Nasıl bir yorumduray nasıl da savunuyor sanki kendi çocuğu 😱
Aaaa bir eleştiri yaptık diye beni boğazlayacak. 😱yukarıda bu fotoyu bende değerlendirdim yabancı oyunculara taş çıakrtır dedim görmesek bizi kandırıcakınız beee naşlayın şuradan![]()
her konuda sen varsın ayol herkese bir kup takmışsınAaaa bir eleştiri yaptık diye beni boğazlayacak. 😱
Objektif yorum yapıyorum diye sen ve @dizi kolik'ten bir dayak yemediğim kaldı.her konuda sen varsın ayol herkese bir kup takmışsın![]()
Tipim değil, boşa uğraşmayın.![]()
![]()
Vücudu çok iyi olmasa da gözleri ve bakışlarının keskinliği.Beni benden aldı doğrusu. 🙄 Bana tanıdık geldi ismi ve kendisi, ama kim olduğunu çıkaramadım.
![]()
Ben bundan daha yakisikliyim![]()
Ne cinsiyetsiz bir tip.![]()
Önü çok açık ya bu çocuğun. Maşallah![]()
Ciddiyim ben daha yakışıklıyim.Tipsiz.
![]()
Konuda çok ahım şahım bir şey göremedim açıkçası.![]()
beni sapık sanmayındavucüduda güzelmiş töbe yarabbim allah sahibine
bağışlasın bana tanıdık gelmedi ya![]()
vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan@xemrexxx konuyu sen açmışsın.![]()
vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan![]()
@serhatt @Forumdash @MasacRE @Özgür @Sherlock @The_Erinch
@Almila rahmetlisinin yorumu en iyisiymiş![]()
Pesler olsun 😱vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan![]()
vadikızına bak 5 yıl önceden gözüne kestirmiş oğlanı 😱 korkulur bu bunaktan![]()
Çiğdem'e bakın siz asıl, nasıl da kudurmuşPesler olsun 😱
ilk bakışta yabancı sandım vlla ismini görünce şok oldum 😱😱😱
ayy bu çocuktan ben daha yakışıklıyım diyenlere pes doğrusu bu çocuğun yabancı çocuklardan hiçbir farkı yok şu fotoya bakıp kim türk der acaba bu çocuğa ismi yazmasa ben demezdim vlla
![]()
tabi kaliteli maldan anlarımÇiğdem'e bakın siz asıl, nasıl da kudurmuşYalnız Emre'nin de taa 5 yıl önceden oğlanı gözüne kestirip konusunu açması atlanmamalı
Neden dondurmacıyı desteklediği belli oldu
![]()
MAL'dan anlıyorsun evettabi kaliteli maldan anlarım![]()
Ben bundan daha yakisikliyim![]()
beni sapık sanmayındavucüduda güzelmiş töbe yarabbim allah sahibine
Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?''ben bundan daha yakışılıyım'' diyenlere sesleniyorum bu çocuk kadar yakışıklı olmanız için 476 fırın ekmek yemeniz lazım![]()
![]()
![]()
sana ve şer odağına özel avatarMAL'dan anlıyorsun evetAvatarın çok tatlı, reisim yaa
![]()
Kız sen neymişsinnnnbeni sapık sanmayındavucüduda güzelmiş töbe yarabbim allah sahibine
ooooo hop mikserPeki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
@DarkLegenD fikirlerin daha sabit mi?
@MasacRE @Sherlock @eskici @Emre Ozansoy
Peki ya @Maskeli Fedai 'nin ta ozamandan beri beğenmemesi?
@DarkLegenD fikirlerin daha sabit mi?
@MasacRE @Sherlock @eskici @Emre Ozansoy