Baraj - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Yasak Elma da aynen bu şekil başlamıştı. O zaman da kimse tutmayacak dedi ama dizi 4. sezona hazırlanıyor şuan. Salı günü görüşürüz. Medyapım ailesi olarak şaşırtmaya ve izlettirmeye devam edeceğiz. :A
Öğretmen yerine bu diziyi izleyecek olman tuhaf. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and kerem
Ramo mu:Fşaka olarak söyledin sen bunu kerem ikinci sezonu görür ya
Ben ne diyorsam tutar genelde, demişti dersin. :A

Yasak Elma dönemi forumda yoktum ama Yasak Elma brezilya dizisi kıvamında olduğu için tutma potansiyeli olan bir hikayeydi zaten. Tuttu da doğal olarak ama bu dizinin öyle bir hikayesi yok. Başrolleri geçtim bile, onların zaten albenisi yok. :A
Brezilya dizisi mi? Diziyi izlemedim ama dışarıdan hiç o tarzdaymış gibi durmuyor. :A

Dediğim gibi gelecek Salı günleri görüşürüz. :A

Yasak Elma da aynen bu şekil başlamıştı. O zaman da kimse tutmayacak dedi ama dizi 4. sezona hazırlanıyor şuan. Salı günü görüşürüz. Medyapım ailesi olarak şaşırtmaya ve izlettirmeye devam edeceğiz. :A
Yasak Elma dönemi forumda yoktum ama Yasak Elma brezilya dizisi kıvamında olduğu için tutma potansiyeli olan bir hikayeydi zaten. Tuttu da doğal olarak ama bu dizinin öyle bir hikayesi yok. Başrolleri geçtim bile, onların zaten albenisi yok. :A
Öğretmene de 3-4 reyting alır diyordun, 10 reytingle başladı dizi :A Medyapımın son yıllarda en az tutan dizisi bir aile hikayesi bile ilk sezonda ortalama üstü oranlar alıp ikinci sezonu görmüştü:lol:

Elite gençlik dizisi ve kimse evli değil. :A Ayrıca Elite'deki hiçbir kız bir zengin yaşlı moruk uğruna savaşmıyor, birbirini ezip geçmiyor. :A
Kötü olan da bu ya. Reşit olmadıkları için birbirleriyle evlenemiyorlar ama ona rağmen her haltı yiyorlar. Yaşlı, genç farketmez. En azından bu dizide 2 erkek bir kızı paylaşmıyor mesela. Yada muhafazakar görünmeye çalışıp öyle davranmıyorlar. :A

Bakış açısı çok önemli demiştim. :A

Threesome olsa keşke, ona hiçbir şey demezdim çünkü o bir cinsel fantezi fakat bu dizide öyle bir durum yok. Kıskançlık, haset, düşmanlık, kindarlık, aldatma, yalan, riyakarlık, her türlü çirkeflik, kadının kadına şiddeti (bunu da gururlanarak izliyorlar sanki aldatan erkeğin suçu yok gibi)... Yani kötü olan ne varsa bu Yasak Elma'da para uğruna yapılıyor ve normal bir şeymiş gibi gösteriliyor. :A Yine de senin bakış açın tabi ama biraz daha geniş pencereden bak keremcim. :A
Neden Threesome olsun da diğerleri olmasın? Sen beraber olacağın kadının/erkeğin başkasıyla ilişkisi olsun ister miydin? Threesome ilişkinin kıskançlık, haset, düşmanlık, kindarlık, aldatma, yalan, riyakarlık, her türlü çirkeflik, kadının kadına şiddeti gibi kötü unsurlardan altta kalır yanu var mı? :A

Ki bu yukarıda saydığın unsurların hepsi Elite de mevcut. İkisi arasındaki küçük farklar da birbirini kapatıyor zaten. Bence sen tekrar bi düşün. :A

FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Baraj'ın tanıtım fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği; başrollerini Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan paylaşıyor.

Baraj, 17 Mart Salı FOX'ta!

Fragman silinmiş neden

Threesome'ı gözünde aşırı büyütüyorsun. Ki ben farklı şeyler denemeyi severim, Polo, Christian ve Carla gibi bir üçlü olacağımı bilsem 3'lü de takılırım yani. Threesome ile diger saydığım duyguları kıyaslaman da anlayamadım. Ne alakası var. Bir çiftin bile isteye 3. Bir partner dahil edip cinselliklerinde farklı bir şeyler denemesiyle o duyguların ne alakası var biraz mantıklı düşün şu an sırf savunmak için savunuyorsun. :A

Elite'de kimse evli değil ve bir yaşlı moruğun parası icin savaşan kadınlar yok. Elite olsa olsa Pis Yedili ile kıyaslanır ancak, Yasak Elma ile değil. 🤦‍♂️
Alakası bile yok, Threesome ilişki kesinlikle normalleştirilmemeli. Dünyanın yüzde kaçı threesome ilişki yaşıyor? Ki bunu reşit olmayan 3 ergenin yapması daha büyük rezalet zaten.

Ben lafı dolandırmıyorum. Eğer yukarıda Yasak Elma ilgili saydığın unsurların biri Elite'te yoksa o zaman sana gerçekten hak verirdim. Ama burada sen kıskançlık, haset, düşmanlık, kindarlık, aldatma, yalan, riyakarlık, her türlü çirkeflik, kadının kadına şiddeti gibi kötü unsurlardan dolayı Yasak Elma'yı gömüp aynı unsurları hatta daha da kötü unsurları barından Elite'i övmekle kendinle çeliştiğini anlatıyorum. Ki Elite'dekilerin reşit olmadığı için çocuk yaşta bunu yapması da çabası. :A

Ben karşılaştırma yapmıyorum, ikisinin ne kadar benzer olduklarını savunuyorum. Ayrıca sırf lise dizisi diye Elite'in Pis Yedili'yle alakası bile yok, Elite Yasak Elma'nın RTÜK'süz yaşlı versiyonu gibi bir şey. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion