kız bak izle istanbullu gelin devam ediyor yeni esma sultanı beğendin mi@xemrexxx Gebermez ama bizsizde güç kaybediyor @Harunnn60 oyuncakların nerede der hep o hesap
kız bak izle istanbullu gelin devam ediyor yeni esma sultanı beğendin mi@xemrexxx Gebermez ama bizsizde güç kaybediyor @Harunnn60 oyuncakların nerede der hep o hesap
gücü bitsin@xemrexxx Gebermez ama bizsizde güç kaybediyor @Harunnn60 oyuncakların nerede der hep o hesap
Evelallah Bizle kimse baş edemezBiz onları çiğner atarız @serhatt @Forumdash
Bune gevurca versionumu çıktı başımıza 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdashkız bak izle istanbullu gelin devam ediyor yeni esma sultanı beğendin mi
Malesef
beyrutlu gelin olmuş dizinin adı aynı müzikleri aynı ofisi kullanıyorlar yönetmen de türk neyse siz şu sondaki şer ittifakına dahilsiniz @Forumdash @MasacRE ve @Sherlock ile birlikteMalesef
bu tipsizi siz alın
kalitesiz ürünleri bize kakalıyor hasbam yolarım seni .ss
ADI BATSINbeyrutlu gelin olmuş dizinin adı aynı müzikleri aynı ofisi kullanıyorlar yönetmen de türk neyse siz şu sondaki şer ittifakına dahilsiniz @Forumdash @MasacRE ve @Sherlock ile birlikte
murat rolüne yine seni kudurtacak birini koyarlar umarım anlamadan izlersin o zamanADI BATSIN
Ayy izlerim valla ozaman hem ben Beyrutça biliyorum niye anlamiyimmurat rolüne yine seni kudurtacak birini koyarlar umarım anlamadan izlersin o zaman
beyrutça mı 😱 söylemezsem olmaz a sunucu ol bence 😱 @Forumdash @Maskeli Fedai @cookies @Çiğdem @Dosi @Sherlock @xBUGRAxAyy izlerim valla ozaman hem ben Beyrutça biliyorum niye anlamiyim
Bu benbeyrutlu gelin olmuş dizinin adı aynı müzikleri aynı ofisi kullanıyorlar yönetmen de türk neyse siz şu sondaki şer ittifakına dahilsiniz @Forumdash @MasacRE ve @Sherlock ile birlikte
Şuan izlediğim diziler; Supernatural, The 100, Black Mirror, The Flash.Aaa Supernaturalı zaten izlemen yeter cnm aman başka diziye gerek yok Çok sevindim dediğim gibi devam etmene hele 5.sezonu izleyince diğer dizilerde neymiş diyeceksin @Forumdash
Sunucu olacak kadar paraya ihtiyacım yokbeyrutça mı 😱 söylemezsem olmaz a sunucu ol bence 😱 @Forumdash @Maskeli Fedai @cookies @Çiğdem @Dosi @Sherlock @xBUGRAx
burada karakterleri ben seçerim ne de olsa dizinin 1 numaralı izleyicisiyim
Biz sana sormuyoruz @serhattburada karakterleri ben seçerim ne de olsa dizinin 1 numaralı izleyicisiyim