FOX'un merakla beklenen ve kadrosu ile dikkat çeken yeni dizisi 'Baraj' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

2-XUVL.jpg

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği; başrollerini Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan paylaşıyor.

Merakla beklenen 'Baraj' ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de FOX'ta!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler!​
baraj dizi beni pek sarmadı fakat en etkili sahne AHMET rolüne ca

İlk yarım saati izledim Ramoya geçtim bırakamadım Barajı netten izlicem inşallah izlediğim kısımlar iyiydi
beğendim canım sıkkın anladığım kadarı ile beğendim tamamlayınca daha net yorum yapacam

İlk sahneler beni sıkmıştı, izledikten sonra konuşuruz abla. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Diziyi ağır dram bir bekliyordum, beni yanılttı. Dramın aksine hayli eğlendirdi de. Karakterler güzel canlandırılmış, oyuncular hakkını vermiş. Keşke yaraları yüzünden böyle bir oyuna girmeseydi Nazım. Senin için güzel, Tarık gibi bomboş bir insan değilsin. En kısa sürede Nehir-Nazım sahneleri görürüz umarım. Nehir, o olduğunu bilmeden Nazım'a aşık olsun, bir kez iç güzellik kazansın be :love1:

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Evet beklediğimden iyi çıktı Burak da, başrol üçlünün uyumu da. Bu üçlü ne alaka diyordum ama dün hiç sırıtmadı bence.

O kadar övdüm övdüm, ama romantik komedinin (4N1K) ardından böyle bir projede nasıl oynayacağında şüphelenmiştim doğrusu. Ama dediğin gibi sırıtmadı dün, ayrıca baya iyiydi ve hem Feyyaz ile hem de Biran ile iyi bir enerji yakalamışlar. :)

• Beğendim
O kadar övdüm övdüm, ama romantik komedinin (4N1K) ardından böyle bir projede nasıl olacağından şüphelenmiştim doğrusu. Ama dediğin gibi sırıtmadı dün, gayet iyiydi. :)
Tam Burak’lık bir rolmüş aslında genç ve playboy oluşu falan. Tam öyle bir tip var çünkü. :A Hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu bir ara ertelendi falan sonra bu isimlerle çekileceğini öğrendiğimde o kadar hazırlık bu kadro için mi demiştim ama başarılı bir kadro olmuş. :A Asla Burak, Biran Damla ve Feyyaz üçlüsünden böyle bir enerji beklemiyordum. :F

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
  • Sinir Bozucu
Tam Burak’lık bir rolmüş aslında genç ve playboy oluşu falan. Tam öyle bir tip var çünkü. :A Hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu bir ara ertelendi falan sonra bu isimlerle çekileceğini öğrendiğimde o kadar hazırlık bu kadro için mi demiştim ama başarılı bir kadro olmuş. :A Asla Burak, Biran Damla ve Feyyaz üçlüsünden böyle bir enerji beklemiyordum. :F

İlk 20 dakika Nehir'in olduğu (düğün, otel) sahneler sıkmıştı doğrusu, ama hikaye ilerledikçe açıldı ve cidden izleyiciye çok güzel enerji verdiler. :) Umarım devam eder böyle.. :A

• Beğendim