Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Bu haberleri son bir kaç gündür duyuyorum ama her geçen gün daha ciddileşiyor biraz soru işaretim var ama başarısız olduğu lig premier lig burada iş yapma ihtimali bence kesinlikle var.
Standart Liege'den Marsilya'ya gidiyor, sonrasında Chelsea'ye. Chelsea'ye gidiş fiyatı 15 milyon euro piyasa değeriyle 39 milyon euro. Bir buçuk sezon boyunca oynuyor, sonrasında kariyeri daha çok kiralık olarak devam ediyor. Chelsea'de bu haliyle 77 maça çıkıyor. Belçika'da 2015'ten beri forma giyiyor, orada da 35 maça çıkmış.

Kendisinin Lukaku'nun yedeği bu arada, belirtelim. Lukaku, Chelsea'ye geldi. Kalırsa eğer, Lukaku'nun yedeği olur muhtemelen yine. Kötü bir futbolcu değil, sadece patlama yapacak bir kulüp arıyor. Yaşı da 27, 28 olacak. Uzun bir aradan sonra patlamayı Beşiktaş'ta yapabilir. Chelsea vazgeçmemiş futbolcudan ama tabii futbolcu da patlama yapamamış. Sörloth örneği de unutmayalım, Trabzonspor'da nasıl patlama yapmıştı. Batshuayi, Beşiktaş'ta patlama yapabilir.

Reactions: Gerekli24
Çıkan haberlere göre Beşiktaş, Chelsea'nın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi'yi transfer etmek üzere.

@Gerekli24, @DarkLegenD ve diğer Beşiktaş taraftarları.
TFF'ye telgraf çektim, "Kupayı verin, bizi uğraştırmayın" diye. Furbolcuların yorulmasına gerek yok...

Reactions: Araf and Gerekli24
TFF'ye telgraf çektim, "Kupayı verin, bizi uğraştırmayın" diye. Furbolcuların yorulmasına gerek yok...
İşte bu kafaları hiç sevmiyorum ama senin kafayı bildiğim için bir şey demeyeceğim.

Evet bir patlaması eksik biz de yapar mı bilmem ama imkanlara göre iyi transfer duruyor. Genelde bizde kiralıklar iş yapıp gidiyor. O açıdan bir şans seziyorum
Bizde başarılı bile olsa bizde kalmayacaktır biri.

Reactions: DarkLegenD and Araf
@DarkLegenD: "Yönetime salladık salladık, iyi transfer yapmaya başladı. Fenerbahçe'de Ennever Valencia'ya nasıl taraftar küfrediyor, sonrasında gol atıyorsa; bizde de yönetim böyle."

Beni iyi tanıyorsun... 🥺 Ben de sevmem ilk haftadan şampiyonu belirlemeyi.

Yalnız şu detayı unutmayalım; Batshuayi'nin en büyük çıkışı, Belçika ligi. Marsilya'dan Chelsea'ye geçti ama en büyük çıkışı, Belçika ligi. Fenerbahçe'deki Samatta'nın en büyük çıkışı da bir Belçika kulübüydü, o da Genk. Samatta gibi de olabilir sonu, sonuç olarak ne umduk, ne bulduk.
Samatta'dan daha iyi olur ayrı konu ama bu detayı unutmamak lazım.

Larin de Belçika liginde düzelip moral depolayıp bize geldi
Samatta kadar olmaz bence en kötü Negredo gibi olur
O Samatta'yı bize 4-2lik maçta attığı golle tanımıştım keşke biz alsak demiştim o sıralar sonra Fenerbahçe aldı rezalet bir sezon geçirdi

Reactions: Araf
Aynen, Larin orada coşup sonra Türkiye'de coşmaya başlamıştı. Form tutması önemli sonuç olarak. Bizdeki Frey de böyle olurdu ama gönderdik, adam şimdi iyice form tutmaya başladı Belçika'da.
Samatta belki Vitor Pereira ile çıkış yakalar, yakalayamazsa gider.

Beslemesi önemli futbolcuların sonuç olarak ve sizde pas konusunda birçok oyuncu var. Salih mesela adrese teslim pas atabilir, Alex Teixeira da öyle. Rachid Ghezzal var, Valentin Rosier de öyle.
Biz de iyiyiz o konuda aslında futbolcu konusunda. Mesut var, adrese teslim pas atar, Pelkas öyle, İrfan Can öyle, Zajc öyle. Yani yetenekli oyuncularımız var ama sistem ve sistemin içinde Samatta'nın yapacakları önemli. Valencia formayı bırakmaz, ayrı konu.

Bence sizin kadro biraz da hocaya bağlı çünkü çeşitli oyuncu çok bence uyumu yakalayan bir takım olsa çok sıkıntı çıkaran bir takıma dönüşebilir. Bir de bu sene çok oyuncu almadınız takım fazla yabancı değil daha rahat uyum sağlanabilir.

Belçika böyle konuşunca bizim alt seviyemiz gibi duruyor ama sıralamada bize fark atmış vaziyette

Uyum sorunun sebebi, doğaçlama oyuncu alımı ve hocaların sistemsizliği. Hocaya göre oyuncu alımı olmayınca, hocalar da sistemsiz olunca böyle oluyor. Ali Koç ilk defa bir hocaya tam yetki verdi. Hoca biletleri kesmeye başladı bile. Önemli olan da bu işte, disiplin konusu. Gerektiği zaman yolları ayırmayı bilmeli bir takım. Diğer türlü disiplinsizlik baş gösterir, takım bir yere varamaz. Tranfer de yaptık ayrıca az ve öz transfer yaptık. Oyuncu gönderebilirsek, belki birkaç transfer daha yapabiliriz. Kadro zaten genişti, çok transfere ihtiyacımız yok aslında.

Belçika Ligi, bizim alt seviyemiz aynen. Anderlecht, Standart Liege, Club Brugge, Genk ve Gent'i bir kenara ayıralım, bunun dışındaki kulüpleri bence herhangi bir Anadolu kulübü yenebilir.

O zaman bizim büyüklerde sıkıntı

Çıkan haberlere göre Beşiktaş, Chelsea'nın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi'yi transfer etmek üzere.

Durduk yere bu transfere ne gerek var kardeşim? Bizim çok acil Mucib'i kovmamız gerek yoksa BJK Nisan da şampiyon olur.

Reactions: Gerekli24 and Araf
Maçın sadece ilk yarısını izledim, sonra moralim daha bozulmasın diye kapattım.. Adamlar vura vura vura kıra kıra kıra ısıra ısıra oynuyorlar, kaldıkları yerden devam ediyorlar.. Belki uzay futbolu oynamıyorlar ama şu dandik ligin ve hele şu dandik GS'nin çok üstünde bir futbol anlayışına sahipler. Bir bizim şu köy takımını yendiğimiz maçtaki kaos futboluna bakıyorum bir de BJK'nin geçtiğimiz sezonun devamı niteliğindeki başlangıcına...

Sezona iyi başlamak kolay bir iş değil, bunu başarmaları ayrıca önemli. Bir de bu kadronun üstüne daha Alex Texiara ve Batshuayi eklenecek... Kaleler sağlam, defans sağlam, bekler sağlam, orta sahalar sağlam, hücum attı sağlam... Nereden bakarsak bakalım şampiyonluğun en büyük adayı BJK'dir ve üst üste 2. Şampiyonluk içten bile değil şu aşamada. Tek şampiyonluk rakibi FB olacaktır. Onların da bu sezon resmi maçları henüz olmadığı için net bir şey diyemiyorum...

Fehmi Mert Günok transferi bitti, açıklanır yakında. Ersin Destanoğlu diye formda bir kalecin var, üstüne Utku Yuvakuran var, sözleşme de uzatmışsın. Mert Günok nedir? Çok gereksiz bir transfer. Sebebi ise, iyi bir kaleci olması. Şimdi Ersin'i yedek yapacaksın, Utku'yu üçüncü kaleci mi yapacaksın, Mert Günok'u ne yapacaksın? Ersin'i göndermek istiyorsan eğer, işte o zaman iyi bir hamle ama diğer türlü aralarında rekabeti doğurmaz, iki oyuncudan birini devre dışı bırakır. Ya Ersin yedek olacak ya da Mert ama muhtemelen Mert yedek olur ama yedek olacak kaleci de değil. Utku ile sözleşme uzattın ama onu da bu durumda üçüncü kaleci yapaıyorsun. Kısacası Beşiktaş'ın en gereksiz transferi oldu. Mert Günok'a şu aşamada gerek yoktu.

Bu transfer bizi de etkiledi. Uğurcan'ı elde tutmamız gerekiyor artık. Ben Gökhan Akkan ihtimalini hiç istemiyorum.

Bu transfer bizi de etkiledi. Uğurcan'ı elde tutmamız gerekiyor artık. Ben Gökhan Akkan ihtimalini hiç istemiyorum.
Mert Günok, Trabzonspor için iyi olurdu. Uğurcan Çakır'ın takımda kaldığını düşünelim, sağlam bir yedeği olurdu. Gitseydi eğer, as kaleci olurdu direkt, güvenilir bir kaleci olurdu. Beşiktaş için iyi olmadı. Yani düşününce de sinirleniyorum, rekabet değil bu, iki kalecisini de aşağılama sayılır bu, hiçbir farkı yok ki. As kalecini göndereceğin yok ve kendisi formda, yedek kalecinle sözleşme imzalamışsın ama yerine as kaleci olacak seviyede bir kaleci transfer ediyorsun. Çok gereksiz bir transfer. Başakşehir'in Mert Günok'u bırakması da ayrı bir olay. Elinde başka sağlam kaleci yok, en fazla Volkan Babacan işte. Fenerbahçe mesela başka bir kaleci transferi yapmıyor, çünkü iki sağlam kaleci var, böyle olması gerekiyor. Mert Günok şu aşamada en fazla Galatasaray ve Trabzonspor'a yarardı.

Ben sezonu Ersin ile geçirmek istemiyorum. Umarım satılır ve gelen parayla stopere ve sol beke yerli oyuncu alınır.