Batman v Superman, BİM'e Geliyor!

Aynen kupa olsaydı, baksana :hearteyes::hearteyes::hearteyes:
utsbdy-l-610x610-home+accessory-batman-batman+cup-superman-superman+cup-batman+mug-superman+mug.jpg
Offf :hearteyes::hearteyes:

Bu arada bu yastık daha kaliteli. Star Wars yastıkları böyle çok ince gibi. Bu yastıkta kumaşı filan değiştirmişler sanırım. :D

Son düzenleme:
Offf :hearteyes::hearteyes:

Bu arada bu yasatık daha kaliteli. Star Wars yastıkları böyle çok ince gibi. Bu yastıkta kumaşı filan değiştirmişler sanırım. :D
Resim olan tarafı kalın yapişkandan dolayı bu yastığın her yeri yapişkan ya ondandır:X yıkanınca cok kötü olur(yapişkanı çıkmazsa)

Alamasam çok içimde kalırdı. :F

Bim'den ben kupa bekliyorum. Kupalara öncelik versinler artık. :X
Keşke ama daha da gelmez:( başka popi filmle olur inş. Captan amerikan serisini (ilk film hariç) izleyemedim hala ama onda olur inş:A 2017 de rengi dönen avatar film bardaği:Abekliyoruz bunları

Öhö öhö :X

Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya. :D İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı. :D Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler :bhr:

Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595

buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596

@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere

@Çiğdem- seni unuttum. :F
Yastık güzelmiş, güle güle kullan. Aslında ben de alıp almama konusunda ikilemde kalmıştım, ama banyo havlusu daha çok işime yarayacağı için onu seçtim. :X

Başka upload sitelerine yukle ordan buraya? Olmaz mı merak ettim. Ben de unuttum resmen:T
Yükleyebilirsem yarın yüklerim. :X

Star Wars çantası kapmıştım, hatta bizim BİM'de hala havluları ve not defterleri olduğu gibi duruyor :F Neyse yarın yastık bakarım vardır büyük ihtimal :D

Öhö öhö :X

Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya. :D İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı. :D Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler :bhr:

Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595

buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596

@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere

@Çiğdem- seni unuttum. :F

bari milletin içinde anlatmayaydın:) batman in donunu napacaksın :))