- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Adamın hammaddesi
Ben Quaresma'ya topla çok oynuyorsun dedikçe, adam basit oynayıp asist yapmaya devam ediyor. Sen böyle ol, ben devamlı haksız çıkayım Ewlaaat!Adamın hammaddesi![]()
Quaresma yorulmuştu zaten. Skoru aldıktan sonra çıkarmalıydı. Hafta içi de lazım olacak bize.Quaresma yediği tekmelerden dolayı sakatlandı. Mitrovic'in sakatlığı da var, Atınç derbide oynarsa büyük sıkıntı olur.
Kaç haftadır öyle. Sağ çizgide topu alıp 4 haftadır Cenk'in ağzının içine orta yapıyor. Cenk'e sadece dokunmak kalıyor. Bu asistler bizi şampiyon yapacak, geçen hafta demiştim basit oynasın yeter. Fazlasına, cambazlığa, agresifliğe gerek yok. O zaman onu sırtımızda taşırız.Maçın adamıydı Quaresma bence.![]()
Totem yapıyorum deseneBen Quaresma'ya topla çok oynuyorsun dedikçe, adam basit oynayıp asist yapmaya devam ediyor. Sen böyle ol, ben devamlı haksız çıkayım Ewlaaat!![]()
Kaç haftadır öyle. Sağ çizgide topu alıp 4 haftadır Cenk'in ağzının içine orta yapıyor. Cenk'e sadece dokunmak kalıyor. Bu asistler bizi şampiyon yapacak, geçen hafta demiştim basit oynasın yeter. Fazlasına, cambazlığa, agresifliğe gerek yok. O zaman onu sırtımızda taşırız.![]()
Hafta arası oynamasına gerek yok artık. Deplasmandan 3-1 gibi avantajlı skorla döndük, 3-0 yenilmeyiz heralde. Bu arada Galatasaray maçına yetişecekmiş. Herkes Quaresma'nın görmediği kartlardan bahsediyor ama yediği tekmelerden söz eden yok. Bugünkü maçta yediği tekmelerden dolayı bacağı kanayıp ödem oluşmuş.Quaresma yorulmuştu zaten. Skoru aldıktan sonra çıkarmalıydı. Hafta içi de lazım olacak bize.
Stoperde Necip oynamalı
Oynayabilecekse sıkıntı yok. Sahadan dayak yese de Quaresmaya hakemler tolerans gösteriyor algısı artık yerleşti yapacak bir şey yokHafta arası oynamasına gerek yok artık. Deplasmandan 3-1 gibi avantajlı skorla döndük, 3-0 yenilmeyiz heralde. Bu arada Galatasaray maçına yetişecekmiş. Herkes Quaresma'nın görmediği kartlardan bahsediyor ama yediği tekmelerden söz eden yok. Bugünkü maçta yediği tekmelerden dolayı bacağı kanayıp ödem oluşmuş.
Bize umut bağlayan yaya kalırHaftaya kaybedecek olan Beşiktaş'ın bu hafta alacağı galibiyet önemliydi.
Cenk Tosun ile Galatasaray karşısında napcaz? Cenk ilk 11 başlarsa maçı siz kazanırsınız.@legolas9900 @Bully![]()
Hacı, Cenk topçu değil siz her türlü yenersiniz? Forvet dediğinin beli çabuk dönecek, al-ver yapıp ara pası salacak, adam geçecek. Oyuna katkısı olmayan kazuletler yallah İskoçya 2. ligine.Yok abi Cenk tosun o haliyle bizim stoperleri ezer![]()
Adamların derbi galibiyeti yok daha.Bize umut bağlayan yaya kalırTarihi bir hezimet yaşayacağız gibime geliyor. Hatta ikinci bir 6-0 vakası olabilir
![]()
Hacı, Cenk topçu değil siz her türlü yenersiniz? Forvet dediğinin beli çabuk dönecek, al-ver yapıp ara pası salacak, adam geçecek. Oyuna katkısı olmayan kazuletler yallah İskoçya 2. ligine.![]()
La biz hangi derbiyi kazandık ki?Adamların derbi galibiyeti yok daha.Başakşehir'i de yenememişlerdi hem de kendi evlerinde, rahat ol kazanırsınız.
![]()
Vodafone Arena'da kazanıyordunuz Chedjou denilen hıyar olmasa.La biz hangi derbiyi kazandık ki?Trabzon'a bile en leş zamanlarında yenildik iç sahada
![]()
Fenerbahçenin maçında taraftar sayısı önemli Hastalandım Fenerbahçe-krasnodar maçından sonra Tff ye Mektup yazın uefa Avrupa liginde istiklal Marşımız söylensin Ancak öyle olur Rus marşı söylenmesi şaşırttıVodafone Arena'da kazanıyordunuz Chedjou denilen hıyar olmasa.Tudor hocamıza güvenelim, yapar şovunu bir şekilde kral.
![]()