İlk 20 dakika Nehir'in olduğu (düğün, otel) sahneler sıkmıştı doğrusu, ama hikaye ilerledikçe açıldı ve cidden izleyiciye çok güzel enerji verdiler.
Umarım devam eder böyle..
Ben niyeyse o sahneleri de sevdim Biran ve Sumru Yavrucuk harikaydı dolandırıcılık olayında.
Hikayeye direkt girmeleri açısından.
Kolay kolay yerli dizi izlemeyen abim karantina nedeniyle evdeydi o sahneleri görünce güzel diziymiş dedi.

Sumru Yavrucuk oynadığı her yapımda farkını ortaya koyuyor. Baraj inşaatına da gelir yakında, orayı karıştırır biraz.

Nehir'in hikayesi biraz daha farklı anlatılabilirdi, Aysel (film) ile aralarında çok çok fark var, ama daha değişik kurgulanabilirdi.

Ben yabancı dizi hiç izlemediğim için, bazı diziler hariç diğer Türk dizilerinin hepsinin ilk bölümüne bakıyorum. Sevindim abinin de beğenmesine.

Reactions: Özgür
Resmen en güzel sahneleri koymamışlar... 😱 Sumru'nun sahneleri azdı, keşke burayı koysalardı.

Reactions: cookies
selinin başı belada emlakçı onu yaşatmaz ama ne silkeledi selini hayran kalďım

Selini emlakçı ne silkeledi superdi meraktan őlcem emlakçidan kurtulamıcak vallahi
Beklediğimden iyi başladı.
Burak Yörük de beklediğimden iyi. Biran Damla ve Sumru Yavrucuk iyi bir ikili olmuşlar düğün ve sonrasındaki halleri baya komikti.

Feyyaz Duman her zamanki gibi...
bende meraktan ôlcem emlakçı selini amma silkeledi o adamdan kurtulamaz meraktayım belayı buldu