@MasacRE, @Sherlock, @Tolstoyevski ve parantez reis @Maskeli Fedai bir güzel şaşırırdı.Doğru o yönden bakınca sürpriz olması açısından iyi olurmuş.
@MasacRE, @Sherlock, @Tolstoyevski ve parantez reis @Maskeli Fedai bir güzel şaşırırdı.Doğru o yönden bakınca sürpriz olması açısından iyi olurmuş.
Senin kabul edip etmemen benim diziyi izleyip izlemediğim gerçeğine etki etmeyecek ki...
(Dedi ama daha bir bölüm bile izleyip yorum yapmadı.)
Senin yoldaşlar kaçmak için fırsat kolluyor adaşım @Araf'ın diziyi bıraktığını açıklamasından sonra ikisi de göbek atacaktı nerdeyseSenin kabul edip etmemen benim diziyi izleyip izlemediğim gerçeğine etki etmeyecek ki...
Yoook yok rahat ol onlar işini bilir ve yarı yolda bırakmaz...Senin yoldaşlar kaçmak için fırsat kolluyor adaşım @Araf'ın diziyi bıraktığını açıklamasından sonra ikisi de göbek atacaktı nerdeyse
Senin yoldaşlar kaçmak için fırsat kolluyor adaşım @Araf'ın diziyi bıraktığını açıklamasından sonra ikisi de göbek atacaktı nerdeyse
Sonradan açılır belki ama bu sıkıcı olacağı gerçeğini değiştirmiyor. IMDb puanlarına göre de bir düşük, bir yüksek, yani dibe vurmuş bölümleri de olacak. Oralara da bakmıştım izlemeden önce ama sarmadı. Atmosfer kötü, müzikler kötü, çekim kötü.
Kaç gündür bugün başlıyorum diyorsun ama gerisi gelmiyor sayın Gs'li dostum İş yok sende
Çözeriz kardeş çözeriz...
Kaç gündür bugün başlıyorum diyorsun ama gerisi gelmiyor sayın Gs'li dostum İş yok sende
Çözeriz kardeş çözeriz...
Bunu ben izledim çoçukluğumun dizilerinden. Ben bi şu yabancı dizi listemi bulayim. Bunada yer vermiştimStargate: Kommando SG-1 (TV Series 1997–2007) ⭐ 8.4 | Action, Adventure, Drama
44m | 16www.imdb.com
Bu arada böyle bir dizi de vardı. 10 sezon yayınlandığı için 200'ün üzerinde bölümü vardı. Dizide MacGyver'ı canlandıran Richard Dean Anderson da rol alıyordu. MacGyver olarak yer etti kafamda, televizyonda izliyordum zamanında ve çok iyiydi.
@Sherlock, @MEnes, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Maskeli Fedai.
Baştan sona izlemek, hatta filmini, sonrasında çıkan filmleri ve mini diziyi izlediysen, izlemiş sayalım. Çünkü haddinden fazla uzun bir dizi.Bunu ben izledim çoçukluğumun dizilerinden. Ben bi şu yabancı dizi listemi bulayim. Bunada yer vermiştim
DOĞRU...Ben de bundan korkuyordum.
Baştan sona izledim evet ama filmi izledimmi hatırlamiyorum, onu sanmıyorum. Dizinin sonlari aklımda kalmamış ama başlarını çok net hatırlıyorum.Baştan sona izlemek, hatta filmini, sonrasında çıkan filmleri ve mini diziyi izlediysen, izlemiş sayalım. Çünkü haddinden fazla uzun bir dizi.