cehennemde zebanilerle parti yapıyorlardır cayır cayır
onun her hali ciciAhh şu hali çok ciciydi @Forumdash @MasacRE
Asıl kuduran @xemrexxx zaten onun arsıfınden çıkıyor heponun her hali cici
kudurup gebersin musıbetAsıl kuduran @xemrexxx zaten onun arsıfınden çıkıyor hep
Bizi maske olarak kullanıyor yanı Çiğdemin sevdiği parlak vsyle derken kendisinin sevdiğini gösteriyor @Forumdash abicimde anlamıstı @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06kudurup gebersin musıbet
o KÜÇÜCÜK BEYNİYLE BİN BİR TÜRLÜ MELANET ÇEVİRİYORBizi maske olarak kullanıyor yanı Çiğdemin sevdiği parlak vsyle derken kendisinin sevdiğini gösteriyor @Forumdash abicimde anlamıstı @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06
sana buradan mahsun düşüyor bir tek o da seni susturacağı için
Asıl kuduran @xemrexxx zaten onun arsıfınden çıkıyor hep
sizin gibi adım çıkmamış en azındankudurup gebersin musıbet
Bizi maske olarak kullanıyor yanı Çiğdemin sevdiği parlak vsyle derken kendisinin sevdiğini gösteriyor @Forumdash abicimde anlamıstı @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06
Bu totoşun algılarını çook önceden görmüştüm bacım Ama müritleri çoktu o zamanlar şimdi kimse inanmayınca matbaası filan kapandı. Şimdi kendini keşfediyor onun bunun üzerindensizin gibi adım çıkmamış en azından
o @Çiğdem e düşüyor YAMAÇ BANAsana buradan mahsun düşüyor bir tek o da seni susturacağı için
kız bEn edebimle oturuyom evimde ne adı ne çıkması @Çiğdemsizin gibi adım çıkmamış en azından
ayol adın faruğa çıktı daha napayım adını bile ben belirledim senin daha ne algısı olsun @ÇiğdemBu totoşun algılarını çook önceden görmüştüm bacım Ama müritleri çoktu o zamanlar şimdi kimse inanmayınca matbaası filan kapandı. Şimdi kendini keşfediyor onun bunun üzerinden
kız şuraya temzilikçi kılığında girmişsin diyolla senin için ne evikız bEn edebimle oturuyom evimde ne adı ne çıkması @Çiğdem
Bu algın da yıkılacak elbetayol adın faruğa çıktı daha napayım adını bile ben belirledim senin daha ne algısı olsun @Çiğdem