Ne oldu, @Araf görevi sana mı bıraktı? Bu kadar mı canına tak etmiş diziİzlediğiniz bölüme kadar olan kısmı yorumlarsanız, bir de puan verirseniz iyi olur. Teşekkür ediyorum yoldaşlarım...
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Ne oldu, @Araf görevi sana mı bıraktı? Bu kadar mı canına tak etmiş diziİzlediğiniz bölüme kadar olan kısmı yorumlarsanız, bir de puan verirseniz iyi olur. Teşekkür ediyorum yoldaşlarım...
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Geçti artık çoktan mesele, geride kaldın.Ne oldu, @Araf görevi sana mı bıraktı? Bu kadar mı canına tak etmiş dizi
yok be cidden diziyi bırakmanı demiyorum, onu anladık. Konuyla ilgilenmeyi de mi bıraktın? 😱Geçti artık çoktan mesele, geride kaldın.
Şerlok beyciğim ister de yazmaz mıyız yorum@Maskeli Fedai sen de beğenip geçeceğine 2 satır yorum yaz puanını ver
Konuyla ilgileniyorum zaten, en azından bu sezonluk. İkinci mesaja bakarsan, puanlarda güncelleme yapıyorum. @Sherlock arkadaşlarını gaza getirmek istemiş sadece.yok be cidden diziyi bırakmanı demiyorum, onu anladık. Konuyla ilgilenmeyi de mi bıraktın? 😱
Konuyla ilgileniyorum zaten, en azından bu sezonluk. İkinci mesaja bakarsan, puanlarda güncelleme yapıyorum. @Sherlock arkadaşlarını gaza getirmek istemiş sadece.
En azından ilk sezonun puanlamasını bitireceğimi, sonrasında da sonuçları bildireceğimi söylemiştim aslında.Hem gaza getirmek, hem ilgilenmek adına genel bir etiket yapayım dedim.Etkinliği başlatan kişi olarak hemen bizi terk etmemiş olman güzel.
En azından ilk sezonun puanlamasını bitireceğimi, sonrasında da sonuçları bildireceğimi söylemiştim aslında.
Puan tablosunu iyi buldum aslında da şöyle ortalama puan tablosu tarzı, en iyi bölümün çıkması gibisinden ama işte siz muhtemelen bunlarla uğraşamayacaksınız gelecek sezonlarda. Dümdüz gidin.
Tarih olarak ayarlamalarıma göre 30 Haziran'da bitecekti etkinlik en geç. İşte ona göre ayarlama yapın ya da üşengeçliğiniz tutacaksa uzatın.
Etkinlik o zaman bitiyordu planlarıma göre, dördüncü sezon o zamana kadar izlenmesi ve etkinlik bitmesi gerekiyordu yani.etkinlik o zamanmı bitecek yoksa o zamana kadar izlememezmi gerekiyordu
Etkinlik o zaman bitiyordu planlarıma göre, dördüncü sezon o zamana kadar izlenmesi ve etkinlik bitmesi gerekiyordu yani.
Gerçi parantez içi @Maskeli Fedai reise 30 Haziran'da sezon bitecek desek, muhtemelen son güne bırakırdı. (Nedense gönderme yapasım geldi sana parantez içi reis.)Hee tüm sezonlar tmm oruç ilk günden kafama vurmuş anlamamışım ya
Gerçi parantez içi @Maskeli Fedai reise 30 Haziran'da sezon bitecek desek, muhtemelen son güne bırakırdı. (Nedense gönderme yapasım geldi sana parantez içi reis.)
Bizim kütükler diziyi sevdiler galibaGerçi parantez içi @Maskeli Fedai reise 30 Haziran'da sezon bitecek desek, muhtemelen son güne bırakırdı. (Nedense gönderme yapasım geldi sana parantez içi reis.)
Sen sevdin mi, orası önemli. Çünkü devam edecek olan sensin. Yani ayrı ayrı sevmeniz önemli.Bizim kütükler diziyi sevdiler galibaO tarihe kalmadan bitiririz
Fena değilSen sevdin mi, orası önemli. Çünkü devam edecek olan sensin. Yani ayrı ayrı sevmeniz önemli.
Yorum da yap, puan da ver artık. Sıkıştırma son güne. O zamana kadar bitirirseniz daha iyi.
Fena değilden sonra cayacakmış hissi verdin. @Sherlock gör bak parantez içi reis ne diyor.Fena değilEn azından sezonu tamamlarım
Dizinin müzikleri bana töre dizileri izliyormuşum hissiyatı veriyorFena değilden sonra cayacakmış hissi verdin. @Sherlock gör bak parantez içi reis ne diyor.
Fena değilden sonra cayacakmış hissi verdin. @Sherlock gör bak parantez içi reis ne diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?