M TV Bazı Gerçekler Yanıltır | 7. Bölüm " Gerçekler Ortaya Çıkıyor"

@xemrexxx i ben buralarda göremiyordum nerden aklına esmiş belkide o eklettirmiştir senaryoya
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉
------

@xemrexxx i ben buralarda göremiyordum nerden aklına esmiş belkide o eklettirmiştir senaryoya
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.
O bücürden her halt beklenir.
@serhatt dizinin kadorsuna katılmak istermisin ? Çok güzel roller var. Çiğdemin büyük oğlu rolüne çok uygunsun.

Yok canım bu aralar pek mümkün değil, teşekkür ederim güzel teklifin için.

Reactions: STAR
FİNAL
BAZI GERÇEKLER YANILTIR
YARIN 16.00

8.BÖLÜM FRAGMANI

Feride : Çiğdem teyze yalan söylüyor. Yok öyle bir şey Selahattin , ben seni sadece arkadaş olarak seviyorum.

Selahattin : Peki neden yalan söylesin?

Feride : Sen sırf bir daha intihar etme diye bizim hayatımız karardı Selahattin. Lütfen git burdan. Git tedavi ol. Kurtul bu saplantılı platonik durumundan.

Selahattin : Nasıl bunlarla benim ne alakam var.

Feride : Her şeyi annen yaptırmış. Sırf benle Kerim ayrılalım diye. Malesef artık oyun buraya kadar. Konuştuklarımızın hepsini kaydettim. Şimdi de polisler gelir. Annenle vedalaş istersen.

Çiğdem : Ne ... bu nasıl olur? Sen evden çıkarken yanına telefon almamıştın ki?

Selahattin : Anne... Sen nasıl yaparsın ya.Nasıl?

Feride : Evet almamıştım. Ama buraya gelmeden önce bakkala uğrayıp Mehmet amcadan telefonunu ödünç almıştım. Ses kaydını açıp yanına gelmiştim. Yani neymiş. Elimde kanıtım varmış.

Bekliyoruz cnm

Reactions: STAR
FİNAL
BAZI GERÇEKLER YANILTIR
YARIN 16.00

8.BÖLÜM FRAGMANI

Feride : Çiğdem teyze yalan söylüyor. Yok öyle bir şey Selahattin , ben seni sadece arkadaş olarak seviyorum.

Selahattin : Peki neden yalan söylesin?

Feride : Sen sırf bir daha intihar etme diye bizim hayatımız karardı Selahattin. Lütfen git burdan. Git tedavi ol. Kurtul bu saplantılı platonik durumundan.

Selahattin : Nasıl bunlarla benim ne alakam var.

Feride : Her şeyi annen yaptırmış. Sırf benle Kerim ayrılalım diye. Malesef artık oyun buraya kadar. Konuştuklarımızın hepsini kaydettim. Şimdi de polisler gelir. Annenle vedalaş istersen.

Çiğdem : Ne ... bu nasıl olur? Sen evden çıkarken yanına telefon almamıştın ki?

Selahattin : Anne... Sen nasıl yaparsın ya.Nasıl?

Feride : Evet almamıştım. Ama buraya gelmeden önce bakkala uğrayıp Mehmet amcadan telefonunu ödünç almıştım. Ses kaydını açıp yanına gelmiştim. Yani neymiş. Elimde kanıtım varmış

@Gerekli24 @The_Erinch @Çiğdem @slhttnmtl @Angelica @Dosi @BARON男爵 @xemrexxx @pompy @Doğan

Reactions: Doğan and Dosi