1x4

Geçiş bölümü denilebilir.

Zak Adama'yı ilk kez bu kadar derinlemesine görmüş olduk. Kara ile geçmişlerini, Kara'nın yaptığı hatanın onun ölümüne sebep olmuş olabileceğini ve bu yüzden Kara'nın ilk kez üzüldüğünü ve bir şeyden pişman olduğunu gördük. Karakterlerin gelişimini görmemiz açısından önemliydi bu konu.

Kara-Adama arasındaki baba-kız ilişkisi gerçekten güzel işleniyor, oğlunun ölümünde payı olduğu halde kızamadı Kara'ya.

Son 5-10 dakika yine nefes kesiciydi, yine güzel gerildim. Uzay boşluğundaki savaş/çatışma/aksiyon sahneleri gerçekten çok başarılı çekilmiş, daha önce de dediğim dizi zamanının net bir şekilde ötesinde. Kara'nın 8 savaş gemisinin arasına tek başına dalması tam ondan beklenecek bir hareketti. Hot-Dog da kalıcı olarak dizide yer alacak herhalde bundan sonra.

Konuyla ilgileniyorum zaten, en azından bu sezonluk. İkinci mesaja bakarsan, puanlarda güncelleme yapıyorum. @Sherlock arkadaşlarını gaza getirmek istemiş sadece.

Hem gaza getirmek, hem ilgilenmek adına genel bir etiket yapayım dedim.
Etkinliği başlatan kişi olarak hemen bizi terk etmemiş olman güzel.

Reactions: Araf and Dosi
Hem gaza getirmek, hem ilgilenmek adına genel bir etiket yapayım dedim.
Etkinliği başlatan kişi olarak hemen bizi terk etmemiş olman güzel.
En azından ilk sezonun puanlamasını bitireceğimi, sonrasında da sonuçları bildireceğimi söylemiştim aslında.

Puan tablosunu iyi buldum aslında da şöyle ortalama puan tablosu tarzı, en iyi bölümün çıkması gibisinden ama işte siz muhtemelen bunlarla uğraşamayacaksınız gelecek sezonlarda. Dümdüz gidin.

Tarih olarak ayarlamalarıma göre 30 Haziran'da bitecekti etkinlik en geç. İşte ona göre ayarlama yapın ya da üşengeçliğiniz tutacaksa uzatın.

etkinlik o zamanmı bitecek yoksa o zamana kadar izlememezmi gerekiyordu

Reactions: Araf
Gerçi parantez içi @Maskeli Fedai reise 30 Haziran'da sezon bitecek desek, muhtemelen son güne bırakırdı. (Nedense gönderme yapasım geldi sana parantez içi reis.)

fedaiden farkım yok benimde bende daha ilk sezonu bitiremedim ramazan aralığı evde iş bitmeyince ama izlicem inşallah

Reactions: Araf