Kütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydir @Maskeli FedaiPeki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
@DarkLegenD fikirlerin daha sabit mi?
@MasacRE @Sherlock @eskici @Emre Ozansoy
Kütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydir @Maskeli FedaiPeki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
Zamanında @DarkLegenD doğru demiş... adam yakışıklı şimdi.. şimdi olanada olmuş demek lazım.@DarkLegenD ne kadar haklı.
şaşırdım maskeli bir konudaki fikrinden dönmemişKütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydir @Maskeli Fedai
çok iyi olsa da aranızda 30 santim fark var uyumsuz olurdunuz sen de haklısınÇok iyi değil.
@Çiğdem her edepsizliğin başında zaten .ssÇiğdem'e bakın siz asıl, nasıl da kudurmuş Yalnız Emre'nin de taa 5 yıl önceden oğlanı gözüne kestirip konusunu açması atlanmamalı Neden dondurmacıyı desteklediği belli oldu
Aynı fikirdeyim.Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
Ne alaka yazmışsam Hiç hatırlamıyorumKütük dostum bu konuda bozmamış kendini en azından o da bir şeydir @Maskeli Fedai
Kız sen neymişsinnnn
Baş kuduruk sensin .ss
siz bnm hakkımda yorum yapamazsınız@serhatt cevabı vermiş bana gerek kalmamış
Ben uzun severim zaten. Ayrıca benim boyuma nolmuş ayol.çok iyi olsa da aranızda 30 santim fark var uyumsuz olurdunuz sen de haklısın
her şey i seviyon sen deBen uzun severim zaten. Ayrıca benim boyuma nolmuş ayol.
türkçe hocan kimdi teyzem seninsen kim oluyosunda yapamıyormuşuz acaba dimi @serhatt
Sağol ablam@serhatt cevabı vermiş bana gerek kalmamış
Evet buna değmezsin çünküsiz bnm hakkımda yorum yapamazsınız
Paçozun başkanısen kim oluyosunda yapamıyormuşuz acaba dimi @serhatt