valla @serhatt ın ilk baktığı yer bamyadır demek faruk abin bamyasına silikon taktırmış yoksa serhatın aklında kalmazdı
valla @serhatt ın ilk baktığı yer bamyadır demek faruk abin bamyasına silikon taktırmış yoksa serhatın aklında kalmazdı
Silikon diye bişey yok. Tamamen orjinal. Haa olacaksa adı silikon değil "mutluluk cubuğu" deniyor (du) 2000 başlarında şimdi ne deniyor acabavalla @serhatt ın ilk baktığı yer bamyadır demek faruk abin bamyasına silikon taktırmış yoksa serhatın aklında kalmazdı
o ne gıııı bu konuda bir @DarkLegenD edanışalım nedense bu konuda bilgili gibi geldiSilikon diye bişey yok. Tamamen orjinal. Haa olacaksa adı silikon değil "mutluluk cubuğu" deniyor (du) 2000 başlarında şimdi ne deniyor acaba
o ne gıııı bu konuda bir @DarkLegenD edanışalım nedense bu konuda bilgili gibi geldi
Ruhsar dizisinde Ruhsarın babası yaptırmak istiyordu o çubuktan abicim iyi hatırlamısSilikon diye bişey yok. Tamamen orjinal. Haa olacaksa adı silikon değil "mutluluk cubuğu" deniyor (du) 2000 başlarında şimdi ne deniyor acaba
ay bu ne +40 yaş sohbetine döndü konu valla anlamıyorum .ssRuhsar dizisinde Ruhsarın babası yaptırmak istiyordu o çubuktan abicim iyi hatırlamıs
Daniş, tanış, kullan ve at Ama doğru hatırlamişim. Eskilerin zaytung haberleri gibi tvler bangır bangır bağriyordu Ne günlerdi yahuo ne gıııı bu konuda bir @DarkLegenD edanışalım nedense bu konuda bilgili gibi geldi
Huzur evine kapatırsın yakında bizi @Forumdashay bu ne +40 yaş sohbetine döndü konu valla anlamıyorum .ss
ahahha tarihi eser oldugumuz cıkcak bacımRuhsar dizisinde Ruhsarın babası yaptırmak istiyordu o çubuktan abicim iyi hatırlamıs
Daniş, tanış, kullan ve at Ama doğru hatırlamişim. Eskilerin zaytung haberleri gibi tvler bangır bangır bağriyordu Ne günlerdi yahu
ahahha tarihi eser oldugumuz cıkcak bacım
hasta bakıcınız da @serhatt olur sizin foklu bezlerinizi atar ; yenilerini bağlar bu da ona cezaHuzur evine kapatırsın yakında bizi @Forumdash
parlak marlak değil
Hoşttt, ben yalılarda sefa sürecem, sen bak onlara hasta bakıcı bozuntusuhasta bakıcınız da @serhatt olur sizin foklu bezlerinizi atar ; yenilerini bağlar bu da ona ceza
Bacım tanımış beni, helal olsun sana Çatlayın @xemrexxx VE @ForumdashHahaah @serhatt vefalıdır ayoll bu yokluk sürecimde gördüm
Seni anca yalının bahçıvanı sürer fazla hayal kurmaHoşttt, ben yalılarda sefa sürecem, sen bak onlara hasta bakıcı bozuntusu
Seni anca yalının bahçıvanı sürer fazla hayal kurma