Beni sinir edenleri mfndjfBiz kimi kudurtucaz?
------
Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluyduDizide en sevdiğim karakter o, ama bazen çok sıkıyor ya
Beni sinir edenleri mfndjfBiz kimi kudurtucaz?
Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluyduDizide en sevdiğim karakter o, ama bazen çok sıkıyor ya
Yok be Halil ile kimse mutlu olamazdı, Zahra ile İbrahim daha iyi olurdu gibi.Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluydu
Ben hakkımı @Alos ve @Emre Ozansoy'a devretmek istiyorum. ÇÇWDÖEÖREBeni sinir edenleri mfndjf
------
Bende seviyodum ama delirttiler garibanı o kekeme adamla daha mutluydu
İbrahim iyi ama oda o öbür kızla kim kiminle belli değil yaaYok be Halil ile kimse mutlu olamazdı, Zahra ile İbrahim daha iyi olurdu gibi.
Devralmak isteyen var mıBen hakkımı @Alos ve @Emre Ozansoy'a devretmek istiyorum. ÇÇWDÖEÖRE
Öbür kızı oyalamak için yaptılar onunla, yani sevmiyor.İbrahim iyi ama oda o öbür kızla kim kiminle belli değil yaa
KimiiZahray'a acıyorum yaa garibim öyle kaldısürekli şantaj yapıyor
------
Ben sen @Alos @Emre Ozansoy rakip oluyoruz bunlara hadiii
EvetBiz kimi kudurtucaz?
Bilmiyoruz. Senin kararına bağlı.Kimii
Evet
Yok teşekkür ederimŞimdilik hak @Alos'un.
Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksinizBende @Alos'a.
Meryem saftı oda çok değişti üzülüyodum onadaÖbür kızı oyalamak için yaptılar onunla, yani sevmiyor.Meryem de farkında onu oyalamak için birlikte olduğunu.
Ne benim kararım konu neBilmiyoruz. Senin kararına bağlı.
Meryem mi saf? 😱 Biraz daha çabalasa Şahika ile Cansu'yu geçer.Meryem saftı oda çok değişti üzülüyodum onada
Nasıl? 😱Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz@slhttnmtl @Alos
Meryem saftı oda çok değişti üzülüyodum onada
Beni çıldırtanları kudurtmakNe benim kararım konu ne
Gariban köyden geldi Abisinin öldüğünü duyduMeryem mi saf? 😱 Biraz daha çabalasa Şahika ile Cansu'yu geçer.
Bizde birini kudurtucaz da o kim karar veremedik.Ne benim kararım konu ne
Gelmez olaydı.Gariban köyden geldi Abisinin öldüğünü duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?