Bazılarında Tecavüz Bazılarında İnfazı Olur...

her yerde cumhuriyet diye bağıran sen değil miydin? şimdide mafya diyorsun, o gerçek sandığın mafyalar anca hayal aleminde olur. gir bi haber sitesine her gün 2-3 tecavüz haberi düşer. umarım birinizin akrabası tecavüze uğramazda görmezsiniz dalga geçmeyi

n. Rengim attı, fenalaştım." Biz şanslıyız çünkü senaryo çok iyi "Erdal'ın bana tecavüz ettiği sahnede duvardaki aynayı aşağıya indirmem gerekiyordu. 'Öyle bir indir ki o aynayı, öyle bir bak ki o nefretin görünsün' dediler. Bir tane aynamız vardı tekrar yapma şansımız da yoktu. Kendimi öyle bir kaptırmışım ki, bir vurdum, aynanın yarısı yok ve alttaki geri kalanlarla çekim yapmak zorunda kaldılar. Elim ayağım titredi, herkes 'Kendine gel' diye çikolatalar getirdi. Arka arkaya, iç içe çekilen sahnelerde sabaha kadar uğraştık. Öyle olunca o andan çıkamıyorsunuz, o tedirginliği yaşıyorsunuz... Çekimler bitti. Osman Sınav ile Mustafa Şevki Doğan gelip 'Hande gerçekten süpersin, çok iyi rol yaptın tebrikler' dediler. Ben de 'Siz dalga mı geçiyorsunuz kalpten gidiyordum' dedim. Biz çok şanslıyız çok iyi bir senaryoyla çalışıyoruz. Ama bir yandan kötü, dizi bittince başka bir teklif geldiğinde herhalde çok zor beğeniriz." Kaynak: Vatan Gazetesi

her yerde cumhuriyet diye bağıran sen değil miydin? şimdide mafya diyorsun, o gerçek sandığın mafyalar anca hayal aleminde olur. gir bi haber sitesine her gün 2-3 tecavüz haberi düşer. umarım birinizin akrabası tecavüze uğramazda görmezsiniz dalga geçmeyi

haberleri kimin okumadğı belli. Hiç derin devlet , örgüt , mafya haberleri görmüyormusunuz tü. Haber sitelerinde en çok haber olan konular.. Hayal ürünü dediğin alaattin çakıcı , karagümrük çetesi falan eğer sana hayal geliyorsa o senin hayali9-lr beni ilgilendirmez.. Ama kv nin bunları anlatığı kesin..

vatandaşlar fatmagül tecavüze uğradı diye küçümsüyorlar horgörüyorlar kızı... bilmiyorlarki parlak polat ormana gitseydi bu adamlar polatada aynı işlemi yapacaklardı:))) yani tecavüzün savunulacak tarafı yok adamlar insanlıktan çıkmış bir kere parlağıda affetmezler:))))

capslock vadideki çoğu isim gerçekte olna kişileridin dizide canladırılması dalga mı geçiyon sen :D
vadi birçok olayı önceden bilmiştir fatmagül dediğin basitten de öte tecavüz dizisi vadinin yanında koca bi hiçtir.

Şimdi ki zamanlarda Çakır olsaydı Kurtlar Vadisi Pusu Çok Farklı Olurdu:DDaha Güzel Olurdu

- - - Ekleme - - -

capslock vadideki çoğu isim gerçekte olna kişileridin dizide canladırılması dalga mı geçiyon sen :D
vadi birçok olayı önceden bilmiştir fatmagül dediğin basitten de öte tecavüz dizisi vadinin yanında koca bi hiçtir.

Aynen Aga:aynen:

vadininin bildigi donem suan ergenokondan icerde olan soner yalcinin konsept danismanligi donem :))))) ortada bilme yok sadece olacaklari soyleme ve yonlendirme var.

bil bakalim polat tnt de neden kuzey iraga gitti bahoz erdali guya yakalayacakti ne oldu yakalandi mi :))))) bosa karavana atti

vadininin bildigi donem suan ergenokondan icerde olan soner yalcinin konsept danismanligi donem :))))) ortada bilme yok sadece olacaklari soyleme ve yonlendirme var.

bil bakalim polat tnt de neden kuzey iraga gitti bahoz erdali guya yakalayacakti ne oldu yakalandi mi :))))) bosa karavana atti
şahmeran ı astı şamir i öldürdü geldi :d
yüksel aytuğ ne diyo vadi için
'gelecekten haber veren bir haber bülteni' :D

şahmeran ı astı şamir i öldürdü geldi :d
yüksel aytuğ ne diyo vadi için
'gelecekten haber veren bir haber bülteni' :D
o eskidendi. simdi paso karavana :)))) stvnin dizileri daha fazla biliyor ne olacagini cunku guc artik soner yalcilarda degil cemaate :)))))))

mitçi kaşif kozinoğlunun öleceğini haftalar öncesinden haber veren dizi kimdi ? Kvp hemde bu sezon... Dizideki karakter kazım kaşifoğlunu öldürme emrini verdiler dizide , bir kaç hafta sonra gerçek mitçi kozinoğlu sizlere ömür.. Nasıl öldüğünüde gösterdiler vadide spor yaparken kara tarafından iğne ile kalp krizi geçirerek. Isimleri bile nerdeyse aynı..

Ayrıca birkaç ay önceki haberde mahmut yıldırımın yani yeşilin , süleyman demirelin evinde gözüktüğü ve ona beyefendi dediği söyleniyordu vadi onuda önceden bilmişti 😉

daha 2 hafta söyledi bunu :d

simdi kurtlarin kafasina dank etti. 2007 den beri guc el degistirmeye basladi. vadi bayagi getiden takip ediyor. ee eski.konsept danismanlari icerde olunca olacagi bu :)))))))

- - - Ekleme - - -

daha 2 hafta söyledi bunu :d

simdi kurtlarin kafasina dank etti. 2007 den beri guc el degistirmeye basladi. vadi bayagi getiden takip ediyor. ee eski.konsept danismanlari icerde olunca olacagi bu :)))))))

beyazsoy kvp1905 yazdı ona ne dicen yüksel aytuğ o lafı daha 2 hafta önce söyledi ne sallıyon :D

ha bu arada atv deki ilk bolumde mersinde uc polisin vurulmasini amerikaya baglamisti kurtlar :)))))) olay acik secik ergenekonun isiydi. zaten ordaki gorevli komutanlar suan icerde. surekli yalan yanlis bilgiler. bide amerika kiprisdaki refarandumun gecmesini istemiyor cunku kibrisa ust kuracakti :)))))) aradan 5yil gecti bisey olmadi :))))))) surekli karavana

- - - Ekleme - - -

beyazsoy kvp1905 yazdı ona ne dicen yüksel aytuğ o lafı daha 2 hafta önce söyledi ne sallıyon :D

yuksel aytug kim ya o adamim defiklerinin bitanesi bile tutmaz :)))))

yüksel aytuğ 1 numaralı dizi eleştirmeni yeri gelince vadiyi bile yerden yere vurur :D asıl o bunları derken sen kimsin :D