Mübarek günlerde gözlerini fazla kaydırma. Her ne kadar bıraksam da, Number Six'e hiç kaydırma. Moda defilesinde gibi kadın, bir bakıyorsun başka başka sahnelerde görüyorsun.
Sen bıraktın artık hakkını kaybettin, senin hiç şansın yok

Reactions: Araf
Uygun görmen doğrudur. İki bölüm izlemek yeterli günde. Ben en fazla üçe çıkabildim, iki daha iyi oluyordu ama sıkılınca bir bölüm bile izleyemedim, bıraktım.
Ya daha fazla da izlerim, zaten dizi çok sardı da sadece diziye kaptırmak istemiyorum. Film de izlemeye çalışıyorum düzenli olarak.

Peki sen bu kadar övgüden sonra tekrar başlamayı düşünmüyor musun hiç

Reactions: Araf
Düşünseydim eğer, şu anda zaten @MEnes'ten önce diziyi bitirmiş olurdum.

Reactions: MEnes and MasacRE
İlk beş sayfayı incele, bütün izleme geçmişim orada. Altı bölümü zaten üç günde izlemiştim. Bu hızla gitseydim, iyice fark atmıştım.
Üç günde altı bölüm ne ki? Günde iki bölüm işte. Ben de öyle izliyorum
Adam bir oturuşta on bölüm izliyor be

Reactions: MEnes and Araf
Reactions: Dosi
HIMYM 20 dakika zaten. Her gün bir sezon bitirirsin sen, bir haftada biter o dizi rahat
Özlediğin tempona kavuşursun böylece
şimdilik iki dizi olunca diğerinide yavaş tempoyla gidiyorum. Atypical bitsin onu tempolu izlerim. Bu ara Ramazan ayının temposunada alışmaya çalışıyorum. Bir kaç güne sistemimi kurarım

Reactions: MasacRE
şimdilik iki dizi olunca diğerinide yavaş tempoyla gidiyorum. Atypical bitsin onu tempolu izlerim. Bu ara Ramazan ayının temposunada alışmaya çalışıyorum. Bir kaç güne sistemimi kurarım
Sen yine birileriyle beraber izleyince kendini zorlayıp ayak uyduruyorsun. Enes öyle değil, basıp gidiyor valla hiç dinlemiyor
Dediğin gibi bunu bitirince rahat rahat izlersin HIMYM'i sen de hiç kimseyi düşünme derdi olmayacak ne de olsa

Reactions: Dosi
Üç günde altı bölüm ne ki? Günde iki bölüm işte. Ben de öyle izliyorum
Adam bir oturuşta on bölüm izliyor be
Birinci Gün: 1 Bölüm
İkinci Gün: 2 Bölüm
Üçüncü Gün: 3 Bölüm

Günde iki bölüm şeklinde değil de, böyle ilginç bir şekilde izlemişim.

Olsun, sonuç olarak düzenli bir şekilde ikişer bölüm şeklinde gitseydim, yetişmesi çok zor olurdu.

1x9

Dizinin diğer bölümlerinin aksine eğlencenin tavan yaptığı bir bölüm izledik.

Önceki bölüm Başkan'a söylenen "Adama Cylon" repliği ile şoka uğramıştık. Bu bölümün de genel olarak konusu Adama üzerinden geçti. Başkan haliyle şüphelendi ve onu gözetleme ye başladı. Adama'nın gizemli görüşmeleri ve tuhaf davranması acaba dedirtse de Sonuç bambaşka bir şey çıktı. Albay Tigh'in çatlak karısı Ellen'i bulup gemiye getirdi.

Ellen'in olduğu sahneler bayağı eğlenceliydi. Özellikle yemek sahnesinde kahkaha attım diyebilirim. Başlarına nasıl bir bela aldılar bilmiyorum ama kadında bir tuhaflık olduğu açık.

Gaius da bu bölüm güldürmeye devam etti. Herkese test yapma fikri adamı üşendirdi ve haliyle herkesi insan diyerek postalamaya başladı. O malum hareketleri ve Cara'ya yakalanması da oldukça eğlenceliydi
Dizinin yıldızı Gaius kesinlikle.

9/10

1x10

Dizinin en aksiyonlu bölümüydü.

Önceki bölümlerde işlenen yakıt detayı bu bölüm de karşımıza çıktı ve yüzde 5 yakıtlarının kaldığını öğrendik. Haliyle hemen harekete geçtiler yakıt bulmak için ancak Cylonlar yine bizimkileri rahat bırakmadı tabi.

Bölümün ikinci kısmı oldukça aksiyonluydu. Lee Adama bu bölüme de damga vurdu diyebilirim. Zekasıyla kendisine güvenmeyen herkesi susturdu ve Cylonların merkezini bombalayarak operasyonun başarıyla sonuçlanmasını sağladı. Cara yoksa Lee Adama var ulan!

Gaius da en sonunda kendini tamamen dine verdi
Bakalım bu "Tanrı"muhabbetinin sonu nereye varacak.

8.5/10

1x11

Dizinin şimdiye kadar ki en ilginç bölümüydü. Politika üzerine kuruluydu.

Koloniler Günü sayesinde en lüks gemiye yolculuğa çıktık. Açık hava sağolsun nefes almamızı sağladı, bıkmıştık kapalı gemiden

Başkan yardımcılığı seçimi ve politika üzerine yapılan konuşmalar oldukça güzeldi. Tabi Gaius reyiz allem edip kallem edip başkan yardımcılığını kaptı
Kesinlikle dizide sevdiğim en iyi karakter ve her bölüme imza atmayı başarıyor. Bir adamın her hareketi mi güldürür

Sondaki dans sahnesi de güzeldi. Cara oldukça güzelleşmişti
Ellen de Tom Zarek ile işbirliğine girişti. Bakalım ikilinin nasıl planları olacak göreceğiz.

9.5/10

11'e puanın 9.5'sa, 13'e puanın 10 olur muhtemelen.

Reactions: Maskeli Fedai
1x12

Sezon finali öncesi büyük bir sessizliğin hakim olduğu bir bölümdü. Olaylar iyice çığrından çıkacak bu belli oldu.

Etkileyici bir giriş sekansıyla bölüme giriş yaptık. Helo Cylon olduğunu öğrendiği Boomer'i vurdu. Ancak hem duyguları olduğu için hem de oradan kurtulmak için tek şansı olduğu için öldüremedi.

Gaius ile Kara'nın beklenmedik münasebeti de bizi şaşırttı
Gaius'un aşk acısı çekmesi ve Number Six'in triplerini izlemek güzeldi. Gaius ikisi arasında git gel yaşayacak sanırım. Başkan ve Number Six'e çektiği rest sahnesi de güzeldi

Şu Kobol olayı çok ilginç duruyor. Yeni bir gezegen keşfettik derken Cylonlar yine karşımıza çıktı ve ekibimiz adaya düştü. Cara da emirleri hiçe sayıp Caprica'ya doğru yola çıktı. Başkan gözünü kararttı anlaşılan.

8.5/10

1x13

Nefes kesici bir sezon finaliydi.

Bölümde yok yoktu. Cara'nın emirleri hiçe sayarak Caprica'ya gitmesinin ardından Adama'nın hamle yapacağı barizdi. O da hükümete darbe yapmaya kalkıştı
O sahneler oldukça gerilimliydi.

Cara'nın Caprica macerası da oldukça ilgi çekiciydi. Number Sixle yüzleşmesi de kendisi açısından pek hayırlı olmadı. Kadın kavgası izlemek güzeldi
Tabi bir şekilde Number Six'i alt etmeyi başardı. O sırada Helo ve Boomer da geldiler bulunduğu yere. Bu üçlünün maceralarını yeni sezonda izlemek için sabırsızlanıyorum. Epey ilgi çekici sahneler göreceğimize eminim.

Boomer hamileymiş birde 😱

Gaius ve Number Six arasindaki konuşmalar her bölüm daha da gizemini arttırıyor. Orda ne gördüler merak konusu tabi.

Boomer de sonunda Cylon olduğunu anladı. Görevini başarıyla tamamlayıp Galactica'ya geri döndü. Adama'nın tebrik etmek için elini uzattığı sahnede ateş etmesini hiç beklemiyordum. O sahne hem müzik hem de çekim olarak olağanüstüydü. Boomer açığa çıkmış oldu böylelikle.

9.5/10

Dizinin ilk sezonuna da 9 puan vermiş bulunmaktayım

Utku beyciğim normal şartlarda çekik gözlü insanlarımızı çok severiz ancak burada görmezden gelinemeyecek iki adet sarışın bulunuyor.

Reactions: MEnes