Nasıl bir yorumduray nasıl da savunuyor sanki kendi çocuğu 😱
Aaaa bir eleştiri yaptık diye beni boğazlayacak. 😱yukarıda bu fotoyu bende değerlendirdim yabancı oyunculara taş çıakrtır dedim görmesek bizi kandırıcakınız beee naşlayın şuradan
her konuda sen varsın ayol herkese bir kup takmışsınAaaa bir eleştiri yaptık diye beni boğazlayacak. 😱
Objektif yorum yapıyorum diye sen ve @dizi kolik'ten bir dayak yemediğim kaldı.her konuda sen varsın ayol herkese bir kup takmışsın
Tipim değil, boşa uğraşmayın.
Vücudu çok iyi olmasa da gözleri ve bakışlarının keskinliği.Beni benden aldı doğrusu. 🙄 Bana tanıdık geldi ismi ve kendisi, ama kim olduğunu çıkaramadım.
Ben bundan daha yakisikliyim
Ne cinsiyetsiz bir tip.
Önü çok açık ya bu çocuğun. Maşallah
Ciddiyim ben daha yakışıklıyim.Tipsiz.
Konuda çok ahım şahım bir şey göremedim açıkçası.
beni sapık sanmayındavucüduda güzelmiş töbe yarabbim allah sahibine
bağışlasın bana tanıdık gelmedi ya
vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan@xemrexxx konuyu sen açmışsın.
vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan@serhatt @Forumdash @MasacRE @Özgür @Sherlock @The_Erinch
@Almila rahmetlisinin yorumu en iyisiymiş
Pesler olsun 😱vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan@serhatt @Forumdash @MasacRE @Özgür @Sherlock @The_Erinch
vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan@serhatt @Forumdash @MasacRE @Özgür @Sherlock @The_Erinch
Çiğdem'e bakın siz asıl, nasıl da kudurmuşPesler olsun 😱
ilk bakışta yabancı sandım vlla ismini görünce şok oldum 😱😱😱
ayy bu çocuktan ben daha yakışıklıyım diyenlere pes doğrusu bu çocuğun yabancı çocuklardan hiçbir farkı yok şu fotoya bakıp kim türk der acaba bu çocuğa ismi yazmasa ben demezdim vlla
tabi kaliteli maldan anlarımÇiğdem'e bakın siz asıl, nasıl da kudurmuşYalnız Emre'nin de taa 5 yıl önceden oğlanı gözüne kestirip konusunu açması atlanmamalıNeden dondurmacıyı desteklediği belli oldu
MAL'dan anlıyorsun evettabi kaliteli maldan anlarım
Ben bundan daha yakisikliyim
beni sapık sanmayındavucüduda güzelmiş töbe yarabbim allah sahibine
Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?''ben bundan daha yakışılıyım'' diyenlere sesleniyorum bu çocuk kadar yakışıklı olmanız için 476 fırın ekmek yemeniz lazım
sana ve şer odağına özel avatarMAL'dan anlıyorsun evetAvatarın çok tatlı, reisim yaa
Kız sen neymişsinnnnbeni sapık sanmayındavucüduda güzelmiş töbe yarabbim allah sahibine
ooooo hop mikserPeki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
@DarkLegenD fikirlerin daha sabit mi?
@MasacRE @Sherlock @eskici @Emre Ozansoy
Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
@DarkLegenD fikirlerin daha sabit mi?
@MasacRE @Sherlock @eskici @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?