Kanal D Babam ve Ailesi - Dizi Yorumları

İki Yaka Bir İsmaildede adamın hem yunanistanda hemde Türkiyede 2 çocuğu vardı ama az dram az komedi birlikte işliyorlardı

Karagül de olabilir aynen :D

düşüncen saygı duyuyorum bu dizi hiç bir diziye benzemiyor valla:D

Diziye ara sıra rastlıyorum. Konusu çok klişe bunun türevleri çok. İki Yaka Bir İsmail falanla benziyor. Onun dışında müzikleride beğenmedim dizinin tek iyi yanı Ceyda Düvenci, Ayça yine olduramamış.
İki Yaka Bir İsmail ile ne alaka :F kıyasladığı diziye bak o diziyi de izlemiş biri olarak söylüyorum hiç alakası yok. Dizinin müziklerini beğenmemişsin bir de yuh :D en güzel kısmı o zaten. Ayrıca Ayça gayet olmuş .ss

İki Yaka Bir İsmail ile ne alaka :F kıyasladığı diziye bak o diziyi de izlemiş biri olarak söylüyorum hiç alakası yok. Dizinin müziklerini beğenmemişsin bir de yuh :D en güzel kısmı o zaten. Ayrıca Ayça gayet olmuş .ss

Sen izliyordun demi deniz müzikler bencede güzel ya:D

Ayça olmamış demedim ki olduramamış dizi olmamış yani :A 2 Yaka 1 İsmail ile gayettr benziyor konu itibari ile :F Müziklerde hiç çekmiyor kendine İçerde daha iyi.ss

dzi hırvatistanda yayına başlamış ilk bölümü 664 bin kişi izlemiş prime time %35 share almış yine türkiyede tutmayan yurtdışında iyi izlenecek bir işolacak gibi @destere seni de hırvatistana şutlayalım bence:A @Çiğdem- @dosimosi @eskici @mrt-06 @vadikızı @cookies @gizem ak @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53689
Teyzem izlerken ben de bakıyordum senaryoda olmamışlık vardı, burda ilgi görmemesi beni şaşırtmadı açıkcası. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot