Suzana saydirmissin ama kadin sok ustune sok yasadi. böyle hareket etmesi normal. yillardir evli oldugu adamin baska ailesi oldugunu ögreniyor. kimse kabullenmez ve diger aileye kucak acmasini bekleyemeyiz.sonunda izledim dün gece
suzan sen nasıl bir annesin öyle oğluna bu kadar düşkün bir anne kızına o sözleri nasıl söyler oğlunun hayatını kurtaran kadire nasıl p.ç dersin kusura
bakma anneliğini sevmedim pişman olup doktora yapma dediğimi dedin ama
allahtan doktor beycimiz mesleğine ihanet etmek istemedi birşey daha eklicem doktora benim sayemde doktor oldun demişti suzan hanımcım maddi
olarak yardım etmiş olabilirsin ama doktor bey başarılı bir öğrenci olmasa
doktor olamazdı yani senin sayende değil başarısı sayesinde doktor olmuş
dayı sen nasıl bir adamsın he kemalin annesini unutmuşum macide hanım
kemali hala yönetebileceğini düşünüyor ama yönetemez artık kemal izin vermez artık dayıya döneyim nasıl bir adamsın be adam işin gücün para
kardeşim yeğenlerim üzülürmü diye düşünmüyor nilgünün derdi yetmiyormuş
gibi birde kardeşi var yahu bölümün sonu süperdi bu arada hasretin nişanlısıda ne gıcık herif ortalığı karıştırdı bakalım neler olacak
@GunesinOglu
Suzana saydirmissin ama kadin sok ustune sok yasadi. böyle hareket etmesi normal. yillardir evli oldugu adamin baska ailesi oldugunu ögreniyor. kimse kabullenmez ve diger aileye kucak acmasini bekleyemeyiz.
Bu dizinin kıymeti bilinmiyorHer bölümü birbirinden güzel.
Sonunda Nilgün de açıldı.Ayrıca fragmanda Kemal Bey Kadir'e Tokat attı![]()
Diziye ara sıra rastlıyorum. Konusu çok klişe bunun türevleri çok. İki Yaka Bir İsmail falanla benziyor. Onun dışında müzikleride beğenmedim dizinin tek iyi yanı Ceyda Düvenci, Ayça yine olduramamış.
İki yaka bir ismail hangi diziydi ablam
ben netten takip ediyorum ve çok beğeniyorum diziyi sadece boşanma konusunu
sanki hiç boşanma olmuyormuş gibi işlemesine tepkim var😉
Az sürmüştü abla 3 4 sene önce ama ondada adamıj farklı yerlerde ailesi vardı tek fark dizide dramın yanında komedide vardı ama ben bu diziyi bir diziye daha benzetiyorum sadece aklımda değil![]()
valla ben benzetemedim ne bilim bilemedim şimdi ama diziyi çok
sevdim ben ya😉
Ceyda Düvenci var dizinin güzel yanlarından![]()
Ceyda düvenci çok güzel ama karakterine sinir oldum bee![]()
Suzana saydirmissin ama kadin sok ustune sok yasadi. böyle hareket etmesi normal. yillardir evli oldugu adamin baska ailesi oldugunu ögreniyor. kimse kabullenmez ve diger aileye kucak acmasini bekleyemeyiz.
sonunda izledim dün gece
suzan sen nasıl bir annesin öyle oğluna bu kadar düşkün bir anne kızına o sözleri nasıl söyler oğlunun hayatını kurtaran kadire nasıl p.ç dersin kusura
bakma anneliğini sevmedim pişman olup doktora yapma dediğimi dedin ama
allahtan doktor beycimiz mesleğine ihanet etmek istemedi birşey daha eklicem doktora benim sayemde doktor oldun demişti suzan hanımcım maddi
olarak yardım etmiş olabilirsin ama doktor bey başarılı bir öğrenci olmasa
doktor olamazdı yani senin sayende değil başarısı sayesinde doktor olmuş
dayı sen nasıl bir adamsın he kemalin annesini unutmuşum macide hanım
kemali hala yönetebileceğini düşünüyor ama yönetemez artık kemal izin vermez artık dayıya döneyim nasıl bir adamsın be adam işin gücün para
kardeşim yeğenlerim üzülürmü diye düşünmüyor nilgünün derdi yetmiyormuş
gibi birde kardeşi var yahu bölümün sonu süperdi bu arada hasretin nişanlısıda ne gıcık herif ortalığı karıştırdı bakalım neler olacak
@GunesinOglu
Şuan tam hakim değilim diziye ama
dosimosi demek istediklerimi söylemiş abla.![]()
Benzettigin karagul olmasin? o diziyi izlemedim ama o tarz yorumlar yapildi. sadece iki ailesi olma konusu galiba benziyormusAz sürmüştü abla 3 4 sene önce ama ondada adamıj farklı yerlerde ailesi vardı tek fark dizide dramın yanında komedide vardı ama ben bu diziyi bir diziye daha benzetiyorum sadece aklımda değil![]()
Benzettigin karagul olmasin? o diziyi izlemedim ama o tarz yorumlar yapildi. sadece iki ailesi olma konusu galiba benziyormus