O bücürden her halt beklenir.
Birde maçtan kaynaklı dün yayınladım fantastik dizimi milli maçtan kaynaklıKatil tipi var
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.
@serhatt dizinin kadorsuna katılmak istermisin ? Çok güzel roller var. Çiğdemin büyük oğlu rolüne çok uygunsun.O bücürden her halt beklenir.
Bende milli maçtan kaçmaya çalışıyorum senaryomu @Mircan SayeYok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉
Yok canım bu aralar pek mümkün değil, teşekkür ederim güzel teklifin için.Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉
------
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.
@serhatt dizinin kadorsuna katılmak istermisin ? Çok güzel roller var. Çiğdemin büyük oğlu rolüne çok uygunsun.
Rica ederim ne demek 😊Yok canım bu aralar pek mümkün değil, teşekkür ederim güzel teklifin için.
Akrep eti yollasam mı benim dizide bundan yedin @Çiğdem
Heyecan bombası maşallah.@slhttnmtl yeni bölümü nasıl buldun
Korkmayın titreyin 'O bücürden her halt beklenir.
Bölümü okuyabildin mi? @Çiğdem 🤗Yarın bakacam cnm 2 tane gelmiş sanırım
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be.
Tam yakışırsınız.
Bekliyoruz cnmFİNAL
BAZI GERÇEKLER YANILTIR
YARIN 16.00
8.BÖLÜM FRAGMANI
Feride : Çiğdem teyze yalan söylüyor. Yok öyle bir şey Selahattin , ben seni sadece arkadaş olarak seviyorum.
Selahattin : Peki neden yalan söylesin?
Feride : Sen sırf bir daha intihar etme diye bizim hayatımız karardı Selahattin. Lütfen git burdan. Git tedavi ol. Kurtul bu saplantılı platonik durumundan.
Selahattin : Nasıl bunlarla benim ne alakam var.
Feride : Her şeyi annen yaptırmış. Sırf benle Kerim ayrılalım diye. Malesef artık oyun buraya kadar. Konuştuklarımızın hepsini kaydettim. Şimdi de polisler gelir. Annenle vedalaş istersen.
Çiğdem : Ne ... bu nasıl olur? Sen evden çıkarken yanına telefon almamıştın ki?
Selahattin : Anne... Sen nasıl yaparsın ya.Nasıl?
Feride : Evet almamıştım. Ama buraya gelmeden önce bakkala uğrayıp Mehmet amcadan telefonunu ödünç almıştım. Ses kaydını açıp yanına gelmiştim. Yani neymiş. Elimde kanıtım varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?