Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Sadece bir oyuncu dediğin yer bir mevki belki de şampiyonluğu en çok belirleyen mevki. Batshuayi 0 katkı, Kenan 0 katkı. Forvetsizlikten bir takım bu duruma düşer mi cevabının yanıtı, evet. BJK tam olarak bunu kanıtlıyor bu sezon.
Batshuayi 4 gol attı sonra sakatlandı. Takım geneli düştü bu süreçte sakatlandı sonrası psikolojik kötü giden süreç m Batshuayi bekleneni tam veremedi ama geçen sezon bak bakalım bu haftalara kadar Aboubakar penaltı hariç kaç gol attı çok mu farklıydı. Bak bana de hoca şunları şunları yanlış yapıyor eyvallah ama Aboubakar demen tamamen mantıksız. Bu arada Aboubakar Arabistan'da 3 gol atmış şu ana kadar. Bir oyuncu gidince olsaydı farklı olurdu demek kolaydır.
------

Yoo ok ok diyorum sadece :A
Ok demek onaylamak değil mi hocam :A
------

İki sezon şampiyon olup ŞL oynadığınız zaman bu duruma düşmediniz. Bu da bahane maalesef.
Bak o zaman Talisca Quaresma vardı onlar yok de daha mantıklı Aboubakar deme yeter ki :A Çünkü çok absürt kaçıyor.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
O kadar kalitesiz bir kadro olduğunu düşünmüyorum, mühendislik yanlış ama kalite iyi bence.
Bak böyle konuş canımı ye hocanın yanlış tercihleri var bunu daha önceki seferlerde ben de dedim. Hocanın net bir planı sistemi de yok duruyor ama bunda sakatlık ve sonrası psikolojik çöküntü nedeniyle de oturtmamış olabilir

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Batshuayi 4 gol attı sonra sakatlandı. Takım geneli düştü bu süreçte sakatlandı sonrası psikolojik kötü giden süreç m Batshuayi bekleneni tam veremedi ama geçen sezon bak bakalım bu haftalara kadar Aboubakar penaltı hariç kaç gol attı çok mu farklıydı. Bak bana de hoca şunları şunları yanlış yapıyor eyvallah ama Aboubakar demen tamamen mantıksız. Bu arada Aboubakar Arabistan'da 3 gol atmış şu ana kadar. Bir oyuncu gidince olsaydı farklı olurdu demek kolaydır.
------

------

Bak o zaman Talisca Quaresma vardı onlar yok de daha mantıklı Aboubakar deme yeter ki :A Çünkü çok absürt kaçıyor.
Ok ok demek tamam sen haklısın demek :A Yani uzatmak istemiyorum hadi senin dediğin olsun demek :A

------

------

Arabistan'da kötü olması bir şey değiştirmez. Motivasyonunu kaybetmiştir, birçok durum olabilir. Aboubakar bildiğin ligi büktü, acayipti performansı. İlk haftalar gol atamadı diyorsun da ee sonra leblebi gibi attı ve hatta attırdı. Bal gibi de arıyorsunuz onu işte. :D

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Arabistan'da kötü olması bir şey değiştirmez. Motivasyonunu kaybetmiştir, birçok durum olabilir. Aboubakar bildiğin ligi büktü, acayipti performansı. İlk haftalar gol atamadı diyorsun da ee sonra leblebi gibi attı ve hatta attırdı. Bal gibi de arıyorsunuz onu işte. :D
Sırf bizi tokatlaması yeter :A

Bak böyle konuş canımı ye hocanın yanlış tercihleri var bunu daha önceki seferlerde ben de dedim. Hocanın net bir planı sistemi de yok duruyor ama bunda sakatlık ve sonrası psikolojik çöküntü nedeniyle de oturtmamış olabilir
Valla geçen sene de pek yoktu ki ileride pres, iştah, Abou & Ghezzal ve arka direkte Larin ile şampiyonluk geldi.
------

Sırf bizi tokatlaması yeter :A
Aynen direkt BJK'nin ve ligin kaderi değişti orada. :A

Ok ok demek tamam sen haklısın demek :A Yani uzatmak istemiyorum hadi senin dediğin olsun demek :A
Sonuçta devam etmeyip kesiyorsun bu da bir şey :A

Bizde olsa müthiş motivasyonu olacaktı tabi Arabistan ligi bizim ligden daha kolay. Ghezzal geçen sene asist gol atıyordu bu sene yapamıyor. Ben yine de kötü oynadığını düşünmüyorum şimdi Ghezzal gitse öyle mi diyecektin? Giden adam hakkında konuşmak normal. Geçen sene maçları bilen Aboubakarın attığı kadar kaçırdığını da bilir. Aynı sayıda golü Larin de attı hem de penaltısız onu demiyorsun çünkü takımda
------

Valla geçen sene de pek yoktu ki ileride pres, iştah, Abou & Ghezzal ve arka direkte Larin ile şampiyonluk geldi.
------

Aynen direkt BJK'nin ve ligin kaderi değişti orada. :A
Geçen sezon oturmuş bir sistem vardı bu sene o yok :A
------

Sergen giderdi o maçta yenilseler...
Avcı bile daha kötü durumda ilk yarıyı bitirdi Sergen o dönemde gitmezdi merak etmeyin @HeisenBerg . Çıkış maçlarından biriydi ama onu kabul ediyorum.

Bizde olsa müthiş motivasyonu olacaktı tabi Arabistan ligi bizim ligden daha kolay. Ghezzal geçen sene asist gol atıyordu bu sene yapamıyor. Ben yine de kötü oynadığını düşünmüyorum şimdi Ghezzal gitse öyle mi diyecektin? Giden adam hakkında konuşmak normal. Geçen sene maçları bilen Aboubakarın attığı kadar kaçırdığını da bilir. Aynı sayıda golü Larin de attı hem de penaltısız onu demiyorsun çünkü takımda
------

------

Avcı bile daha kötü durumda ilk yarıyı bitirdi Sergen o dönemde gitmezdi merak etmeyin @HeisenBerg . Çıkış maçlarından biriydi ama onu kabul ediyorum.
Gitmese bile asla şampiyon olamazdı.

------

Abou attığı kadar kaçırıyordu da kabul ee Batshuayi napıyor? Attığından fazlasını kaçırıyor. Ghezzal'in performans düşüşü de direkt Aboubakar'ın olmayışı ile alakalı.

Forvetsizliği çok küçümsüyorsun. Fener yıllardır şampiyon olamıyorsa oraya adam adam bulamamasından olamıyor. Fernandao, RvP, Janssen, Soldado, Slimani vb. Fener mesela 19-20 ilk 20 hafta neden iyiydi Muriqi formdaydı çünkü. Gomez atıyor şampiyon oluyorsun, Gomis atıyor oluyorsun, Sörloth tek başına şampiyon yapıyordu işte. GS derbiye Halil ile başladı sonuç ortada, Marsilya maçına Diagne ile başladı sonuç ortada. Keşke derbide de Diagne oynatsaydım diyordur şimdi Terim. Batshuayi ve Kenan ile nereye şampiyon oluyorsun. Forvet çok önemli bir mevki Süper Lig'de. Seni vezir de yapar rezil de. Abou vezir yaptı Bats rezil.