Beşiktaş 3 Golle 3 Puan Aldı!

Sosa ve Gomez terörden korkardı ben korkmam. @EFE UYSAL :)

C5DERscXUAAAXSN.jpg

Maçın adamıydı Quaresma bence. :)
Kaç haftadır öyle. Sağ çizgide topu alıp 4 haftadır Cenk'in ağzının içine orta yapıyor. Cenk'e sadece dokunmak kalıyor. Bu asistler bizi şampiyon yapacak, geçen hafta demiştim basit oynasın yeter. Fazlasına, cambazlığa, agresifliğe gerek yok. O zaman onu sırtımızda taşırız. :)

Kaç haftadır öyle. Sağ çizgide topu alıp 4 haftadır Cenk'in ağzının içine orta yapıyor. Cenk'e sadece dokunmak kalıyor. Bu asistler bizi şampiyon yapacak, geçen hafta demiştim basit oynasın yeter. Fazlasına, cambazlığa, agresifliğe gerek yok. O zaman onu sırtımızda taşırız. :)

Ama bugün ki orta harbi nokta atışıydı. :kiki:

Quaresma yorulmuştu zaten. Skoru aldıktan sonra çıkarmalıydı. Hafta içi de lazım olacak bize.
Stoperde Necip oynamalı
Hafta arası oynamasına gerek yok artık. Deplasmandan 3-1 gibi avantajlı skorla döndük, 3-0 yenilmeyiz heralde. Bu arada Galatasaray maçına yetişecekmiş. Herkes Quaresma'nın görmediği kartlardan bahsediyor ama yediği tekmelerden söz eden yok. Bugünkü maçta yediği tekmelerden dolayı bacağı kanayıp ödem oluşmuş.

Hafta arası oynamasına gerek yok artık. Deplasmandan 3-1 gibi avantajlı skorla döndük, 3-0 yenilmeyiz heralde. Bu arada Galatasaray maçına yetişecekmiş. Herkes Quaresma'nın görmediği kartlardan bahsediyor ama yediği tekmelerden söz eden yok. Bugünkü maçta yediği tekmelerden dolayı bacağı kanayıp ödem oluşmuş.
Oynayabilecekse sıkıntı yok. Sahadan dayak yese de Quaresmaya hakemler tolerans gösteriyor algısı artık yerleşti yapacak bir şey yok

Vodafone Arena'da kazanıyordunuz Chedjou denilen hıyar olmasa. :A Tudor hocamıza güvenelim, yapar şovunu bir şekilde kral. :A
Fenerbahçenin maçında taraftar sayısı önemli Hastalandım Fenerbahçe-krasnodar maçından sonra Tff ye Mektup yazın uefa Avrupa liginde istiklal Marşımız söylensin Ancak öyle olur Rus marşı söylenmesi şaşırttı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
176,655
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919