Baraj - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Ramo mu
şaka olarak söyledin sen bunu kerem ikinci sezonu görür ya
Ben ne diyorsam tutar genelde, demişti dersin.

Brezilya dizisi mi? Diziyi izlemedim ama dışarıdan hiç o tarzdaymış gibi durmuyor.

Dediğim gibi gelecek Salı günleri görüşürüz.

Ben ne diyorsam tutar genelde, demişti dersin.

Brezilya dizisi mi? Diziyi izlemedim ama dışarıdan hiç o tarzda diziymiş gibi durmuyor.

Dediğim gibi gelecek Salı günleri görüşürüz.

Sezon sonu görecez bakalım çıkıcakmı çıkmıcak mı

Reactions: kerem
Kuzgun 21 bölüm sürdü bu dizi o kadar bile sürmezse kim neyle karıştırıyor görürüz.
Aa doğru büyük umutlarla başlayan ikinci sezonu 4 bölüm mü ne sürmüştü onun. En azından bu dizi onun kadar rezil olmayacak.

Öğretmene de 3-4 reyting alır diyordun, 10 reytingle başladı dizi
Medyapımın son yıllarda en az tutan dizisi bir aile hikayesi bile ilk sezonda ortalama üstü oranlar alıp ikinci sezonu görmüştü

Elite gençlik dizisi ve kimse evli değil.
Ayrıca Elite'deki hiçbir kız bir zengin yaşlı moruk uğruna savaşmıyor, birbirini ezip geçmiyor.
Kötü olan da bu ya. Reşit olmadıkları için birbirleriyle evlenemiyorlar ama ona rağmen her haltı yiyorlar. Yaşlı, genç farketmez. En azından bu dizide 2 erkek bir kızı paylaşmıyor mesela. Yada muhafazakar görünmeye çalışıp öyle davranmıyorlar.

Bakış açısı çok önemli demiştim.

Neden Threesome olsun da diğerleri olmasın? Sen beraber olacağın kadının/erkeğin başkasıyla ilişkisi olsun ister miydin? Threesome ilişkinin kıskançlık, haset, düşmanlık, kindarlık, aldatma, yalan, riyakarlık, her türlü çirkeflik, kadının kadına şiddeti gibi kötü unsurlardan altta kalır yanu var mı?

Ki bu yukarıda saydığın unsurların hepsi Elite de mevcut. İkisi arasındaki küçük farklar da birbirini kapatıyor zaten. Bence sen tekrar bi düşün.

Fragman silinmiş neden

Alakası bile yok, Threesome ilişki kesinlikle normalleştirilmemeli. Dünyanın yüzde kaçı threesome ilişki yaşıyor? Ki bunu reşit olmayan 3 ergenin yapması daha büyük rezalet zaten.

Ben lafı dolandırmıyorum. Eğer yukarıda Yasak Elma ilgili saydığın unsurların biri Elite'te yoksa o zaman sana gerçekten hak verirdim. Ama burada sen kıskançlık, haset, düşmanlık, kindarlık, aldatma, yalan, riyakarlık, her türlü çirkeflik, kadının kadına şiddeti gibi kötü unsurlardan dolayı Yasak Elma'yı gömüp aynı unsurları hatta daha da kötü unsurları barından Elite'i övmekle kendinle çeliştiğini anlatıyorum. Ki Elite'dekilerin reşit olmadığı için çocuk yaşta bunu yapması da çabası.

Ben karşılaştırma yapmıyorum, ikisinin ne kadar benzer olduklarını savunuyorum. Ayrıca sırf lise dizisi diye Elite'in Pis Yedili'yle alakası bile yok, Elite Yasak Elma'nın RTÜK'süz yaşlı versiyonu gibi bir şey.

Reactions: blacklion