Baraj - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,749
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Baraj'ın tanıtım fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

5M0GPx.jpg

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği; başrollerini Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan paylaşıyor.

Baraj, 17 Mart Salı FOX'ta başlıyor!

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica
Burak harika yine... :love1:

Keşke ilk tanıtım ile yayın tarihi verilmeseydi. :( Salı daha güzel olacak.

Tanitim fragmaniyla beraber yayin tarihi de belli olmus bile...

Arif'e kötü rol hic yakismayacak. Lanet olsun bu diziye. :(

• Olmamış
Reactions: Angelica
Tanitim fragmaniyla beraber yayin tarihi de belli olmus bile...

Arif'e kötü rol hic yakismayacak. Lanet olsun bu diziye. :(

Biran'ın hastalığı, Feyyaz için imaj değişikliğine gidilmesi ve son olarak çekim mekanının değiştirilmesinden dolayı baya geç kalındı. :( O yüzden verdiler büyük ihtimalle böyle.

• Beğendim
Reactions: kerem
Medyapim olarak farkimizi yine ortaya koymusuz. Tanitim gercekten iyi. Toy basroller vasat olsa da bu dizi tutar. Bosuna demiyoruz Türkiye'nin en önde gelen yapimiyiz diye. :X

Hemen ilk fragmanla yayın tarihi açıklanması bile nasıl bir fecaat çıkacağının göstergesi. Bir an önce başlatıp kurtulmak istiyorlar anlaşılan. :A

• Olmamış
Reactions: Özgür
Hemen ilk fragmanla yayın tarihi açıklanması bile nasıl bir fecaat çıkacağının göstergesi. Bir an önce başlatıp kurtulmak istiyorlar anlaşılan. :A
Dizinin tutmayacağı çok belli, Salı'ya diger dizisini koysaydı daha iyi reyting alabilirdi Fox ama bu dizi en fazla 3-4 reyting alır. Merak ettirecek gel beni izle dedirten bir konusu yok.
Yasak Elma da aynen bu şekil başlamıştı. O zaman da kimse tutmayacak dedi ama dizi 4. sezona hazırlanıyor şuan. Salı günü görüşürüz. Medyapım ailesi olarak şaşırtmaya ve izlettirmeye devam edeceğiz. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy