Bazılarında Tecavüz Bazılarında İnfazı Olur...

bu arada necati şaşmaz kurtlar vadisinde oynuyo 10 yıldır ve kıramdığı rekor kalmadı ne diyosan anlamadım :D

- - - Ekleme - - -

ayrica takas tecavuz olmadan infazi nasil oluyor. aklin oluyor mu yazdiklarina :))))))

o adam bi kıza tecavüz etmiş konuyla alakası yok çakır ın yanına getiriyolar çakır bunu dağıtıyo :D
BAK SANA DİYORUM Kİ TECAVÜZ VARSA KOY BURAYA VİDEO YU :D

beyazsoy kurtlar vadisi tarihinde tecavüz olmadı varsa kanıtın göster koy buraya

vadiciler kabul ediyor oldugunu tek sen itiraz ediyon herkes yanlis biliyor tek sen dogru biliyor. o 30 reytingi kurtlar nasil aldi saniyon :))))))

- - - Ekleme - - -

bu arada necati şaşmaz kurtlar vadisinde oynuyo 10 yıldır ve kıramdığı rekor kalmadı ne diyosan anlamadım :D

- - - Ekleme - - -

o adam bi kıza tecavüz etmiş konuyla alakası yok çakır ın yanına getiriyolar çakır bunu dağıtıyo :D
BAK SANA DİYORUM Kİ TECAVÜZ VARSA KOY BURAYA VİDEO YU :D

intertim zayif video izleyemiyorum olsa bulur izletirdim 10lu ve 40 li bolumlerde tecavuz var.

beni diğer vadiciler ilgilendirmez ben sana kanıt göster diyorum tecavüz videosunu koy buraya şimdi olmazsa başka zaman sana hep hatırlatıtım :D

beni diğer vadiciler ilgilendirmez ben sana kanıt göster diyorum tecavüz videosunu koy buraya şimdi olmazsa başka zaman sana hep hatırlatıtım :D

vadinin videolari internette yok zor bulunuyor zaten internetim zayif . sen diger vadicilere sor nerde tecavuz var diye. hem sana avukatin tecavuz sahnesini anlatan rop.nu yoladim daha ne kaniti istiyon

bak bi kez daha söylüyom herhangi bir bölümdeki tecavüz sahnesini göster bana :D

gece gece kışkırtmak için uğraşma yemezler ! 2003 deki bölümlere yaşı yetmeyenler o zamanın reytingleri hakkında yorum yapıp bunları nasıl aldı derdine düşmüşler (!)

Moderatörün son düzenlenenleri:
bak wikiden erdali oku . kanittsa kanit iste . neyine itiraz edion anlamadim :))))))

tr.m.wikipedia.org/wiki/Kurtlar_Vadisi_karakterleri_listesi

BANA KURTLAR VADİSİ,KURTLAR VADİSİ TERÖR,KURTLAR VADİSİ PUSU,KURTLAR VADİSİ IRAK,KURTLAR VADİSİ GLADİO,KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN,MURO
bunların herhangi bir bölümünün herhangi bir sahnesindeki tecavüzü göster

ya takas uğraşma şununla boşver 😉 kurtlar vadisinin teması mafya - derin ve derin devlet , tecavüz değil diıer diziler gibi tecavüzden yenge yiğen ilişkisinden reyting almıyor. Ha mafya olduğu için arada bir piskopat tiplerin çıkması doğal erdal zaten manyaktı :D

aynen babası abuzer de öyleydi ama tecavüz vadide ekranda hiçbir zaman gösterilmemiştir...

he ayrıca kurtlar vadisinde hiçbir zaman tecavüz sahnesi olmamıştır fatmagül gibi.. Iddia ettiğin iki sahnede de olduktan sonra göstermişlerdir sahneyi !

Arkadaş fatmagülle karıştırmış olacak ki 10 dakikalık tecavüz sahnesi aramaya koyulmuş :D

ya takas uğraşma şununla boşver 😉 kurtlar vadisinin teması mafya - derin ve derin devlet , tecavüz değil diıer diziler gibi tecavüzden yenge yiğen ilişkisinden reyting almıyor. Ha mafya olduğu için arada bir piskopat tiplerin çıkması doğal erdal zaten manyaktı :D
Tamam vadi güzel iyi hoş ama her dizi Vadi gibi olamaz.
Farklı farklı dizi türleri olacak tabii tecavüz konulu dizi de olur,romandan dizi de yaparlar,komedi de yaparlar
Her dizi vadi gibi olsa vadinin farkı kalır mıydı

çok beklersiniz vadi öyle bi hata yapar mı tecavüzü gösterir mi :D
kvp1905 aga bu arada ra da yasaklanmış :D

- - - Ekleme - - -

Tamam vadi güzel iyi hoş ama her dizi Vadi gibi olamaz.
Farklı farklı dizi türleri olacak tabii tecavüz konulu dizi de olur,romandan dizi de yaparlar,komedi de yaparlar
Her dizi vadi gibi olsa vadinin farkı kalır mıydı

vadi gibi zaten olamazlar da tecavüzle ahlaksızlıkla reytign almak olmaz...

çok beklersiniz vadi öyle bi hata yapar mı tecavüzü gösterir mi :D
kvp1905 aga bu arada ra da yasaklanmış :D

- - - Ekleme - - -

vadi gibi zaten olamazlar da tecavüzle ahlaksızlıkla reytign almak olmaz...

fatmagül dediğin senin türkiyenin gerçeklerini anlatıyor.. takın at gözlüğünüzü kulağınızı kapayın yanı başınızdaki tecavüz mağdurlarını duymayın.. siz busunuz zaten

kurtlarda ikiside olur. en azinda fatmagulde tecavuz edenlere mahkeme ceza veriyor kurtlarda seri tecavuz eden adam elini kolunu sallaya sallaya dizide geziyor :))))))

vadiye yakışır :)))

- - - Ekleme - - -

kurtlarda ikiside olur. en azinda fatmagulde tecavuz edenlere mahkeme ceza veriyor kurtlarda seri tecavuz eden adam elini kolunu sallaya sallaya dizide geziyor :))))))

vadiye yakışır :)))

vadiye laf aatmaktan vazgeçin artık dizi gayet gzl ilerliyor ne sini çekemiyonuz :)

ifette de gostermediler ama herkes tecavuzoldugunuanladi. sonucta konuda tecavuz var. ve bu konu uzerinden reyting aldi kurtlar. canan roportajindan uzun uzadiya tecavuz sahnesini.nasil cektiklerini anlatiyor okuyun nasil cekilmis
Hande Kazanova - DiziFilm.com Forum