izliyorum harikadır outlander onda bile yarım kaldı sezon onu bitirmem lazım öncelikle 15. bölümdeyim ..Sen Outlander izliyor muydun?
izliyorum harikadır outlander onda bile yarım kaldı sezon onu bitirmem lazım öncelikle 15. bölümdeyim ..Sen Outlander izliyor muydun?
izliyorum harikadır outlander onda bile yarım kaldı sezon onu bitirmem lazım öncelikle 15. bölümdeyim ..
muhteşem bir karar benceBunu da sevme ihtimalin yüksek ikisinin de senaristi aynı. Ben de Outlander'a başlıyorum Six Feet Under bitince.
1. Bölüm | Araf: 8 Tolstoyevski: 7 MasacRE: 8.5 MEnes: 8.5 Sherlock: 8 Maskeli Fedai: 8 | 8 (6 Oy) |
2. Bölüm | Araf: 7.5 MasacRE: 7.5 MEnes: 8 Sherlock: 7.5 Maskeli Fedai: 8.5 | 7.8 (5 Oy) |
3. Bölüm | Araf: 8 MasacRE: 8.5 Sherlock: 8.5 MEnes: 8.5 Maskeli Fedai: 8.5 | 8.4 (5 Oy) |
4. Bölüm | Araf: 7 MasacRE: 7.5 Sherlock: 7.5 MEnes: 8 Maskeli Fedai: 7.6 | 7.5 (5 Oy) |
5. Bölüm | Araf: 7.5 MasacRE: 9 Sherlock: 9 MEnes: 9 Maskeli Fedai: 8 | 8.5 (5 Oy) |
6. Bölüm | Araf: 6.5 MasacRE: 8 MEnes: 8 Maskeli Fedai: 8.5 Sherlock: 8 | 7.8 (5 Oy) |
7. Bölüm | Araf: 6.5 MasacRE: 8 MEnes: 8.5 Maskeli Fedai: 8 Sherlock: 8.5 | 7.9 (5 Oy) |
8. Bölüm | Araf: 6 MEnes: 8.5 MasacRE: 8.5 Maskeli Fedai: 9 Sherlock: 8.5 | 8.1 (5 Oy) |
9. Bölüm | MEnes: 8 MasacRE: 8 Maskeli Fedai: 9 Sherlock: 8 | 8.2 (4 Oy) |
10. Bölüm | MEnes: 9 MasacRE: 9 Maskeli Fedai: 8.5 Sherlock: 9 | 8.8 (4 Oy) |
11. Bölüm | MEnes: 7.5 MasacRE: 7.5 Maskeli Fedai: 9.5 Sherlock: 8 | 8.1 (4 Oy) |
12. Bölüm | MEnes: 8 Maskeli Fedai: 8.5 MasacRE: 8.5 Sherlock: 8.5 | 8.3 (4 Oy) |
13. Bölüm | MEnes: 9.5 Maskeli Fedai: 9.5 MasacRE: 10 Sherlock: 9.5 | 9.6 (4 Oy) |
Genel Oy | Araf: 6 MEnes: 8 MasacRE: 9 Maskeli Fedai: 9 Sherlock: 8 | 8 (5 Oy) |
1x1
7.0/10
Dizinin dezavantajlarından biri de günümüze eski olması ve çok çeşitli türlerİ olduğu için alt yazı bulmanın mesele haline gelebilmesi. Tabletten izlediğim için istediğim siteden indir yapıştır olmuyor, MX Player’den otomatik çevrimiçi indir seçeneği ve çıkan listeden seçmek vb.
Özetle sadece mini sezona dair alt yazılar ortalığı kapladığı için değil Türkçe, İngilizcesini bile bulamadım ve hayatımda ilk defa alt yazısız bir dizi bölümünü izlemek zorunda kaldım. Bu yüzden bu gereksiz ayrıntıyı biraz uzattım, seneler sonra ilk alt yazısız izlediğim şey neydi sorusu akılda kalmış olur. Ama gel gelelim 0.9 hızda izlememe rağmen diyalogların %30-40’ını anca kapabildim. Kulaklıkla sesi açarak izlemek de baş ağrısına neden oldu. Ama görüntü olduğu için bölümün çoğunluğuna ayak uydurabildim, özellikle sarışın hatun kesinlikle dizideki en berrak konuşan karakter. Askeri ekip ise korkunç.
Dizinin genel hikayesi yine çok yavaş aktı ve yer yer sıktı. İlerleyen bölümleri mutlaka en azından ing alt-yazıyla izleyeceğim ama 5.bölümden sonrasını görebilir miyim şimdilik emin değilim. 5.bölüme kadar 8.5 ve üstünde puan vereceğim bir bölüm çıkarsa devamı gelir büyük ihtimalle, ama çıkmazsa zor.
Bölümde sürekli bir doktorun adı geçti ve doktor Baltazar onunla zamanında savunma bakanlığında çalışmış sanırım. O doktor kim, daha önceki bölümlerde gördük mü, ölü mü diri mi orayı kaçırmış olabilirim? @Araf
Bu arada dizideki şu müziğe bayılmakla birlikte, geri kalan müzikleri ise gerçekten iç bayıyor. Yer yer töre dizisi yer yer Sırlar Dünyası müzikleri tadında. İlerleyen bölümler böyle değildir umarım.
Bir dizi bir anda açılmaz ki, zaman içinde açılır. Korkmana gerek yok, başla. Çok var böyle sonradan açılıp hayran bırakan. Gerçi IMDb puanlarına bakıyorum, bazen zirveye, bazen dibe vuruyor. Yani izle ve keyif almaya bak, önemli olan o.
Ben yorum yapmasam da ilk bölümü izledim ve beğendim kütük dostum
İki cümle de olsa yorum isterizBen yorum yapmasam da ilk bölümü izledim ve beğendim kütük dostumDevamında illaki arada temposu düşük bölümler olacaktır ama genel olarak çok başarılı bir dizi olduğundan şüphem yok
Yapacağım zaten ya, kısa da olsa yorumlarım puan veriyoruz sonuçtaİki cümle de olsa yorum isteriz
İlk bölüme 9 ya da 10 puan verirsen şaşırmam.Yapacağım zaten ya, kısa da olsa yorumlarım puan veriyoruz sonuçta
8.5 düşündüm. 9-10 civarı puanlar daha çok sezon sonlarında gelir diye düşünüyorumİlk bölüme 9 ya da 10 puan verirsen şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?