DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,412
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Farke hocam büyük maçları sever...Gelecek hocanın ilk maçı Kadıköy deplasmanı. Derbiden sonra gelmek isteyen teknik direktör adayları da olabilir bu maçı büyük bir fırsat olarak görenler de.
Devre arası Pukki'yi de alır yanına.
Oh oh, çok güzel. Şimdi gelir Süper Kupa'yı alır, ZTK'yi alır, seneye eylül ağustos aylarında yine Süper Kupa alır ve winner hoca statüsüne yükselir... Tüm bunlar olurken @xdragxx Ali Koç'un 0 kupa istatistiği yüzünden küfürler yağdırır ve sınırsız banlanır.Devre arası Pukki'yi de alır yanına.
@xdragxx , sen değil ki banlansın. Kusacağı yeri iyi bilir.Oh oh, çok güzel. Şimdi gelir Süper Kupa'yı alır, ZTK'yi alır, seneye eylül ağustos aylarında yine Süper Kupa alır ve winner hoca statüsüne yükselir... Tüm bunlar olurken @xdragxx Ali Koç'un 0 kupa istatistiği yüzünden küfürler yağdırır ve sınırsız banlanır.
Süper Kupa maçı da var gelir gelmez kupa kazanma şansıGelecek hocanın ilk maçı Kadıköy deplasmanı. Derbiden sonra gelmek isteyen teknik direktör adayları da olabilir bu maçı büyük bir fırsat olarak görenler de.
Bu adamı istemeyen görüyorum bir de adam bize niye gelsin benim pek ümidim yoktu. Bazıları Terzic diyor bence o da bize niye gelsin?Daniel Farke teklifleri reddetmiş. Az ihtimal olan Pukki işi de yalan oldu...
Farke'yi mi diyorsun yoksa Pukki'yi mi? Ben yabancı hoca isterim ama ilk mağlubiyette ayaklarından tavana asarlar adamı. 2. mağlubiyette de gönderirler. Vasat bir yerli hoca gelecek galiba. Okan Buruk harici tüm yerliler gözüme vasat olarak gözüküyor gerçi.Bu adamı istemeyen görüyorum bir de adam bize niye gelsin benim pek ümidim yoktu. Bazıları Terzic diyor bence o da bize niye gelsin?
Farkeyi kast ediyorum böyle hocalar bizim lige niye gelsin Avrupa'da başka takıma gitmek varken ha açarsan kesenin ağzını gelir. Sonra kovulur tazminatı alır gider. Ben bizimkilerin yabancı zor olacağını düşünüyorum gelirse bile pek tanımadığımız bir adam gelir ona da herkes burun kıvırırFarke'yi mi diyorsun yoksa Pukki'yi mi? Ben yabancı hoca isterim ama ilk mağlubiyette ayaklarından tavana asarlar adamı. 2. mağlubiyette de gönderirler. Vasat bir yerli hoca gelecek galiba. Okan Buruk harici tüm yerliler gözüme vasat olarak gözüküyor gerçi.
Millete sorsan "Kulübün efsanesi gelsin!" Niye? "Kulübün efsanesi çünkü!" ??? Adamların başka bir gerekçesi yok. Şenol Güneş dersin anlarım, şampiyonluklar yaşamış ama adam bana gelmiş diyor "Şifo Mehmet gelsin!!!"Farkeyi kast ediyorum böyle hocalar bizim lige niye gelsin Avrupa'da başka takıma gitmek varken ha açarsan kesenin ağzını gelir. Sonra kovulur tazminatı alır gider. Ben bizimkilerin yabancı zor olacağını düşünüyorum gelirse bile pek tanımadığımız bir adam gelir ona da herkes burun kıvırır
Şifo Mehmet'i ben de severim ama başarısı yok ne yazık ki. Bizim taraftarda çok duygusal adamcı var. Maalesef Sergen Yalçın'ı öyle böyle savunan var ki ben Terim'i böyle savunan Galatasaraylı olduğundan şüpheliyim.Millete sorsan "Kulübün efsanesi gelsin!" Niye? "Kulübün efsanesi çünkü!" ??? Adamların başka bir gerekçesi yok. Şenol Güneş dersin anlarım, şampiyonluklar yaşamış ama adam bana gelmiş diyor "Şifo Mehmet gelsin!!!"
Sergen Yalçın'ı savunanlar FT'yi savunanların yanında çok masum kalır. Sergen Yalçın, FT gibi kaleye otobüs çekse ertesi gün evini basarlar. Ama adamlar hâlâ FT'ye imparator demeye devam ediyorlar.Şifo Mehmet'i ben de severim ama başarısı yok ne yazık ki. Bizim taraftarda çok duygusal adamcı var. Maalesef Sergen Yalçın'ı öyle böyle savunan var ki ben Terim'i böyle savunan Galatasaraylı olduğundan şüpheliyim.
Peki öyle olsun ama Sergen Yalçın'ın yanlışını söyleyince sanki biz adamı sevmiyoruz Beşiktaş düşmanı muamelesi görüyoruz ama neyse Zaten şüpheliyim dedim kesin değil.Sergen Yalçın'ı savunanlar FT'yi savunanların yanında çok masum kalır. Sergen Yalçın, FT gibi kaleye otobüs çekse ertesi gün evini basarlar. Ama adamlar hâlâ FT'ye imparator demeye devam ediyorlar.
Adamı gelmeden yedi çoğu taraftar. Gelmesini istiyorum ama bizim taraftardan korkuyorum.