Tam tersi izlemek isteyenlerin şevkini (Sahiden @bazinga hiç konuşmuyor, kesin çok beğendi ama söyleyemiyor.
Tam tersi izlemek isteyenlerin şevkini () kırmamak için suskun kalmayı tercih ediyorum.
Sarmadı mı yoksa, izleyemedin mi?Tam tersi izlemek isteyenlerin şevkini () kırmamak için suskun kalmayı tercih ediyorum.
Ahahahahahhaİzleyemediği filmler yüzünden diziye "film" dedi.
Filmleri bitir de gel, 15'ine kadar vaktin var. Filmler için 13'üne kadar vaktin var.AhahahahahhaÇok iyi tespit
Halbuki hiç de son dakikalara bırakmazdık işimizi, bu sefer niye böyle oldu hiç anlamadım
Aklıma Devrim Perinçek'in "Sen Abdülhamit'i savundun" denilmesi üzerine verdiği tepki geldi. Nedense fotoğrafla ilişkilendirdim bunu. İstemsiz güldüm.
Sonunda izleyen çıkmaya başladı.1. Bölüm
Kısa bir tanıtım bölümünün ardından oldukça hızlı bir giriş yapılmış diziye. Bu mini dizi ana dizide göreceklerimiz öncesi oraya bir giriş niteliğinde sayılabileceğinden normal karşılıyorum bu durumu. Ana diziye başladığımızda bu bölümde gördüğümüz karakterler daha detaylı, derinlemesine işlenecektir zaten. Burada daha çok aksiyon gördük. İkinci bölümde yaklaşık bu şekilde olacaktır diye tahmin ediyorum.
Cylon 1-0 İnsanlar şeklinde bir giriş yapıldı olaya. Hatta 1 de değil bam güm vurdular, dağıttılar bütün insanlığı neredeyseŞu ana kadar 6 numaralı Cylon'u gördük sadece. Umarım diğer bütün cylonlar da bu ablamız gibidir
Evet gözüm 6 numaradan başka pek bir şey görmese de Kaptan Adama ile oğlu arasındaki ilişki hikayede önemli bir yer tutacak belli ki. İlk bölümün sonunda Lee Adama'nın içinde bulunduğu gemi patlatılmış gibi görünse de kurtulacaktır bir şekilde, o karakterin tek bölümlük olduğunu düşünmüyorum.
Gaius da Caprica'da önemli biri olduğundan gemideki adam kendisinin yerine onun gemiye alınmasını istedi ve sınırlı sayıda insanla birlikte gemiye alınmış oldu o şekilde. Tabi şu an kimse onu kullanarak 6 numaranın planlarını yürüttüğünü bilmiyor. Bu durum öğrenildiğinde onu zor günler bekliyor olacaktır
Yukarıda @Araf ın da tam halini yazdığı Kaptan Adama'nın söyledikleri de bölüme damga vuran çok güzel bir konuşmaydı.
8/10
En iyisi fazla kurcalamadan dalmakSonunda izleyen çıkmaya başladı.
Bu arada:
İkinci bölümde "vay be" dedirtecek sahneler göreceksin cylon meselesinde. Birinci bölümün başında zaten cylon meselesiyle başlıyor. İkinci bölümde de ters köşeli olacak ama ben ters köşeye düşmedim. Sürekli "bu kimdir, bu nedir" diye araştırırken nereden ters köşe yiyeceğimi öğrenmiştim.
Bir tek benim gözüm Number Six'e takılmamış. Gerçi takılmayacak gibi de değil.
Fazla kurcalamadan dalma huyum yok, çok geniş kapsamında olan şeylere, çok geniş bir biçimde bakmayı severim. Huyum bu ve bu diziye bu şekilde bakmamış olsam, muhtemelen tam anlamıyla kafamda oturmazdı.En iyisi fazla kurcalamadan dalmakEski bir dizi olduğundan dizinin her yerinden spoiler yiyebilirsin o yüzden fazla bakma derim ayrıntılara
6 numara takılınmayacak gibi değil ki yaDur bizim yoldaşlar için de fotosunu koyalım da diziyi izleme hevesleri artsın@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai bir an önce diziye başlayın da bu güzelliğe tanık olun siz de
En iyisi fazla kurcalamadan dalmakEski bir dizi olduğundan dizinin her yerinden spoiler yiyebilirsin o yüzden fazla bakma derim ayrıntılara
6 numara takılınmayacak gibi değil ki yaDur bizim yoldaşlar için de fotosunu koyalım da diziyi izleme hevesleri artsın@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai bir an önce diziye başlayın da bu güzelliğe tanık olun siz de
Yengenize sulanmayın.3. sezon bitti bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?