@xemrexxx Algılarını alanlar rahatsız forumda ama benim algılarımdan gayet memnunlar,Çünkü onun kı uydurma benimki gerçek bilgi
@xemrexxx Algılarını alanlar rahatsız forumda ama benim algılarımdan gayet memnunlar,Çünkü onun kı uydurma benimki gerçek bilgi
kız bnm algılarım daha kalıcı olur cadoloz@xemrexxx Algılarını alanlar rahatsız forumda ama benim algılarımdan gayet memnunlar,Çünkü onun kı uydurma benimki gerçek bilgi
Seninkiler iftira cnm oyüzden rahatsız oluyorlar A ama @Forumdash Faruk bey algına inandık @eskici ilekız bnm algılarım daha kalıcı olur cadoloz
kız dün facebookta yüksek lisans grubunda adı faruk faruk olan birini gördüm soyadı koymamış direkt ikilemiş faruk ismini dedim acaba @Forumdash mı sence olabilir miSeninkiler iftira cnm oyüzden rahatsız oluyorlar A ama @Forumdash Faruk bey algına inandık @eskici ile
Seninkiler iftira cnm oyüzden rahatsız oluyorlar A ama @Forumdash Faruk bey algına inandık @eskici ile
Faruk bey algısı güzeldi evetkız dün facebookta yüksek lisans grubunda adı faruk faruk olan birini gördüm soyadı koymamış direkt ikilemiş faruk ismini dedim acaba @Forumdash mı sence olabilir mi
dur sen sana ne algılar edicem içerdenin finalindeki celal baba gibi intihar edicen kafayı yiyipFaruk bey algısı güzeldi evet
Bana hiçbir şey yapamazsın melundur sen sana ne algılar edicem içerdenin finalindeki celal baba gibi intihar edicen kafayı yiyip
Seninkiler iftira cnm oyüzden rahatsız oluyorlar A ama @Forumdash Faruk bey algına inandık @eskici ile
Link atmadın hala sen bu kıza dimikız dün facebookta yüksek lisans grubunda adı faruk faruk olan birini gördüm soyadı koymamış direkt ikilemiş faruk ismini dedim acaba @Forumdash mı sence olabilir mi
Face'de buldugun farukun linki @Çiğdem- arkadaşlık yollayacakmış arkadaşolmak istiyormuş.ne linki gı
aslında iyi fikir biraz oğlanları tepsin forumdan uzak dursunFace'de buldugun farukun linki @Çiğdem- arkadaşlık yollayacakmış arkadaşolmak istiyormuş.
aslında iyi fikir biraz oğlanları tepsin forumdan uzak dursun
Face'de buldugun farukun linki @Çiğdem- arkadaşlık yollayacakmış arkadaşolmak istiyormuş.
Aaa demek @Forumdash ın Facesi var @xemrexxx de Hemde Faruk olarak Yakında ev adresinide bulursun onun bu azimle senFaruk bey algısı güzeldi evet
Ver tabi benimle kahve içmek istiyordu @Çiğdem- ve @eskiciaslında iyi fikir biraz oğlanları tepsin forumdan uzak dursun
Sonraki projesi azimle taşı delmekAaa demek @Forumdash ın Facesi var @xemrexxx de Hemde Faruk olarak Yakında ev adresinide bulursun onun bu azimle sen
Hhahah foyalarınız ortaya döküldükçe öyle oluyor Faruk bey Daha neler çıkacak sizin durumlardan bakalımÜzüme cok bakmişsin Safliğin temizliğin gitmiş kararmişsin
Yok yok foya moya değil bu Bildiğin sen artık nasıl desem fesatlik kraliçesi olmuşsun @xemrexxx yazişiyorum sanki Onunla her konuşma cıbıl erkeklere varıyor senle her konuşmamiş böyle fesatlıklara Tencere ve kapak gibisinizHhahah foyalarınız ortaya döküldükçe öyle oluyor Faruk bey Daha neler çıkacak sizin durumlardan bakalım
Hahahah bu daha çok @destere ile bana uyumlu diyelim @xemrexxx ile sen olmasan aynı konuda birleşemeyizYok yok foya moya değil bu Bildiğin sen artık nasıl desem fesatlik kraliçesi olmuşsun @xemrexxx yazişiyorum sanki Onunla her konuşma cıbıl erkeklere varıyor senle her konuşmamiş böyle fesatlıklara Tencere ve kapak gibisiniz
Size hediyem
Jessicaya baslayacaktık ama bu böyle yaparsa nasıl birlitke izleyecez@destere yi etiketleyip boşa rahatsız etme yarın gelecektir