Çok orijinal bir taraftar grubu cidden...Adamların son şampiyonluklarında Gomez, Cenk ve Abou başrollerde ama forvetsizliğin büyük bir mesela olmadığını düşünüyorlar inanılmaz.
Çok orijinal bir taraftar grubu cidden...Adamların son şampiyonluklarında Gomez, Cenk ve Abou başrollerde ama forvetsizliğin büyük bir mesela olmadığını düşünüyorlar inanılmaz.
Şampiyonlar Ligi.Geçen sezondan niye geridesin o zaman?
İki sezon şampiyon olup ŞL oynadığınız zaman bu duruma düşmediniz. Bu da bahane maalesef.Şampiyonlar Ligi.
Çok basit sebepleri var: Avrupa ile fark daha da açıldı ve kadro ŞL kalitesinde değil.İki sezon şampiyon olup ŞL oynadığınız zaman bu duruma düşmediniz. Bu da bahane maalesef.
Batshuayi 4 gol attı sonra sakatlandı. Takım geneli düştü bu süreçte sakatlandı sonrası psikolojik kötü giden süreç m Batshuayi bekleneni tam veremedi ama geçen sezon bak bakalım bu haftalara kadar Aboubakar penaltı hariç kaç gol attı çok mu farklıydı. Bak bana de hoca şunları şunları yanlış yapıyor eyvallah ama Aboubakar demen tamamen mantıksız. Bu arada Aboubakar Arabistan'da 3 gol atmış şu ana kadar. Bir oyuncu gidince olsaydı farklı olurdu demek kolaydır.Sadece bir oyuncu dediğin yer bir mevki belki de şampiyonluğu en çok belirleyen mevki. Batshuayi 0 katkı, Kenan 0 katkı. Forvetsizlikten bir takım bu duruma düşer mi cevabının yanıtı, evet. BJK tam olarak bunu kanıtlıyor bu sezon.
Ok demek onaylamak değil mi hocamYoo ok ok diyorum sadece
Bak o zaman Talisca Quaresma vardı onlar yok de daha mantıklı Aboubakar deme yeter kiİki sezon şampiyon olup ŞL oynadığınız zaman bu duruma düşmediniz. Bu da bahane maalesef.
O kadar kalitesiz bir kadro olduğunu düşünmüyorum, mühendislik yanlış ama kalite iyi bence.Çok basit sebepleri var: Avrupa ile fark daha da açıldı ve kadro ŞL kalitesinde değil.
Derdi İsviçreden teknik direktör getirmek olabilirİki sezon şampiyon olup ŞL oynadığınız zaman bu duruma düşmediniz. Bu da bahane maalesef.
Kalite de düşük.O kadar kalitesiz bir kadro olduğunu düşünmüyorum, mühendislik yanlış ama kalite iyi bence.
Bak böyle konuş canımı ye hocanın yanlış tercihleri var bunu daha önceki seferlerde ben de dedim. Hocanın net bir planı sistemi de yok duruyor ama bunda sakatlık ve sonrası psikolojik çöküntü nedeniyle de oturtmamış olabilirO kadar kalitesiz bir kadro olduğunu düşünmüyorum, mühendislik yanlış ama kalite iyi bence.
Ok ok demek tamam sen haklısın demekBatshuayi 4 gol attı sonra sakatlandı. Takım geneli düştü bu süreçte sakatlandı sonrası psikolojik kötü giden süreç m Batshuayi bekleneni tam veremedi ama geçen sezon bak bakalım bu haftalara kadar Aboubakar penaltı hariç kaç gol attı çok mu farklıydı. Bak bana de hoca şunları şunları yanlış yapıyor eyvallah ama Aboubakar demen tamamen mantıksız. Bu arada Aboubakar Arabistan'da 3 gol atmış şu ana kadar. Bir oyuncu gidince olsaydı farklı olurdu demek kolaydır.
------
Ok demek onaylamak değil mi hocam
------
Bak o zaman Talisca Quaresma vardı onlar yok de daha mantıklı Aboubakar deme yeter kiÇünkü çok absürt kaçıyor.
Arabistan'da kötü olması bir şey değiştirmez. Motivasyonunu kaybetmiştir, birçok durum olabilir. Aboubakar bildiğin ligi büktü, acayipti performansı. İlk haftalar gol atamadı diyorsun da ee sonra leblebi gibi attı ve hatta attırdı. Bal gibi de arıyorsunuz onu işte.Batshuayi 4 gol attı sonra sakatlandı. Takım geneli düştü bu süreçte sakatlandı sonrası psikolojik kötü giden süreç m Batshuayi bekleneni tam veremedi ama geçen sezon bak bakalım bu haftalara kadar Aboubakar penaltı hariç kaç gol attı çok mu farklıydı. Bak bana de hoca şunları şunları yanlış yapıyor eyvallah ama Aboubakar demen tamamen mantıksız. Bu arada Aboubakar Arabistan'da 3 gol atmış şu ana kadar. Bir oyuncu gidince olsaydı farklı olurdu demek kolaydır.
------
Ok demek onaylamak değil mi hocam
------
Bak o zaman Talisca Quaresma vardı onlar yok de daha mantıklı Aboubakar deme yeter kiÇünkü çok absürt kaçıyor.
Sırf bizi tokatlaması yeterArabistan'da kötü olması bir şey değiştirmez. Motivasyonunu kaybetmiştir, birçok durum olabilir. Aboubakar bildiğin ligi büktü, acayipti performansı. İlk haftalar gol atamadı diyorsun da ee sonra leblebi gibi attı ve hatta attırdı. Bal gibi de arıyorsunuz onu işte.
Valla geçen sene de pek yoktu ki ileride pres, iştah, Abou & Ghezzal ve arka direkte Larin ile şampiyonluk geldi.Bak böyle konuş canımı ye hocanın yanlış tercihleri var bunu daha önceki seferlerde ben de dedim. Hocanın net bir planı sistemi de yok duruyor ama bunda sakatlık ve sonrası psikolojik çöküntü nedeniyle de oturtmamış olabilir
Aynen direkt BJK'nin ve ligin kaderi değişti orada.Sırf bizi tokatlaması yeter
Sergen giderdi o maçta yenilseler...Valla geçen sene de pek yoktu ki ileride pres, iştah, Abou & Ghezzal ve arka direkte Larin ile şampiyonluk geldi.
------
Aynen direkt BJK'nin ve ligin kaderi değişti orada.
O kesin bilgi bu arada... Erol can simidi olmuştu.Sergen giderdi o maçta yenilseler...
Sonuçta devam etmeyip kesiyorsun bu da bir şeyOk ok demek tamam sen haklısın demekYani uzatmak istemiyorum hadi senin dediğin olsun demek
Bizde olsa müthiş motivasyonu olacaktı tabi Arabistan ligi bizim ligden daha kolay. Ghezzal geçen sene asist gol atıyordu bu sene yapamıyor. Ben yine de kötü oynadığını düşünmüyorum şimdi Ghezzal gitse öyle mi diyecektin? Giden adam hakkında konuşmak normal. Geçen sene maçları bilen Aboubakarın attığı kadar kaçırdığını da bilir. Aynı sayıda golü Larin de attı hem de penaltısız onu demiyorsun çünkü takımdaArabistan'da kötü olması bir şey değiştirmez. Motivasyonunu kaybetmiştir, birçok durum olabilir. Aboubakar bildiğin ligi büktü, acayipti performansı. İlk haftalar gol atamadı diyorsun da ee sonra leblebi gibi attı ve hatta attırdı. Bal gibi de arıyorsunuz onu işte.
Geçen sezon oturmuş bir sistem vardı bu sene o yokValla geçen sene de pek yoktu ki ileride pres, iştah, Abou & Ghezzal ve arka direkte Larin ile şampiyonluk geldi.
------
Aynen direkt BJK'nin ve ligin kaderi değişti orada.
Avcı bile daha kötü durumda ilk yarıyı bitirdi Sergen o dönemde gitmezdi merak etmeyin @HeisenBerg . Çıkış maçlarından biriydi ama onu kabul ediyorum.Sergen giderdi o maçta yenilseler...
Gitmese bile asla şampiyon olamazdı.Sonuçta devam etmeyip kesiyorsun bu da bir şey
Bizde olsa müthiş motivasyonu olacaktı tabi Arabistan ligi bizim ligden daha kolay. Ghezzal geçen sene asist gol atıyordu bu sene yapamıyor. Ben yine de kötü oynadığını düşünmüyorum şimdi Ghezzal gitse öyle mi diyecektin? Giden adam hakkında konuşmak normal. Geçen sene maçları bilen Aboubakarın attığı kadar kaçırdığını da bilir. Aynı sayıda golü Larin de attı hem de penaltısız onu demiyorsun çünkü takımda
------
Geçen sezon oturmuş bir sistem vardı bu sene o yok
------
Avcı bile daha kötü durumda ilk yarıyı bitirdi Sergen o dönemde gitmezdi merak etmeyin @HeisenBerg . Çıkış maçlarından biriydi ama onu kabul ediyorum.
Öyle düşünüyorsan kendi kendinize üzülün bomboş pozisyonda kafa vurdurtan da biz değiliz yaniGitmese bile asla şampiyon olamazdı.
Abou attığı kadar kaçırıyordu da kabul ee Batshuayi napıyor? Attığından fazlasını kaçırıyor. Ghezzal'in performans düşüşü de direkt Aboubakar'ın olmayışı ile alakalı.Sonuçta devam etmeyip kesiyorsun bu da bir şey
Bizde olsa müthiş motivasyonu olacaktı tabi Arabistan ligi bizim ligden daha kolay. Ghezzal geçen sene asist gol atıyordu bu sene yapamıyor. Ben yine de kötü oynadığını düşünmüyorum şimdi Ghezzal gitse öyle mi diyecektin? Giden adam hakkında konuşmak normal. Geçen sene maçları bilen Aboubakarın attığı kadar kaçırdığını da bilir. Aynı sayıda golü Larin de attı hem de penaltısız onu demiyorsun çünkü takımda
------
Geçen sezon oturmuş bir sistem vardı bu sene o yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?