Polat Şaşmaz
Favori Üye
sanane benim cibiliyetimden yaşın büyük saygımı bozma işine bakSiyeset konularında ülke millet hamaset yaparsın bol bol. Cibiliyetin bu işte. Real - Barcelona çıksa göbek atardın.
Kafanı bozsam n'olur lan. Sen değil sülalen gelsin. Sen git kumda top oyna şimdi.sanane benim cibiliyetimden yaşın büyük saygımı bozma işine bak
sen benim kafamı bozamasın zaten yaşın büyük diye haddimi aşıp saygısızlık yapmayacam kısa kesKafanı bozsam n'olur lan. Sen değil sülalen gelsin. Sen git kumda top oyna şimdi.
'Kısa kes'li emir kipli konuşmazsan sevinirim o zaman. Hayır beni karşında görsen ki fotorafımı görmüşlüğün var selam vermeye çekinirsin. Yani başkasıyla konuştuğun gibi benimle konuşma. OK.sen benim kafamı bozamasın zaten yaşın büyük diye haddimi aşıp saygısızlık yapmayacam kısa kes
yolda görsem yine selam veririm büyüklerime karşı her zaman saygım sonsuzdur. ama bana cibiliyetin bu diyen adama da cevabımı veririm kusura bakmayacaksın ki benim avrupada gs dışında hiçbir Türk takımını desteklemediğimi özellikle de fb-bjk yi desteklemediğimi iyi biliyorsun farklı birşey mi gördün yok'Kısa kes'li emir kipli konuşmazsan sevinirim o zaman. Hayır beni karşında görsen ki fotorafımı görmüşlüğün var selam vermeye çekinirsin. Yani başkasıyla konuştuğun gibi benimle konuşma. OK.
Neyse daha sakinim. Sen birden 8-0'lık Liverpool yenigisini de hatırlatınca çileden çıkarttın beni. (Bunu her seferinde hatırlatmana gerek yok.)yolda görsem yine selam veririm büyüklerime karşı her zaman saygım sonsuzdur. ama bana cibiliyetin bu diyen adama da cevabımı veririm kusura bakmayacaksın ki benim avrupada gs dışında hiçbir Türk takımını desteklemediğimi özellikle de fb-bjk yi desteklemediğimi iyi biliyorsun farklı birşey mi gördün yok
tamam aga abartma beni tanıyorsun işte bjk ve fb den nefret ediyorum çünkü fb-bjk li arkadaşlarım çok çektirdi bana. geçen yıl her 4 yediğimizde dalga geçtiler ve her seferinde sinir krizlerine girdim o yüzden asla desteklemem söz konusu değildir. niye bjk elenince vatan mı elden gidiyor ne alakaNeyse daha sakinim. Sen birden 8-0'lık Liverpool yenigisini de hatırlatınca çileden çıkarttın beni. (Bunu her seferinde hatırlatmana gerek yok.)
Başta siyasi konular olmak üzere Vatan Millet Sakarya konuşurken mangalda kül bırakmıyorsun? Beşiktaş'ta bu ülkenin takımı değil mi? Elenmesini istemenle çelişiyorsun bunu bir kez daha belirteyim.