini her gün hainlikte yeni bir boyut atlıyor. İnanılmaz bir insan...
Enes yoldaşımın ise yeri geldiğinde Okan hocama ettiği lafları bir ben bilirim bir de Şerlok beyciğim...
Diğerinin ise kapalı kapılar ardında sarf ettiği sözleri biz biliriz, şimdi buraya atıp da kendi kendimi banlamak zorunda kalmak istemiyorum… Tescilli Haines…