İlk 20 dakika Nehir'in olduğu (düğün, otel) sahneler sıkmıştı doğrusu, ama hikaye ilerledikçe açıldı ve cidden izleyiciye çok güzel enerji verdiler. :) Umarım devam eder böyle.. :A
Ben niyeyse o sahneleri de sevdim Biran ve Sumru Yavrucuk harikaydı dolandırıcılık olayında. :Z Hikayeye direkt girmeleri açısından. :F Kolay kolay yerli dizi izlemeyen abim karantina nedeniyle evdeydi o sahneleri görünce güzel diziymiş dedi. :F

Ben niyeyse o sahneleri de sevdim Biran ve Sumru Yavrucuk harikaydı dolandırıcılık olayında. :Z Hikayeye direkt girmeleri açısından. :F Kolay kolay yerli dizi izlemeyen abim karantina nedeniyle evdeydi o sahneleri görünce güzel diziymiş dedi. :F

Sumru Yavrucuk oynadığı her yapımda farkını ortaya koyuyor. Baraj inşaatına da gelir yakında, orayı karıştırır biraz. :Z

Nehir'in hikayesi biraz daha farklı anlatılabilirdi, Aysel (film) ile aralarında çok çok fark var, ama daha değişik kurgulanabilirdi. :F

Ben yabancı dizi hiç izlemediğim için, bazı diziler hariç diğer Türk dizilerinin hepsinin ilk bölümüne bakıyorum. Sevindim abinin de beğenmesine. :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
selinin başı belada emlakçı onu yaşatmaz ama ne silkeledi selini hayran kalďım

Selini emlakçı ne silkeledi superdi meraktan őlcem emlakçidan kurtulamıcak vallahi
Beklediğimden iyi başladı. :Z Burak Yörük de beklediğimden iyi. Biran Damla ve Sumru Yavrucuk iyi bir ikili olmuşlar düğün ve sonrasındaki halleri baya komikti. :F

Feyyaz Duman her zamanki gibi... :bhr:
bende meraktan ôlcem emlakçı selini amma silkeledi o adamdan kurtulamaz meraktayım belayı buldu