Baraj - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Yasak Elma dönemi forumda yoktum ama Yasak Elma brezilya dizisi kıvamında olduğu için tutma potansiyeli olan bir hikayeydi zaten. Tuttu da doğal olarak ama bu dizinin öyle bir hikayesi yok. Başrolleri geçtim bile, onların zaten albenisi yok. :A
Brezilya dizileri halt etmiş bizim yanımızda :A :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Yahu yaşamak isteyen yaşar, gayet de normal bir şey. Neden normalleştirmesin. Alan razı veren razıysa kimsenin yorum yapmaya hakkı da yok. Threesome bir cinsel fantezidir. Almanya'da yaşıyorsun bak cinselliği kolay ve tutku dolu yaşayan bir ülkedir Almanya. Biraz Almanlardan cinsel eğitim al ve en azından kendin yapmak istemediğin şeylere saygı duymayı öğrenirsin. :A

Ben Elite çok iyi duygular barındıran ve güzel mesajlar veren bir dizi demedim ki. Ama Yasak Elma ile kıyaslaman yanlış dedim. Sen benzetiyor olabilirsin de ben benzetmiyorum. Bu kadar, daha da uzatmayalım gerek yok Keremcim. :A
Bence sen Almanya'yı çok yanlış tanıyorsun. :A

• İlginç
Alakası bile yok, Threesome ilişki kesinlikle normalleştirilmemeli. Dünyanın yüzde kaçı threesome ilişki yaşıyor? Ki bunu reşit olmayan 3 ergenin yapması daha büyük rezalet zaten.

Ben lafı dolandırmıyorum. Eğer yukarıda Yasak Elma ilgili saydığın unsurların biri Elite'te yoksa o zaman sana gerçekten hak verirdim. Ama burada sen kıskançlık, haset, düşmanlık, kindarlık, aldatma, yalan, riyakarlık, her türlü çirkeflik, kadının kadına şiddeti gibi kötü unsurlardan dolayı Yasak Elma'yı gömüp aynı unsurları hatta daha da kötü unsurları barından Elite'i övmekle kendinle çeliştiğini anlatıyorum. Ki Elite'dekilerin reşit olmadığı için çocuk yaşta bunu yapması da çabası. :A

Ben karşılaştırma yapmıyorum, ikisinin ne kadar benzer olduklarını savunuyorum. Ayrıca sırf lise dizisi diye Elite'in Pis Yedili'yle alakası bile yok, Elite Yasak Elma'nın RTÜK'süz yaşlı versiyonu gibi bir şey. :A
Yahu yaşamak isteyen yaşar, gayet de normal bir şey. Neden normalleştirmesin. Alan razı veren razıysa kimsenin yorum yapmaya hakkı da yok. Threesome bir cinsel fantezidir. Almanya'da yaşıyorsun bak cinselliği kolay ve tutku dolu yaşayan bir ülkedir Almanya. Biraz Almanlardan cinsel eğitim al ve en azından kendin yapmak istemediğin şeylere saygı duymayı öğrenirsin. :A

Ben Elite çok iyi duygular barındıran ve güzel mesajlar veren bir dizi demedim ki. Ama Yasak Elma ile kıyaslaman yanlış dedim. Sen benzetiyor olabilirsin de ben benzetmiyorum. Bu kadar, daha da uzatmayalım gerek yok Keremcim. :A
Konu nerden Yasak Elma'ya geldi yine :A :A

Bakın ciddi diyorum, diziyi izlemeden yorum yapmayın. Ben aranızdaki en feminist insan olabilirim. Dizi ekibinin çoğunluğu kadın, hikaye kadın gözüyle yazılıyor, kadın gözüyle çekiliyor. Oyuncular da yine aynı şekilde bu konuda hassaslar. Dizideki her karakter "gri", her karakterin hataları var. Ama onlar o hatalardan ders çıkarıyorlar. Kimse "zengin koca bulun" mesajı vermiyor, zaten karakter bu hatasının cezasını çekiyor ve en sonunda kendi ayakları üzerinde durmaya başlıyor. WOMEN POWER yani :bhr::Z

Bu fragmanın neresi güzel, ne havası var? Kuru bir tanıtım, tek güzel yanı Sezen Aksu şarkısı. Hiç beğenmedim tanıtımı... Yayın tarihinin fragmanla duyurulacağını öğrenmiştim geçen hafta, fragman için perşembe deniyordu. Neyse tutmaz bence...

• Beğendim
Reactions: alperuz
Maalesef işte sen görüneni söylüyorsun... Ki en feminist benim diye bir şey yok kime göre neye göre? :A Neyse sonuç olarak dizi ile ilgili görüşlerim bu benim ve tekrarlamaya gerek yok. Hepimiz farklı açılardan bakabiliriz. @kerem Elite'e de benzetti mesela ben göremedim benzerlik ama o benzetmiş demek ki, senin içinde gri karakterler veya olaylar kadını küçümseyen bir şekilde verilmiyor olabilir. (O kavga sahnesine rağmen :A)
Yasak Elma'yı gömüp Elite'i bayıla bayıla izlemeye devam et. Bunu yapan tek kişi sen olabilirsin. :A

• Güldürdün
Sen Yasak Elma izliyor musun? İzlemiyorsan niye bu denli savunuyorsun onu anlamadım. :A Konuyu niye Yasak Elma ve Elite'e getirdin onu da anlamadım ama neyse gerçekten içim şişti valla kapansın mevzu yeter. :A
Tek derdim senin kendinle çelişmemen. Yoksa Yasak Elma, Elite vs. umrumda değil. :A

Sezen Aksu’nun en sevdiğim şarkısını fragmana koymak mı...

Zümrüdüanka da tarihli fragmanla başladı, yine de ses getirdi. :A

Ben başrolleri uyumsuz bulmuştum ama üç isim de iyi görünüyor. Biran’dan hala biraz umutsuzum ama şaşırtacak gibi.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Sezen Aksu’nun en sevdiğim şarkısını fragmana koymak mı...

Zümrüdüanka da tarihli fragmanla başladı, yine de ses getirdi. :A

Ben başrolleri uyumsuz bulmuştum ama üç isim de iyi görünüyor. Biran’dan hala biraz umutsuzum ama şaşırtacak gibi.
Ses getirmek mi. :A Mucize Doktor ve Öğretmen'in ilk bölümlerinde ortalığın yıkılması ses getirmektir ergen fanlar ve 50+ teyzelere hitap eden klasik bir Total dizisi değil. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Ses getirmek mi. :A Mucize Doktor ve Öğretmen'in ilk bölümlerinde ortalığın yıkılması ses getirmektir ergen fanlar ve 50+ teyzelere hitap eden klasik bir Total dizisi değil. :A
Şuan zirvede mi, zirvede. :A Ben ses getirmeyi o anlamda kullandım. Yoksa ben de biliyorum Baraj’ın da Zümrüdüanka’nın da MD ve Öğretmen kadar alamayacağını.

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bu arada filmde Nehir genelevde çalışan bir karakter değil miydi. :A Adı da Aysel’di. :A Burda şımarık zengin kızına benziyor. :A @xBUGRAx

Şuan zirvede mi, zirvede. :A Ben ses getirmeyi o anlamda kullandım. Yoksa ben de biliyorum Baraj’ın da Zümrüdüanka’nın da MD ve Öğretmen kadar alamayacağını.
Yok ben o dizi demeye bin şahit isteyen şeyle ilgili herhangi bir övgü cümlesine katlanamıyorum yoksa ne amaçla dediğini anladım. :A

Yok ben o dizi demeye bin şahit isteyen şeyle ilgili herhangi bir övgü cümlesine katlanamıyorum yoksa ne amaçla dediğini anladım. :A
Of övmedim ya. Başladın yine. :F

Senin şu sevmediğini dibine kadar gömme huyunu sevmiyorum. Özellikle FOX konusunda. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat