Kanal D Baht Oyunu - Dizi Yorumları

AteşBöceği

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2016
Mesajlar
3,531
Reaksiyon puanı
3,663
Puanı
410
Güzel soru başlarda biraz sıkıldım bu geliş ya ilk iki bölüm daha güzeldi sonlarına doğru bakamadım tekrarı denk gelirse bakarım artık:)
------

Rüzgar Ada'ya onu sevmediğini söylüyor Ada hala neden zorluyor anlamış değilim ya :) gerçekten Tuğçe gibi giyinerek kendini çok küçük düşürdü
Bora ile aralarını yapmaya çalışıyor bir de ama kendi git gide Bora'ya aşık oluyor farkında değil;)
Lokantada yaptıkları da çok saçmaydı gitti bir de Bora'nın arkasına oturdu :) hele Tuğçe orada yok ben burdayım bul falan demesi;)
 

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
3. bölümü de bitirdim hatta bir çılgınlık yapıp hiç ara vermeden bölümü izledim. :A Geçen bölümkü gibi 2 saat 10 dakika olsa çok iyi olurdu, 2 saat 35 dakika aşırı uzun çünkü.

33 gül sahnesine ve Ada'nın Bora'nın ses kayıtlarını alıp Tuğçe'yi arayarak ses kayıtlarını kullandığı sahnede koptum hele ses kaydı sahnesi aşırı iyiydi :F

Rüzgar illallah ettirdi artık, Tuğçe, Bora'yı istedikçe peşini bırakmadı ben sinir oldum, aşırı itici ve sinir bozucu bir karakter.

Bu arada dizi başladığından beri Aslı Sümen'in ilk deneyimi olduğu için korkuyordum ama bu bölüm bol bol Tuğçe gördükten sonra tüm korkularım gitti :A Bu arada daha çok Ada&Tuğçe görmek isterdim ama ne yazık ki sanırım bitiyor ve üstüne nefret yeniden canlanıyor, Ah Belma :mad:

Yasemin de harika bir karakter, keşke daha fazla görsek. Şöyle şirketi falan bassa :A

2 buçuk saat aşırı uzun olmasına rağmen çok sıkmadı, her hafta dertlerden uzaklaşmak için ideal bir dizi, iyi ki internete bırakmışım. İzlemesi daha rahat oluyor :A
------

Bu arada Ada sürekli Rüzgar'ın peşinden koşuyor, Rüzgar onu sevmiyor diye sosyal medyada da çok yorum var ama dizinin temelinde yatan şey bu zaten. Ada ailesinin durumu yüzünden ilk aşık olduğu adamla evlenmezse hayatı boyunca mutsuz olacağına inanıyor.

Bu arada Rüzgar'ın odaya girip kapıyı kilitlemesi elbette yanlış ama buna taciz deyip linçlemek çok saçma çünkü bölümün ucu açık bitti. Diğer bölümü görmeden yorum yapmak yanlış olur.
 

AteşBöceği

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2016
Mesajlar
3,531
Reaksiyon puanı
3,663
Puanı
410
Ada ailesinin durumu yüzünden ilk aşık olduğu adamla evlenmezse hayatı boyunca mutsuz olacağına inanıyor.
Evet dediğin doğru ama onu sevmeyen istemeyen gözü dışarı da olan bir adamla da nasıl mutlu olabilir ki
Adamın umrunda bile değil Ada'nın da onu sevdiğini pek zannetmiyorum ya öyle zannediyor galiba☺