Bir tanesini alıp bana hediye etseneyastık ve havlu işe yarar görünüyor ama resim desenleri çok kötü anaokul çocuklarımı çizmiş onlarıçok kötü bir çalışma olmuş malesef
Sabun yollayacakmış destere
Anaa bugündü dime unuttum.
Ben iki saat önce çantayı değiştirmek için gittiğimde hala birçok ürün vardı, belki sizin oradaki BİM'lerde de kalmıştır. Gerçi yerden yere göre değişebilir, bu yüzden pek emin olmamak lazım tabii.Oha bende unuttum
İstanbul'da oturuyorum.Ben iki saat önce çantayı değiştirmek için gittiğimde hala birçok ürün vardı, belki sizin oradaki BİM'lerde de kalmıştır. Gerçi yerden yere göre değişebilir, bu yüzden pek emin olmamak lazım tabii.
Yarın tabii kalmaz, ama ben gittiğimde hala olduğunu gördüğümde şaşırmıştım; yani belki baksanız bulursunuz demeye çalışıyorum.İstanbul'da oturuyorum.Yarın bir bakarım ama zannetmiyorum.
Başka upload sitelerine yukle ordan buraya? Olmaz mı merak ettim. Ben de unuttum resmenSöylemesi ayıp, bugün postacı çantası ve banyo havlusunu almayı başardım. Hatta resmini de çektim, ama yükleyemiyorum.
Söylemesi ayıp, bugün postacı çantası ve banyo havlusunu almayı başardım. Hatta resmini de çektim, ama yükleyemiyorum.
Anaa bugündü dime unuttum.
Başka upload sitelerine yukle ordan buraya? Olmaz mı merak ettim. Ben de unuttum resmen
Öhö öhöOha bende unuttum
hayırlı olsun cnm ama havlular daha iyiydi sankiÖhö öhö
Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya.İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı.Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler
Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595
buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596
@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere
@Çiğdem- seni unuttum.
Havlu aldırtmadı Annem.hayırlı olsun cnm ama havlular daha iyiydi sanki
Yaa sanki çok cafcaflıymışÖhö öhö
Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya.İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı.Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler
Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595
buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596
@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere
@Çiğdem- seni unuttum.
Sadesi de vardı ama ne bileyim iç karartıcı böyle. Ben daha renklisini aldım.Yaa sanki çok cafcaflıymışstarwars daha sadeydi.hayırlı olsun güle güle eskit
Aynen kupa olsaydı, baksanaSadesi de vardı ama ne bileyim iç karartıcı böyle. Ben daha renklisini aldım.
Kupa verseler daha güzel olurdu.ss Sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?