cehennemde zebanilerle parti yapıyorlardır cayır cayır
loveee
kuduruklara bakın hele 😱
onun her hali cici
kudurup gebersin musıbet
Bizi maske olarak kullanıyor yanı Çiğdemin sevdiği parlak vsyle derken kendisinin sevdiğini gösteriyor @Forumdash abicimde anlamıstıkudurup gebersin musıbet
o KÜÇÜCÜK BEYNİYLE BİN BİR TÜRLÜ MELANET ÇEVİRİYORBizi maske olarak kullanıyor yanı Çiğdemin sevdiği parlak vsyle derken kendisinin sevdiğini gösteriyor @Forumdash abicimde anlamıstı@xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06
sana buradan mahsun düşüyor bir tek o da seni susturacağı için
sizin gibi adım çıkmamış en azındankudurup gebersin musıbet
Bizi maske olarak kullanıyor yanı Çiğdemin sevdiği parlak vsyle derken kendisinin sevdiğini gösteriyor @Forumdash abicimde anlamıstı@xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06
Bu totoşun algılarını çook önceden görmüştüm bacımsizin gibi adım çıkmamış en azından
ayol adın faruğa çıktı daha napayım adını bile ben belirledim senin daha ne algısı olsunBu totoşun algılarını çook önceden görmüştüm bacımAma müritleri çoktu o zamanlar şimdi kimse inanmayınca matbaası filan kapandı. Şimdi kendini keşfediyor onun bunun üzerinden
kız şuraya temzilikçi kılığında girmişsin diyolla senin için ne evikız bEn edebimle oturuyom evimde ne adı ne çıkması@Çiğdem
Bu algın da yıkılacak elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?