Abi diyemez
Abi diyemez
baraj dizi beni pek sarmadı fakat en etkili sahne AHMET rolüne caFOX'un merakla beklenen ve kadrosu ile dikkat çeken yeni dizisi 'Baraj' bu akşam yayın hayatına başlıyor!
Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği; başrollerini Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan paylaşıyor.
Merakla beklenen 'Baraj' ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de FOX'ta!
Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler!
baraj dizi beni pek sarmadı fakat en etkili sahne AHMET rolüne ca
İlk yarım saati izledim Ramoya geçtim bırakamadım Barajı netten izlicem inşallah izlediğim kısımlar iyiydi
beğendim canım sıkkın anladığım kadarı ile beğendim tamamlayınca daha net yorum yapacam
benil fikrimSadece 2 - 3 dakika sahnesi vardı, nasıl sevdiniz merak ettim.
İlk sahneler beni sıkmıştı, izledikten sonra konuşuruz abla.
Ne alaka 😱Dün dikkatimi çekmemişti bugün izleyemediğim bir kısıma bakmak için bölümü açtığımda Fatih Aksoy’un dizide yönetmen olduğunu gördüm. Fark-ı Fatih Aksoy. @xBUGRAx @kerem @phoebebuffay @Emre Ozansoy @Aserat @serhatt @vadikızı
Dün dikkatimi çekmemişti bugün izleyemediğim bir kısıma bakmak için bölümü açtığımda Fatih Aksoy’un dizide yönetmen olduğunu gördüm. Fark-ı Fatih Aksoy. @xBUGRAx @kerem @phoebebuffay @Emre Ozansoy @Aserat @serhatt @vadikızı
Bilmiyorum yönetmen kısmında Fatih Aksoy ve Hasan Tolga Pulat yazıyor. Uzun zamandır dizi yönetmiyordu Fatih Bey sahaya indiğine göre baya önem veriyor diziye.Ne alaka 😱
Yasak Elma'ya gelsin bu ucubeye gideceğineBilmiyorum yönetmen kısmında Fatih Aksoy ve Hasan Tolga Pulat yazıyor. Uzun zamandır dizi yönetmiyordu Fatih Bey sahaya indiğine göre baya önem veriyor diziye.
Evet beklediğimden iyi çıktı Burak da, başrol üçlünün uyumu da. Bu üçlü ne alaka diyordum ama dün hiç sırıtmadı bence.Feyyaz ile Burak ne iyi ikili oldular...
Orada Neslihan hocamız yeter Yıldız’ın hava durumu sunduğu stüdyoda yönetmen olmuştu ya.Yasak Elma'ya gelsin bu ucubeye gideceğine
Evet beklediğimden iyi çıktı Burak da, başrol üçlünün uyumu da. Bu üçlü ne alaka diyordum ama dün hiç sırıtmadı bence.
Evet şahaneydiOrada Neslihan hocamız yeter Yıldız’ın hava durumu sunduğu stüdyoda yönetmen olmuştu ya.
Tam Burak’lık bir rolmüş aslında genç ve playboy oluşu falan. Tam öyle bir tip var çünkü. Hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu bir ara ertelendi falan sonra bu isimlerle çekileceğini öğrendiğimde o kadar hazırlık bu kadro için mi demiştim ama başarılı bir kadro olmuş. Asla Burak, Biran Damla ve Feyyaz üçlüsünden böyle bir enerji beklemiyordum.O kadar övdüm övdüm, ama romantik komedinin (4N1K) ardından böyle bir projede nasıl olacağından şüphelenmiştim doğrusu. Ama dediğin gibi sırıtmadı dün, gayet iyiydi.
Ay yok artık koca şirket esnaf lokantasına dönmüş iyice.Dün dikkatimi çekmemişti bugün izleyemediğim bir kısıma bakmak için bölümü açtığımda başlangıç jeneriğinde Fatih Aksoy’un dizide yönetmen olduğunu gördüm. Fark-ı Fatih Aksoy. @xBUGRAx @kerem @phoebebuffay @Emre Ozansoy @Aserat @serhatt @vadikızı
Tam Burak’lık bir rolmüş aslında genç ve playboy oluşu falan. Tam öyle bir tip var çünkü. Hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu bir ara ertelendi falan sonra bu isimlerle çekileceğini öğrendiğimde o kadar hazırlık bu kadro için mi demiştim ama başarılı bir kadro olmuş. Asla Burak, Biran Damla ve Feyyaz üçlüsünden böyle bir enerji beklemiyordum.