Eline vurunca Yıldız Tokat yaptı deyip Tokat’ı göstermesi. Açıp izleyeyim yine.Evet şahaneydi
Eline vurunca Yıldız Tokat yaptı deyip Tokat’ı göstermesi. Açıp izleyeyim yine.Evet şahaneydi
Ben niyeyse o sahneleri de sevdim Biran ve Sumru Yavrucuk harikaydı dolandırıcılık olayında. Hikayeye direkt girmeleri açısından. Kolay kolay yerli dizi izlemeyen abim karantina nedeniyle evdeydi o sahneleri görünce güzel diziymiş dedi.İlk 20 dakika Nehir'in olduğu (düğün, otel) sahneler sıkmıştı doğrusu, ama hikaye ilerledikçe açıldı ve cidden izleyiciye çok güzel enerji verdiler. Umarım devam eder böyle..
Hadi ordan be. Adam hem yapımcı hem yönetmen zaten.Ay yok artık koca şirket esnaf lokantasına dönmüş iyice.
Dizinin nasıl bir fecaat çıkacağını anlayıp bizzat el atmışa benziyor daha çok.Hadi ordan be. Adam hem yapımcı hem yönetmen zaten.
Ben niyeyse o sahneleri de sevdim Biran ve Sumru Yavrucuk harikaydı dolandırıcılık olayında. Hikayeye direkt girmeleri açısından. Kolay kolay yerli dizi izlemeyen abim karantina nedeniyle evdeydi o sahneleri görünce güzel diziymiş dedi.
Kıskanma fecaatlik bir iş çıkmadı.Dizinin nasıl bir fecaat çıkacağını anlayıp bizzat el atmışa benziyor daha çok.
Kuyruklu Yıldız'ım herkesin dilinde, maşallah maşallahEline vurunca Yıldız Tokat yaptı deyip Tokat’ı göstermesi. Açıp izleyeyim yine.
Ay sana kalsa sabah akşam FOX'u kıskanıyorum zaten sürekli kıskanma kıskanma.Kıskanma fecaatlik bir iş çıkmadı.
Bende açıp açıp izliyorumEline vurunca Yıldız Tokat yaptı deyip Tokat’ı göstermesi. Açıp izleyeyim yine.
Dün dikkatimi çekmemişti bugün izleyemediğim bir kısıma bakmak için bölümü açtığımda başlangıç jeneriğinde Fatih Aksoy’un dizide yönetmen olduğunu gördüm. Fark-ı Fatih Aksoy. @xBUGRAx @kerem @phoebebuffay @Emre Ozansoy @Aserat @serhatt @vadikızı
İyi de bu birçok dizide var. Yazılan sahnelerin çoğu kurguda kesilir/atılır bazen de sosyal medyada paylaşılıyor. Bunun fecaatlik veya çöpe atmakla alakası yok.
bende meraktan ôlcem emlakçı selini amma silkeledi o adamdan kurtulamaz meraktayım belayı bulduBeklediğimden iyi başladı. Burak Yörük de beklediğimden iyi. Biran Damla ve Sumru Yavrucuk iyi bir ikili olmuşlar düğün ve sonrasındaki halleri baya komikti.
Feyyaz Duman her zamanki gibi...