TRT 1 Baba Candır - Dizi Yorumları

yaz dizilerinden sadece bu ve iliski durumu karisik ilgimi cekti
yeni sezonda umarim devam ederler

Geçtiğimiz hafta özellikle AB grubunda reytingini baya arttırdı. Dahada arttırır. Senaryo olarak 5-6yi rahat hakediyorda halkımızın o kadar kıymetini bileceğini sanmıyorum ama 4e kadar yükselir bence.

Gizoş okul olduğu ve 22.30 a kadar sürdüğü için ben hafta sonu dizi izliyorum onlarda idk ve baba candır diğer dizileri kardeşim bana anlatıyor ve sonlarıni izliyorum

İnşallah dizi dahada yükselir süper çünkü [emoji7] [emoji7]

Son sahne çok güzeldi, reytingler artar inşallah sevilesi bir dizi gerçekten

Yine çok güzel bir bölümdü, umarım yarın reytinglerde de hak ettiği sonuçları alır.

dunku bolumde iyiydi gercekten trt dizileri sanki daha kaliteli diger kanallarin yaz dizileriyle kiyaslanamaz bile

Gençlik sşuan memleketteyim nete giremiyordum. Bölümü teyzemlerde izledim.ev biraz gürültülü bir ortamdı ondan mi bilmiyorum ben dünkü bölümü pek beğenmedim .önceki bölümlere gore sıkıcıydı. Ama AB ve abc1de reytingi arttırmış. Finali güzeldi ama. Ceylan 2 geliyor

[Q-potterhead-, post: 2474914, member: 88296"] efsane bölüm is coming 😀

@MelankoliK @Aserat @harzemliişah[/QUOTE]
O muzigi bende ariyorum.bulursan buraya linkini at.

Müziği buldum:

Yarıldım bu bölüm ya
Baştaki duygusal sahneler ve Ece&Haluk sahneleri bayağı iyiydi
Kesinlikle zirveyi hak ediyor kesinlikle

Yarıldım bu bölüm ya
Baştaki duygusal sahneler ve Ece&Haluk sahneleri bayağı iyiydi
Kesinlikle zirveyi hak ediyor kesinlikle
Bu bölüm zirveyi almazsa gerçekten çok şaşırırım, tek kelimeyle olağanüstü bir bölümdü. Ece'den birkaç bölüm önce halası için söylediği şeyler nedeniyle uzaklaşmıştım, ama şimdi yine eski haline döndü. Haluk da çok iyiydi. Ama bölüm başlarken jeneriği yayınlamayı unuttular sanırım.

Bölümün tek sinir bozucu yani kesinlikle Egemen ve babası için söyledikleriydi. 😡