Batman v Superman, BİM'e Geliyor!

Bu nası yastık la koltuk yastıtığa benziyor havlular iyiymiş çantada bişey benzemiyor kaç paraki bunlar.

Yastıkları bir diziyorum destere bir görsen her çesit. :A Sonra kupa bardaklarım var. :D Ooo yani şimdi koleksiyonuma yeni birşey daha katacağım. :A

yalnız alışkanlık yapar ilerde evlendiğin kızla ilgilenmeyip gidip başka bir odada yastığınla yatarsın :)) yani herşeyin fazlası zarar :))

o daha değişik bir fantaziymiş :)))) şimdi beni aldı bir gülme aklımda canlandırırken kendimi tutamıyorum :))))
Sen fetiş diyip aklından be geçirdiysen tabi gülme gelir:F kelebek koleksiyonu gibi benım de kupa bardak biriktirme hobim var:F

Ben kupa bardak alacağımda annem kızıyor. :A Şuan 3-4 tane var bana ait. :D
Bizimkilerde kızıyor raf doluyor diye :F ne var dursun kenarda:F

Sen fetiş diyip aklından be geçirdiysen tabi gülme gelir:F kelebek koleksiyonu gibi benım de kupa bardak biriktirme hobim var:F

Coca Cola bardak verirdi ya ben onlardan alırdım hep. Annem 1 yıl sonra atardı onları. :F Ne var yani alt tarafı bardak işte. :F

ne bilim insanın aklınna türlü türlü şey geliyor :) hadi yastık en azından yumuşaktır zararı yok kupa bardak falan olayın içine girince bir tuhaf geldi bir sakatlık falan çıkarır insanın başı belaya girer :)
şu bankta sıkışan adam aklıma geldi :)

Coca Cola bardak verirdi ya ben onlardan alırdım hep. Annem 1 yıl sonra atardı onları. :F Ne var yani alt tarafı bardak işte. :F
Acını paylaşiyorum kardeşim:T :F
ne bilim insanın aklınna türlü türlü şey geliyor :) hadi yastık en azından yumuşaktır zararı yok kupa bardak falan olayın içine girince bir tuhaf geldi bir sakatlık falan çıkarır insanın başı belaya girer :)
şu bankta sıkışan adam aklıma geldi :)
İyi ki şişe birikterme hobim var demedim :F aklına damacana olayı gelirdi:F tamam daha bişey demicem:F

Aslında kullanışlı olduğu için postacı çantayı alabilirsem iyi olur, tabii o karmaşa arasından bulabilirsek. :)

Bence gelsin konuya ilk senden başlasın:F kedi kızın süpergirlün iç çamaşırını sordun:F

gelsin ne diyebilirki onlar haksız :) güzel kızlar herşeye mırın kırın edip zorluk çıkarmasaydı iyi erkekler çanağa çömleğe meyillenmezdi kabahat onlarda :)))

neyse ben dizi izlemeye gideyim bir süre:) bu değişik fantazi yoğunluğundan kendime gelemedim hala :))

gelsin ne diyebilirki onlar haksız :) güzel kızlar herşeye mırın kırın edip zorluk çıkarmasaydı iyi erkekler çanağa çömleğe meyillenmezdi kabahat onlarda :)))

neyse ben dizi izlemeye gideyim bir süre:) bu değişik fantazi yoğunluğundan kendime gelemedim hala :))
Tamam iyi seyirler :X

Çocuklara yönelik bir girişim olmuş.
Düzgün birşeyler olsa almayı düşünürdüm anı olarak. :D

Bayağı kötü yalnız, yapamıyorsanız denemeyin dahi. :(