Senin yoldaşlar kaçmak için fırsat kolluyor adaşım :A @Araf'ın diziyi bıraktığını açıklamasından sonra ikisi de göbek atacaktı nerdeyse :A

Hainli Fedai yine bir takım asılsız iddialar atmış ortaya, ben bugün başlıyorum birinci sezona. Yorum da yapacağım, hatta size de yaptıracağım. @Araf bizi yarı yolda bıraktı, gereğini ben yapmalıyım. :A Yapmazsanız rica da etmem, yetkilerimi kullanır sizi yok ederim. :A @MasacRE @MEnes

Yalnız Ekşi'de bu diziyi çok övüyorlar :A İkinci sezonun sonlarına doğru dizi vites arttırıyormuş :X @MasacRE @Sherlock @Araf @MEnes
Sonradan açılır belki ama bu sıkıcı olacağı gerçeğini değiştirmiyor. IMDb puanlarına göre de bir düşük, bir yüksek, yani dibe vurmuş bölümleri de olacak. Oralara da bakmıştım izlemeden önce ama sarmadı. Atmosfer kötü, müzikler kötü, çekim kötü. :D

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Hainli Fedai yine bir takım asılsız iddialar atmış ortaya, ben bugün başlıyorum birinci sezona. Yorum da yapacağım, hatta size de yaptıracağım. @Araf bizi yarı yolda bıraktı, gereğini ben yapmalıyım. :A Yapmazsanız rica da etmem, yetkilerimei kullanır sizi yok ederim. :A @MasacRE @MEnes
Kaç gündür bugün başlıyorum diyorsun ama gerisi gelmiyor sayın Gs'li dostum :A İş yok sende :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bu arada o kadar hava atıyorsunuz, daha üç bölümü geçen olmadı. Yok, "güzel dizi" diye diye üç bölümü geçemediniz. Ben sekizinci bölüme kadar geldim bari, sonradan da izlemek istemediğimi anladım ve bıraktım. Hızlı giden at oldum, sonuç olarak yoruldum artık, sıktı ve beğenmedim. :A

Hainli Fedai yine bir takım asılsız iddialar atmış ortaya, ben bugün başlıyorum birinci sezona. Yorum da yapacağım, hatta size de yaptıracağım. @Araf bizi yarı yolda bıraktı, gereğini ben yapmalıyım. :A Yapmazsanız rica da etmem, yetkilerimi kullanır sizi yok ederim. :A @MasacRE @MEnes
Çözeriz kardeş çözeriz... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Bu arada böyle bir dizi de vardı. 10 sezon yayınlandığı için 200'ün üzerinde bölümü vardı. Dizide MacGyver'ı canlandıran Richard Dean Anderson da rol alıyordu. MacGyver olarak yer etti kafamda, televizyonda izliyordum zamanında ve çok iyiydi.

@Sherlock, @MEnes, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Maskeli Fedai.
Bunu ben izledim :Z çoçukluğumun dizilerinden. Ben bi şu yabancı dizi listemi bulayim. Bunada yer vermiştim :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bunu ben izledim :Z çoçukluğumun dizilerinden. Ben bi şu yabancı dizi listemi bulayim. Bunada yer vermiştim :A
Baştan sona izlemek, hatta filmini, sonrasında çıkan filmleri ve mini diziyi izlediysen, izlemiş sayalım. Çünkü haddinden fazla uzun bir dizi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Baştan sona izlemek, hatta filmini, sonrasında çıkan filmleri ve mini diziyi izlediysen, izlemiş sayalım. Çünkü haddinden fazla uzun bir dizi. :A
Baştan sona izledim evet ama filmi izledimmi hatırlamiyorum, onu sanmıyorum. Dizinin sonlari aklımda kalmamış ama başlarını çok net hatırlıyorum.
Özellikle o siyahi adamla tanıştıklarında ve onun ekibe katılımı net aklımda

• Güldürdün
Reactions: Araf