Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,265
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
A&E kanalının popüler dizisi Bates Motel üçüncü sezonuyla 9 Mart'ta ekranlara dönecek.

Alfred Hitchcock'un unutulmaz filmi Psycho'daki Norman Bates karakterinin gençliğini anlatan Bates Motel başrol oyuncularından Vera Farmiga'ya Emmy adaylığı da getirmişti.

Her sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ilk iki sezonuyla ilgili bölüm yorumlarını bu başlıktan yapabilirsiniz...

1x1

Uzun zamandır izlemek istediğim bir diziydi aslında ama nasıl olduysa listeme yazmamışım o nedenle aklımdan tamamen çıkmış. @destere geçen gün başlayınca benim de izleme sürecim öne çekilmiş oldu.

Psycho zaten en çok sevdiğim filmlerden biridir ve o nedenle diziye olumlu bakıyordum. Tabii filmle en azından şimdilik çok bir alakası yok ama yer yer geren, heyecanlandıran başarılı bir yapım görüntüsündeydi ilk bölüm. Özellikle bölümün ikinci yarısı güzeldi.

@destere katılmayacak galiba ama ben Vera Farmiga'dan biraz Boyhood'taki Patricia Arquette havası aldım nedense.
Ama başroldeki çocuğu sevdim, dizinin geleceği parlak gözüküyor benim için.

8/10

Dizinin şu ana kadar yayınlanmış 20 bölümü var ve bölüm süreleri 40-45 dakika civarı. İzlemek isteyen varsa beraber izleyelim günde 1, bazen 2 bölüm şeklinde.
@gundix123 @berkann @cevaa @sokak sanati @yatutarsa @Danger UA! @sürgünüm @Forumdash @mrt-06 ve diğer herkes.

konu başlığı açılmış olması harika oldu , etiketlemediğin ve de izlemek isteyebilecek arkadaşların bir kısmınıda ben etiketleyeyim

bir kere @Harunnn60 zaten izleyecek diziyi ki hatta indirmiş masa üstünde bekliyor dizi

@MelankoliK bu diziyi sevebilir

@gözlemci elindeki izlemek isteyipte bir türlü izleyemediği 100 diziyi bitirirse bir kaç yıl içinde kesin bunada başlar

@Çiğdem- izlemesede etiketlemem lazım sona terlik fırlatıyor niye etiketlemedin diye

@xemrexxx ile @sokak sanati ni çağırmama bile gerek yok izlemezler nasıl olsa, onlar totoş dizi hastası böyle kaliteli dizilere bakmıyorlar

Ya sen yemiyon içmiyon dziimi izliyon ? Ben yetişemem bana en iyilerini önerde 1 kaç yıl içinde en iyilerini izliyim
Sen her diziyi izliyon maşallah

bu arada @OzaN , vera farmiga sempatik ve de güzel biri ,patricia dan nefret ettim ama suç patricia nın olmayabilir belki başka bir filmde oynasa çokda sempatik gelecekti boyhood un yan etkisi diyelim

Ya sen yemiyon içmiyon dziimi izliyon ? Ben yetişemem bana en iyilerini önerde 1 kaç yıl içinde en iyilerini izliyim
Sen her diziyi izliyon maşallah
işte bu en iyisi o yüzden önerdim

Sanırım hepsine aynı şeyi diyon ? bak episodes e başladım ama devamı gelmedi yarın izleirm 2 bölüm

1x1. Bölüm

bazı diziler vardır ilk bölümüyle kalitesini belli eder illaki izle der devamını ister istemez izlemek zorunda kalırsın , bazı dizilerde ilk bölümde umut vaad eder şans tanımak lazım diziye yavaş yavaş açılır dizi arap atı gibi
bates motel zaten sapık filminden esinlenerek çekilmiş bir dizi olduğu için ve benimde sapık filmini çok sevmiş olmamdan dolayı (burda @Çiğdem- in ekmeğine yağ sürdük gibime geliyor
zaten laf atmak için bahane arıyor kız
) evet işte o filmi sevmiş olmamdan dolayı bates motel dizisini ilk bölümüyle çok sevdim
oyuncular özelikle vera farmiga norma bates rolüyle çok başarılı ,oğlu rolündeki norman bates de fena sayılmaz ama her zamanki gibi bir dizinin olmasa olmazı görüntü kalitesini nicola peltz in oynadığı bradley martin karakteri ve olivia cooke un oynadığı emma decody karakteri oluşturuyor
)
ilk bölümüyle kötü adam karakteri keith summers ı canlandıran w. earl brown kaliteli oyunculuğuyla diziye renk kattı
bu tarz yan karakterlerin çoğalması tek dileğimiz

anne norma oğlu norman a sevgiyle karışık belli bir baskı uyguluyor gibiydi norman ergenleğinin baharında gezip tozup sosyalleşip çiftleşecek arkadaşlar arıyor
ergen oğul kaçarak gittiği bir partide kızlarla sosyalleşmeye çalışırken eve baskın düzenleyen otelin bulunduğu arazinin eski sahibi ayyaş keith summers anne norma ya tecavüz etti, tecavüz işlemi devam ederken norman ın gelip adamı bayılttığı ve devamındaki annenin şişko keith i öldürdüğü sahneden sonra, cesedi ortadan kaldırma girişimlerini olduğu kısımlar çok güzel ve heyecanlı bölümlerdi kötü adam erken öldü @OzaN
umarım onun ayarında birileri diziye katılır

tesadüfen evin ışığını görüp eve gelen ve norma ile konuşan kasaba polisleri biraz daha kaliteli oyuncular olabilirdi ilk izlenim sanki ortalama oyuncularmış gibi duruyordu ?

@vadikızı nı etiketlemeyi unutmuşum
onunda yabancı dizilerle arası iyiydi kaliteli dizi arıyordu hazır bu diziye biz başlamışken haberdar edelim

Son düzenleme:
tşk ederim etiketi için
çiğdemin diline düştün haberin ola
merak ettim izlicem inşallah
net sıkıntım bana izin verirse tabii

Son düzenleme:
Ben bu dizinin ilk bölümüne bakmıştım ama çok sevmemistim. Çekimler çok olağan üstuydu ama konu tırt bence.

Ben bu dizinin ilk bölümüne bakmıştım ama çok sevmemistim. Çekimler çok olağan üstuydu ama konu tırt bence.
ilk bölümü harikaydı bence diyorum ya senle emrede terslik var yoksa dizide bir sorun yok
aslında ikinci bölüme geçseydin belkide devam edecektin ama tahammül yok sende zaten galavant ın 20 dakikasını 6 saatte izleyen birinden tahammül beklemek imkansız
)

tşk ederim etiketi için
çiğdemin diline düştün haberin ola
merak ettim izlicem inşallah
net sıkıntım bana izin verirse tabii
ilk bölüm yorumunu bekliyoruz

izleyebilirsem net sıkıntım bana izin verirse izliyip yorum yazacam😉

Aksilik çıkmazsa bu gece dizinin ilk bölümüne bakarım.
Gerçi gece izlemek doğru bir zaman dilimi mi ondan da tam emin değilim ama neyse.

Aksilik çıkmazsa bu gece dizinin ilk bölümüne bakarım.
Gerçi gece izlemek doğru bir zaman dilimi mi ondan da tam emin değilim ama neyse.
bence gece izlemek daha bir güzel olacak heleki ilk bölümüyle tam gecelik dizi gibi duruyor mesela benim öyle diziler vardı the affair veya americans dizilerini özellikle geceye saklıyordumki etraf tenhalaşsın uygun ortam bulalım izlemek için

Ne ilgisi var @destere.
Güzel dizi söyle izleyelim Yani. Bu dizi bariz sikiciydi. Aslında zevk aldığım noktalar var diye hatırlıyorum ilk bölümden ama ne oldugunu hatirliyamiyorum.

Ne ilgisi var @destere.
Güzel dizi söyle izleyelim Yani. Bu dizi bariz sikiciydi. Aslında zevk aldığım noktalar var diye hatırlıyorum ilk bölümden ama ne oldugunu hatirliyamiyorum.
bariz neydi ?
) senin klavyen çarpılmış sanırım yorumunu gören diziden soğuyacak şu ı ları i yapmasan daha hoş olacak milleti diziden soğuttun
)

Mobil olduğum için oluyor o.
Dizide ilk bölüm sonunda ne oluyordu hatırlayamadım. Güzel bitmişti galiba. @destere

ölen adamı saklamaya çalıştıklarını hatırlıyorum ama Son öyle bitmemiş gibi.
neyse bir sonraki tavsiyen de görüşürüz.
@destere

Bu gece bir deneyim eğer beğenirsem gece izlemeye devam ederim diziyi.

1x1

Beklediğimden oldukça farklı bir dizi ilk bölümden gördüğüm kadarıyla. Mesela dizinin 1940'larda geçeceğini falan düşünmüştüm. Fakat bir hayal kırıklığı olmadı böyle olması. Diziyi sevdim. Zaman zaman geren sahneler oldu, ki bu bu dizide sıkça karşılaşacağımız bir durum.

Karakterlerden açıkçası ne anneye ne de çocuğa ısınabildim ama tabi ilerleyen bölümlerde bu fikrim değişebilir.

Norma ve Norman halıları sökerken polisin oraya gelmesi klişeydi. Olmasa da olurdu bence o sahne.

Bir de diziyi izlemeden dizide gizem de bekliyordum. Bu konuda tam yanıldım derken son sahne haklı çıkardı sanırım. Son sahne ilginçti. Neyle alakalı acaba?

Puanım: 8.5/10