Star Wars geldiğğnde kupa bardak ve yastık almiştimfilmi izlerken yastiğa sarıldım çayımı içtim
bunda da böyle fantaziler yaşarım artık
Yastıkkesin listede
![]()
bu konuda yalnız değilsin @Harunnn60 da bildiğin yastık fetişisti
Star Wars geldiğğnde kupa bardak ve yastık almiştimfilmi izlerken yastiğa sarıldım çayımı içtim
bunda da böyle fantaziler yaşarım artık
Yastıkkesin listede
![]()
Yastıkları bir diziyorum destere bir görsen her çesit.bu konuda yalnız değilsin @Harunnn60 da bildiğin yastık fetişisti)
Yastıkları bir diziyorum destere bir görsen her çesit.Sonra kupa bardaklarım var.
Ooo yani şimdi koleksiyonuma yeni birşey daha katacağım.
![]()
Konuda yazıyor.Bu nası yastık la koltuk yastıtığa benziyor havlular iyiymiş çantada bişey benzemiyor kaç paraki bunlar.
Aslında ben kupa bardak fetiştiyim. Keşke o da olsaydıyalnız alışkanlık yapar ilerde evlendiğin kızla ilgilenmeyip gidip başka bir odada yastığınla yatarsın) yani herşeyin fazlası zarar
)
Aslında ben kupa bardak fetiştiyim. Keşke o da olsaydı![]()
Ben kupa bardak alacağımda annem kızıyor.o daha değişik bir fantaziymiş))) şimdi beni aldı bir gülme aklımda canlandırırken kendimi tutamıyorum
)))
Sen fetiş diyip aklından be geçirdiysen tabi gülme geliro daha değişik bir fantaziymiş))) şimdi beni aldı bir gülme aklımda canlandırırken kendimi tutamıyorum
)))
Bizimkilerde kızıyor raf doluyor diyeBen kupa bardak alacağımda annem kızıyor.Şuan 3-4 tane var bana ait.
![]()
Coca Cola bardak verirdi ya ben onlardan alırdım hep. Annem 1 yıl sonra atardı onları.Sen fetiş diyip aklından be geçirdiysen tabi gülme gelirkelebek koleksiyonu gibi benım de kupa bardak biriktirme hobim var
Bizimkilerde kızıyor raf doluyor diyene var dursun kenarda
![]()
Sen fetiş diyip aklından be geçirdiysen tabi gülme gelirkelebek koleksiyonu gibi benım de kupa bardak biriktirme hobim var
Bizimkilerde kızıyor raf doluyor diyene var dursun kenarda
![]()
Acını paylaşiyorum kardeşimCoca Cola bardak verirdi ya ben onlardan alırdım hep. Annem 1 yıl sonra atardı onları.Ne var yani alt tarafı bardak işte.
![]()
İyi ki şişe birikterme hobim var demedimne bilim insanın aklınna türlü türlü şey geliyorhadi yastık en azından yumuşaktır zararı yok kupa bardak falan olayın içine girince bir tuhaf geldi bir sakatlık falan çıkarır insanın başı belaya girer
şu bankta sıkışan adam aklıma geldi![]()
Acını paylaşiyorum kardeşim![]()
İyi ki şişe birikterme hobim var demedimaklına damacana olayı gelirdi
tamam daha bişey demicem
![]()
Bence gelsin konuya ilk senden başlasıniyiki bu sohbete @Çiğdem- karışmadı yoksa şişeyi damacanayı başımızda patlatırdı gibime geliyor![]()
Bence gelsin konuya ilk senden başlasınkedi kızın süpergirlün iç çamaşırını sordun
![]()
Tamam iyi seyirlergelsin ne diyebilirki onlar haksızgüzel kızlar herşeye mırın kırın edip zorluk çıkarmasaydı iyi erkekler çanağa çömleğe meyillenmezdi kabahat onlarda
))
neyse ben dizi izlemeye gideyim bir sürebu değişik fantazi yoğunluğundan kendime gelemedim hala
)