@pompy bombalarla, virüslerle maliyeti karşılıyorBİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var
@pompy bombalarla, virüslerle maliyeti karşılıyorBİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var
Yıllmıyorda hiç vlla senarist olacaklara ders olarak gösterilmeli@pompy bombalarla, virüslerle maliyeti karşılıyor
Cidden valla kaç yüz sene, büyük emek isterYıllmıyorda hiç vlla senarist olacaklara ders olarak gösterilmeli
Ya artık ünilerde açılıyor pek müsait de olamayacağım için final yapıyorum. Ama güzel bir final olacak.Bİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var
@pompy de istikrar kimse de olamaz sen ne diyorsun bunları sürekli yazmak cidden başarı benim aklımda da bir şey var ama üşeniyorum hem de ilgi çekmez diye gelmiyor içimdenBİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var
3 defa rturk yayından kaldırdı@pompy de istikrar kimse de olamaz sen ne diyorsun bunları sürekli yazmak cidden başarı benim aklımda da bir şey var ama üşeniyorum hem de ilgi çekmez diye gelmiyor içimden
Senaryo eskiden daha kötüydüNe oldu
Teşekkür ederim abi. 😊🤗@Çiğdem kızzzzzz naptın sennnn böyleeee 🤭🤭🤭🤭 ben sana böyle mi öğrettimmm direk dorayacaktın 🤭😁🤭😁🤭😁 @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl @Emre Ozansoy
@Mircan Saye Emeğine sağlık kardeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?