Batman v Superman, BİM'e Geliyor!

Halkın marketi BİM <3

Bu arada ben Batman'i tutuyorum. :A

yastık ve havlu işe yarar görünüyor ama resim desenleri çok kötü anaokul çocuklarımı çizmiş onları :F:F:F çok kötü bir çalışma olmuş malesef :F:F:F

Söylemesi ayıp, bugün postacı çantası ve banyo havlusunu almayı başardım. Hatta resmini de çektim, ama yükleyemiyorum. :X

Ben iki saat önce çantayı değiştirmek için gittiğimde hala birçok ürün vardı, belki sizin oradaki BİM'lerde de kalmıştır. Gerçi yerden yere göre değişebilir, bu yüzden pek emin olmamak lazım tabii.
İstanbul'da oturuyorum. :F Yarın bir bakarım ama zannetmiyorum. :D

Söylemesi ayıp, bugün postacı çantası ve banyo havlusunu almayı başardım. Hatta resmini de çektim, ama yükleyemiyorum. :X
Anaa bugündü dime unuttum.:(
Başka upload sitelerine yukle ordan buraya? Olmaz mı merak ettim. Ben de unuttum resmen:T
Oha bende unuttum :(
Öhö öhö :X

Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya. :D İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı. :D Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler :bhr:

Evet bu yastığın ön yüzü
12910238_946155292147741_2075504943_n.jpg

buda diğer yüzü
12910277_946155682147702_94588655_n.jpg

@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere

@Çiğdem- seni unuttum. :F

Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya. :D İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı. :D Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )

Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595

buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596

hayırlı olsun cnm ama havlular daha iyiydi sanki:F:F:F

Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595

buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596

Yaa sanki çok cafcaflıymış:X starwars daha sadeydi.hayırlı olsun güle güle eskit:X

Forum İstatistikleri

Konular
173,358
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU