İki Yaka Bir İsmaildede adamın hem yunanistanda hemde Türkiyede 2 çocuğu vardı ama az dram az komedi birlikte işliyorlardı
Karagül de olabilir aynen![]()
düşüncen saygı duyuyorum bu dizi hiç bir diziye benzemiyor valla
İki Yaka Bir İsmaildede adamın hem yunanistanda hemde Türkiyede 2 çocuğu vardı ama az dram az komedi birlikte işliyorlardı
Karagül de olabilir aynen![]()
( doktor bey başarılı bir öğrenci olmasa doktor olamazdı ) şu cümlesi beynimi yaktı gerçekten![]()
![]()
@vadikızı @xemrexxx @Harunnn60
İki Yaka Bir İsmail ile ne alakaDiziye ara sıra rastlıyorum. Konusu çok klişe bunun türevleri çok. İki Yaka Bir İsmail falanla benziyor. Onun dışında müzikleride beğenmedim dizinin tek iyi yanı Ceyda Düvenci, Ayça yine olduramamış.
İki Yaka Bir İsmail ile ne alakakıyasladığı diziye bak o diziyi de izlemiş biri olarak söylüyorum hiç alakası yok. Dizinin müziklerini beğenmemişsin bir de yuh
en güzel kısmı o zaten. Ayrıca Ayça gayet olmuş .ss
İlk bölümü izledim sadece. Hangimiz Sevmedik bölümleri de birikti onu da izleyemiyorumSen izliyordun demi deniz müzikler bencede güzel ya![]()
İki Yaka Bir İsmail ile ne alakakıyasladığı diziye bak o diziyi de izlemiş biri olarak söylüyorum hiç alakası yok. Dizinin müziklerini beğenmemişsin bir de yuh
en güzel kısmı o zaten. Ayrıca Ayça gayet olmuş .ss
Olmamışta iyiAyça olmamış demedim ki olduramamış dizi olmamış yani2 Yaka 1 İsmail ile gayettr benziyor konu itibari ile
Müziklerde hiç çekmiyor kendine İçerde daha iyi.ss
İlk bölümü izledim sadece. Hangimiz Sevmedik bölümleri de birikti onu da izleyemiyorum![]()
@MayısKralı nı döv bananeseni döverim çiğdem diziyi izlemiyosun ne demek istediğimide anlamıyon işte![]()
Senaryosu iyiydi ama işleyişi kötü idi sanırıyorum. İlk bölüm Kadir idi sanırım o şahaneydidzi hırvatistanda yayına başlamış ilk bölümü 664 bin kişi izlemiş prime time %35 share almış yine türkiyede tutmayan yurtdışında iyi izlenecek bir işolacak gibi @destere seni de hırvatistana şutlayalım bence@Çiğdem- @dosimosi @eskici @mrt-06 @vadikızı @cookies @gizem ak @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53689
Teyzem izlerken ben de bakıyordum senaryoda olmamışlık vardı, burda ilgi görmemesi beni şaşırtmadı açıkcası.dzi hırvatistanda yayına başlamış ilk bölümü 664 bin kişi izlemiş prime time %35 share almış yine türkiyede tutmayan yurtdışında iyi izlenecek bir işolacak gibi @destere seni de hırvatistana şutlayalım bence@Çiğdem- @dosimosi @eskici @mrt-06 @vadikızı @cookies @gizem ak @Forumdash
bu arada karagülün son sezonunun üstünde bir rakammış bu hırvatistandaSenaryosu iyiydi ama işleyişi kötü idi sanırıyorum. İlk bölüm Kadir idi sanırım o şahaneydi![]()
ne demek istiyorsun sen hırvat kardeşlerime.ssTeyzem izlerken ben de bakıyordum senaryoda olmamışlık vardı, burda ilgi görmemesi beni şaşırtmadı açıkcası.![]()
Kendin söylüyon işte Karagül'ün son sezonubu arada karagülün son sezonunun üstünde bir rakammış bu hırvatistanda
ne demek istiyorsun sen hırvat kardeşlerime.ss
Recabını gönder diyorum.bu arada karagülün son sezonunun üstünde bir rakammış bu hırvatistanda
ne demek istiyorsun sen hırvat kardeşlerime.ss
diğer sezonlarının reytringlerini hatırlamadığım için böyle dedimKendin söylüyon işte Karagül'ün son sezonu![]()
@destere izler artık ayoll önce babası çöktü şimdide annesi çöküyordzi hırvatistanda yayına başlamış ilk bölümü 664 bin kişi izlemiş prime time %35 share almış yine türkiyede tutmayan yurtdışında iyi izlenecek bir işolacak gibi @destere seni de hırvatistana şutlayalım bence@Çiğdem- @dosimosi @eskici @mrt-06 @vadikızı @cookies @gizem ak @Forumdash
Father and Family 1 sezon bile sürmedi ama BlackRose 4 sezon sürdü. Son sezonu bile bu diziden İyidirdiğer sezonlarının reytringlerini hatırlamadığım için böyle dedim![]()