çiğdemin geliştirilmemiş sürümühilalcim mi hilal kim![]()
@Almila'nın ismi Hilal canım.![]()
çiğdemin geliştirilmemiş sürümüçiğdem emekli olunca evde kalmış kızların başına geçecek
![]()
yavaş kunçun kunçun etilk bakışta yabancı sandım vlla ismini görünce şok oldum 😱😱😱
ayy bu çocuktan ben daha yakışıklıyım diyenlere pes doğrusu bu çocuğun yabancı çocuklardan hiçbir farkı yok şu fotoya bakıp kim türk der acaba bu çocuğa ismi yazmasa ben demezdim vlla
![]()
ilk bakışta yabancı sandım vlla ismini görünce şok oldum 😱😱😱
ayy bu çocuktan ben daha yakışıklıyım diyenlere pes doğrusu bu çocuğun yabancı çocuklardan hiçbir farkı yok şu fotoya bakıp kim türk der acaba bu çocuğa ismi yazmasa ben demezdim vlla
![]()
Şu foto her şeyi açıklamıyor mu.
çiğdem türünün sevdiği parlakalr genelde yiğitt türünü seçiyor gerçek hayatta zatiŞu foto her şeyi açıklamıyor mu.Yani hanım gibi oğlan demek istedim.
![]()
yukarıda bu fotoyu bende değerlendirdim yabancı oyunculara taş çıakrtır dedim görmesek bizi kandırıcakınız beee naşlayın şuradanŞu foto her şeyi açıklamıyor mu.Yani hanım gibi oğlan demek istedim.
![]()
ay nasıl da savunuyor sanki kendi çocuğu 😱yukarıda bu fotoyu bende değerlendirdim yabancı oyunculara taş çıakrtır dedim görmesek bizi kandırıcakınız beee naşlayın şuradan![]()
erkeğin evde kalmışı mı olur ayolBebeğim Allah bana bağışlasın@dizi kolik
Aman sen kıskanmaya devam et, benden önce sen varsın evde kalan@xemrexxx
Bilemiyorum emoşcum konu sen oluncaerkeğin evde kalmışı mı olur ayol![]()
ayol zaten bir erkeğin evlenmek istemesi saçma bir ali ağaoğlu bir sülüman gibi harem kurmalı erkek dediğin bak @destere de katılır banaBilemiyorum emoşcum konu sen olunca![]()
Aman ne harem kurarsın ya sendeayol zaten bir erkeğin evlenmek istemesi saçma bir ali ağaoğlu bir sülüman gibi harem kurmalı erkek dediğin bak @destere de katılır bana![]()
para olduktan sonra gerisi önemsizAman ne harem kurarsın ya sende![]()