Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Rakipleri Belli Oldu!

image.jpeg

sen benim kafamı bozamasın zaten yaşın büyük diye haddimi aşıp saygısızlık yapmayacam kısa kes
'Kısa kes'li emir kipli konuşmazsan sevinirim o zaman. Hayır beni karşında görsen ki fotorafımı görmüşlüğün var selam vermeye çekinirsin. :) Yani başkasıyla konuştuğun gibi benimle konuşma. OK.

'Kısa kes'li emir kipli konuşmazsan sevinirim o zaman. Hayır beni karşında görsen ki fotorafımı görmüşlüğün var selam vermeye çekinirsin. :) Yani başkasıyla konuştuğun gibi benimle konuşma. OK.
yolda görsem yine selam veririm büyüklerime karşı her zaman saygım sonsuzdur. ama bana cibiliyetin bu diyen adama da cevabımı veririm kusura bakmayacaksın :) ki benim avrupada gs dışında hiçbir Türk takımını desteklemediğimi özellikle de fb-bjk yi desteklemediğimi iyi biliyorsun farklı birşey mi gördün yok :D

yolda görsem yine selam veririm büyüklerime karşı her zaman saygım sonsuzdur. ama bana cibiliyetin bu diyen adama da cevabımı veririm kusura bakmayacaksın :) ki benim avrupada gs dışında hiçbir Türk takımını desteklemediğimi özellikle de fb-bjk yi desteklemediğimi iyi biliyorsun farklı birşey mi gördün yok :D
Neyse daha sakinim. Sen birden 8-0'lık Liverpool yenigisini de hatırlatınca çileden çıkarttın beni. :) (Bunu her seferinde hatırlatmana gerek yok.)

Başta siyasi konular olmak üzere Vatan Millet Sakarya konuşurken mangalda kül bırakmıyorsun? Beşiktaş'ta bu ülkenin takımı değil mi? Elenmesini istemenle çelişiyorsun bunu bir kez daha belirteyim.

Neyse daha sakinim. Sen birden 8-0'lık Liverpool yenigisini de hatırlatınca çileden çıkarttın beni. :) (Bunu her seferinde hatırlatmana gerek yok.)

Başta siyasi konular olmak üzere Vatan Millet Sakarya konuşurken mangalda kül bırakmıyorsun? Beşiktaş'ta bu ülkenin takımı değil mi? Elenmesini istemenle çelişiyorsun bunu bir kez daha belirteyim.
tamam aga abartma beni tanıyorsun işte bjk ve fb den nefret ediyorum çünkü fb-bjk li arkadaşlarım çok çektirdi bana. geçen yıl her 4 yediğimizde dalga geçtiler ve her seferinde sinir krizlerine girdim o yüzden asla desteklemem söz konusu değildir. niye bjk elenince vatan mı elden gidiyor ne alaka :D

Benfica'yı geçen sezon eleme noktasına gelmişti Fenerbahçe, işte o hakem faciası işi bitirmişti. Öte yandan Dinamo Kiev liginde fırtına gibi esiyor ama Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacağı muamma. En zorlu rakip ise, her ne kadar Higuain gibi bir oyuncusunu kaybetse de Napoli olacaktır.

Her an her şeyin olabileceği bir gruba düştü Beşiktaş. Çok iyi oyun oynayarak liderlik koltuğuna da oturabilir, çok kötü oynayarak sonuncu da olabilir. En kötüsü üçüncü olarak Avrupa Ligi'ne gider diye düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan Beşiktaş vardı zamanında, işte o geride kaldı. Şimdi daha iyi sonuçlar alınabilir, hele üst düzey takımların karşısına çıkmayacağını düşünürsek. Başarılar temsilcimize.

Beşiktaş'ın maç takvimi şöyle;

13 Eylül 2016 Benfica-Beşiktaş
28 Eylül 2016 Beşiktaş-Dinamo Kiev
19 Ekim 2016 Napoli-Beşiktaş
4 Kasım 2016 Beşiktaş-Napoli
23 Kasım 2016 Beşiktaş-Benfica
6 Aralık 2016 Dinamo Kiev-Beşiktaş

İlk maçı evimizde oynasaydık iyiydi ya.