Kanal D Babam ve Ailesi - Dizi Yorumları

bizde daha bölum bitmedi. balkon hesaplasmasi var

Bu dizi o sesten nasil etkilenir bilmem ama git gide yükselir. Kanal D'yi de tüm sezon memnun eder.

sonunda izledim dün gece
suzan sen nasıl bir annesin öyle oğluna bu kadar düşkün bir anne kızına o sözleri nasıl söyler oğlunun hayatını kurtaran kadire nasıl p.ç dersin kusura
bakma anneliğini sevmedim pişman olup doktora yapma dediğimi dedin ama
allahtan doktor beycimiz mesleğine ihanet etmek istemedi birşey daha eklicem doktora benim sayemde doktor oldun demişti suzan hanımcım maddi
olarak yardım etmiş olabilirsin ama doktor bey başarılı bir öğrenci olmasa
doktor olamazdı yani senin sayende değil başarısı sayesinde doktor olmuş
dayı sen nasıl bir adamsın he kemalin annesini unutmuşum macide hanım
kemali hala yönetebileceğini düşünüyor ama yönetemez artık kemal izin vermez artık dayıya döneyim nasıl bir adamsın be adam işin gücün para
kardeşim yeğenlerim üzülürmü diye düşünmüyor nilgünün derdi yetmiyormuş
gibi birde kardeşi var yahu bölümün sonu süperdi bu arada hasretin nişanlısıda ne gıcık herif ortalığı karıştırdı bakalım neler olacak

@GunesinOglu

sonunda izledim dün gece
suzan sen nasıl bir annesin öyle oğluna bu kadar düşkün bir anne kızına o sözleri nasıl söyler oğlunun hayatını kurtaran kadire nasıl p.ç dersin kusura
allahtan doktor beycimiz mesleğine ihanet etmek istemedi birşey daha eklicem doktora benim sayemde doktor oldun demişti suzan hanımcım maddi
kemali hala yönetebileceğini düşünüyor ama yönetemez artık kemal izin vermez artık dayıya döneyim nasıl bir adamsın be adam işin gücün para
gibi birde kardeşi var yahu bölümün sonu süperdi bu arada hasretin nişanlısıda ne gıcık herif ortalığı karıştırdı bakalım neler olacak

@GunesinOglu
Suzana saydirmissin ama kadin sok ustune sok yasadi. böyle hareket etmesi normal. yillardir evli oldugu adamin baska ailesi oldugunu ögreniyor. kimse kabullenmez ve diger aileye kucak acmasini bekleyemeyiz.

Suzana saydirmissin ama kadin sok ustune sok yasadi. böyle hareket etmesi normal. yillardir evli oldugu adamin baska ailesi oldugunu ögreniyor. kimse kabullenmez ve diger aileye kucak acmasini bekleyemeyiz.

Dosicim selam canım
Evet böyle hareket etmesi normal ama sen gitmişsin yardım istemişsin oğlunun
hayatını kurtarıyor öyle diyemez bence yaşadıkları elbette kolay değil ama bu
sözleri dememeliydi bence

Bu dizinin kıymeti bilinmiyor:( Her bölümü birbirinden güzel.

Sonunda Nilgün de açıldı.Ayrıca fragmanda Kemal Bey Kadir'e Tokat attı :(

Diziye ara sıra rastlıyorum. Konusu çok klişe bunun türevleri çok. İki Yaka Bir İsmail falanla benziyor. Onun dışında müzikleride beğenmedim dizinin tek iyi yanı Ceyda Düvenci, Ayça yine olduramamış.

Diziye ara sıra rastlıyorum. Konusu çok klişe bunun türevleri çok. İki Yaka Bir İsmail falanla benziyor. Onun dışında müzikleride beğenmedim dizinin tek iyi yanı Ceyda Düvenci, Ayça yine olduramamış.

İki yaka bir ismail hangi diziydi ablam
ben netten takip ediyorum ve çok beğeniyorum diziyi sadece boşanma konusunu
sanki hiç boşanma olmuyormuş gibi işlemesine tepkim var😉

İki yaka bir ismail hangi diziydi ablam
ben netten takip ediyorum ve çok beğeniyorum diziyi sadece boşanma konusunu
sanki hiç boşanma olmuyormuş gibi işlemesine tepkim var😉

Az sürmüştü abla 3 4 sene önce ama ondada adamıj farklı yerlerde ailesi vardı tek fark dizide dramın yanında komedide vardı ama ben bu diziyi bir diziye daha benzetiyorum sadece aklımda değil :(

Az sürmüştü abla 3 4 sene önce ama ondada adamıj farklı yerlerde ailesi vardı tek fark dizide dramın yanında komedide vardı ama ben bu diziyi bir diziye daha benzetiyorum sadece aklımda değil :(

valla ben benzetemedim ne bilim bilemedim şimdi ama diziyi çok
sevdim ben ya😉

Ceyda düvenci çok güzel ama karakterine sinir oldum bee:ppp:

Şuan tam hakim değilim diziye ama

dosimosi demek istediklerimi söylemiş abla. :)

sonunda izledim dün gece

@GunesinOglu

Abla resmen pompyce konuşmuşsun hiçbir şey anlaşılmıyor :A :A @Çiğdem- @xemrexxx @eskici

Şimdi şöyle ablacım Suzan eğitimli biri evet yaşadığı kolay birşey değil bir anda
hayatı değişti kızdığım nokta şu tamam sen üzgünsün kızgınsın oğluna senin yüzünden
boşandık diyemezsin anlatılmalara rağmen nilgüne metres diyor ben suzana çok
kızıyorum ya

Abla resmen pompyce konuşmuşsun hiçbir şey anlaşılmıyor :A :A @Çiğdem- @xemrexxx @eskici

:F:F:Fvallamı yaa bundan sonra dikkat ederim ablam ya

Benzettigin karagul olmasin? o diziyi izlemedim ama o tarz yorumlar yapildi. sadece iki ailesi olma konusu galiba benziyormus

Benzettigin karagul olmasin? o diziyi izlemedim ama o tarz yorumlar yapildi. sadece iki ailesi olma konusu galiba benziyormus

İki Yaka Bir İsmaildede adamın hem yunanistanda hemde Türkiyede 2 çocuğu vardı ama az dram az komedi birlikte işliyorlardı

Karagül de olabilir aynen :D